Accord Sedan

Velkommen til køreglæde

En fryd for øjet, endnu bedre ingeniørkunst.

Den bedste måde at konstruere en bil på er at forstå de mennesker, der skal bruge den – undersøge deres behov og tale med dem. Den nye Honda Accord er en bil til dem, der elsker at køre. Den er mere avanceret og sofistikeret end nogensinde før.

 • Økonomi

  18,9 km/l

  (tal for blandet kørsel)¹

 • Arv

  37

  År efter år med Accord-perfektion

 • Sikkerhed

  5 *

  Euro NCAP (2009)

 • Ydeevne

  9,4 sek.

  0-99 km/t

En bedre motor

Oplev ydeevnen

Honda Accord giver føreren den perfekte kombination af ydeevne og brændstoføkonomi.

Vi har nykonstrueret motoren, så den har fået mere power. Og det var umagen værd. Honda Accord udgør den perfekte kombination af ydeevne og brændstoføkonomi, og med den avancerede i-DTEC dieselmotor – "i" står for intelligent – får du en mindre støjende, mere jævn, mere kraftfuld og mere effektiv ydeevne end nogensinde før.

Intelligent design

37 år undervejs.

37 års arbejde med at udvikle Honda Accord kulminerer i denne seneste model. Fra det forbedrede chassis og de avancerede sikkerhedsfunktioner til den raffinerede affjedring og de intelligente forlygter, der tilpasser sig forholdene – det handler alt sammen om at komme frem og øge din køreglæde.

Finesser

Der findes simpelthen ingen ord for Honda Accord'ens komfort, lydløshed og uforlignelige kvalitet. Alligevel vil du efter din første tur bag rattet vide, præcis hvad vi taler om.

Honda Accord'en indeholder noget af Hondas mest innovative design og teknologi. 

Vi tænker på din sikkerhed

Innovativt og prisbelønnet – Hondas kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS).

Honda Accord fik de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedsbedømmelse (2009)

Din sikkerhed er vores ledestjerne

Hondas kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) betragtes som en af de fremmeste nyskabelser inden for sikkerhedsteknologi. CMBS har vundet en Euro NCAP Advanced Award for sikkerhedsteknologi – en pris, der gives for en særlig sikkerhedsfunktion. Sejren beviser Hondas overordnede engagement i bilsikkerhed.

Kør en tur på den sikre side

Selvfølgelig er Honda Accord'en spækket med sikkerhedsfunktioner, der holder farerne på lang afstand. Det er imidlertid kun den halve historie, idet Honda Accord'en endvidere er så smart designet, at den også beskytter fodgængere.


God kvalitet går aldrig af mode

For 37 år siden rullede vores første Honda Accord af transportbåndet, og bilister verden over forelskede sig øjeblikkeligt i vores første supermodel. 14 generationer senere har bilen stadig en imponerende fanskare.

Historien fortsætter

Den designvision, der inspirerede vores tidlige banebrydende modeller, er stadig at finde i de moderne Honda Accord'er. Vi har raffineret tanken bag og videreført vores højteknologiske og sikre stil samt høje ydeevne – indvendigt såvel som udvendigt.

Gør den til din egen

Giv din Honda Accord lidt ekstra stil med originalt Accord-tilbehør.

Denne gang er det personligt. Hvad enten du ønsker alufælge, sportskofangere, sideskørter eller hækspoilere, så har vi et stort udvalg af originalt Honda-tilbehør – der er altid en pakke, der giver din bil dét ekstra pift, der får folk til at vende sig om på gaden, og som forbedrer din køreoplevelse.

Vælg mellem en lang række alufælge.

Du kan sætte dit personlige præg på din bil, så den passer til din stil.

"Få biler er så uproblematiske at eje som en Honda, og ejerne giver Accord'en en meget fin bedømmelse, hvilket placerer den som bedst i sin klasse i 2010 JD Power-undersøgelsen. Honda Accord bryder ikke sammen eller falder fra hinanden, efterhånden som kilometerstanden øges, og interiøret er i top". Det engelske magasin What Car?

¹Brændstoføkonomitallene er hentet fra officielle EU-regulerede laboratorietestresultater; de gengives her, så du kan sammenligne med andre biler, og afspejler muligvis ikke de virkelige tal.