Accord Sedan

Avancerede idéer

Honda Accord er en kraftfuld og flot sedan, som giver dig den seneste teknologi, uovertruffen luksus og en dybt tilfredsstillende køreoplevelse.

Rul

Honda Accord-logo.

En fryd for øjet, fremragende ingeniørkunst.

Honda Accord er avanceret, sofistikeret og kraftfuld… en bil til dem, der elsker at køre. Hvis du synes, den ser knaldgodt ud, så bare vent, indtil du sætter dig bag rattet.

Vi har gemt din Accord logo.

Se den bil, du har konfigureret.

Prøvekør din Accord Sedan

Sæt dig i førersædet, og kør en tur i din bil, og mød samtidig vores venlige forhandlere.

Book en prøvetur
Side on Accord Sedan.

Til den måde, du kører på

4

modelvarianter

at vælge imellem

proppet med kraft

3

motorer

at vælge imellem

Brug for vejledning?

Vi tænker på din sikkerhed

Innovativt og prisbelønnet – Hondas kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS).

Illustration af Accord Sedan, der viser effekten af kollisionstest på bilens karosseri

Honda Accord fik de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedsbedømmelse (2009)

Din sikkerhed er vores ledestjerne

Hondas kollisionsbegrænsende bremsesystem (CMBS) betragtes som en af de fremmeste nyskabelser inden for sikkerhedsteknologi. CMBS har vundet en Euro NCAP Advanced Award for sikkerhedsteknologi – en pris, der gives for en særlig sikkerhedsfunktion. Sejren beviser Hondas overordnede engagement i bilsikkerhed.

Kør en tur på den sikre side

Selvfølgelig er Honda Accord'en spækket med sikkerhedsfunktioner, der holder farerne på lang afstand. Det er imidlertid kun den halve historie, idet Honda Accord'en endvidere er så smart designet, at den også beskytter fodgængere.


Euro NCAP-mærke med 5 stjerner

God kvalitet går aldrig af mode

Vintage Accord Sedan ca. 1977

For 36 år siden rullede vores første Honda Accord af transportbåndet, og bilister verden over forelskede sig øjeblikkeligt i vores første supermodel. 14 generationer senere har bilen stadig en imponerende fanskare.

Historien fortsætter

Den designvision, der inspirerede vores tidlige banebrydende modeller, er stadig at finde i de moderne Honda Accord'er. Vi har raffineret tanken bag og videreført vores højteknologiske og sikre stil samt høje ydeevne – indvendigt såvel som udvendigt.

Vintage Accord Sedan ca. 1982

Gør den til din egen

Giv din Honda Accord lidt ekstra stil med originalt Accord-tilbehør.

Denne gang er det personligt. Hvad enten du ønsker alufælge, sportskofangere, sideskørter eller hækspoilere, så har vi et stort udvalg af originalt Honda-tilbehør – der er altid en pakke, der giver din bil dét ekstra pift, der får folk til at vende sig om på gaden, og som forbedrer din køreoplevelse.

Honda-alufælge

Vælg mellem en lang række alufælge.

Accord Sedan-eksteriør, set bagfra

Du kan sætte dit personlige præg på din bil, så den passer til din stil.

"Få biler er så uproblematiske at eje som en Honda, og ejerne giver Accord'en en meget fin bedømmelse, hvilket placerer den som bedst i sin klasse i 2010 JD Power-undersøgelsen. Honda Accord bryder ikke sammen eller falder fra hinanden, efterhånden som kilometerstanden øges, og interiøret er i top". Det engelske magasin What Car?
Accord Sedan-eksteriør, set forfra

¹Brændstoføkonomitallene er hentet fra officielle EU-regulerede laboratorietestresultater; de gengives her, så du kan sammenligne med andre biler, og afspejler muligvis ikke de virkelige tal.