Design af Civic Tourer

Rejs på første klasse

Designet til ultimativ kontrol, førsteklasses komfort. Med Civic Tourer'ens kørestilling er du sikker på, at du nemt kan nå og se alt det nødvendige.

Rul

Luksus til både de lange og korte ture.

Civic Tourer, set skråt bagfra med bagagerummet og dørene åbne.

Det sporty og rummelige interiør har høj kvalitet og er perfekt til dem, der vil køre med stil og komfort. Der er rigeligt med plads til dig og dine passagerer – der er endda også plads til deres bagage.

Designet med kant

Civic Tourer'en gør virkelig indtryk – uanset om den kommer hen imod dig eller kører forbi dig.

Honda Civic Tourer, set skråt forfra og fra højre. Nærbillede.

Vi kan ikke bebrejde dig, hvis du ved første øjekast synes, at Civic Tourer'en er bygget til sporty kørsel. Det er, fordi vi har tilpasset Civic'ens iøjnefaldende stil til Tourer'ens rummelige karosseri. Resultatet er en aerodynamisk familiebil med en helt ny profil, der ikke går på kompromis med stilen for at få ekstra plads.

Svævende taglinje

Gennem ruderne på Civic Tourer'en ser verden ud til at være lidt tættere på. Det er, fordi vi har tilføjet en "svævende taglinje", som skaber et næsten uhindret udsyn. Den ekstra siderude giver dig fremragende udsyn bagud, og det er med til at give bilen mere elegante linjer og bedre aerodynamik.

Honda Civic Tourer, set skråt bagfra og fra højre.
Honda Civic Tourer. Set forfra.

Bagendens design

Den aerodynamiske spoiler, LED-baglygterne og LED-stoplygterne skaber tilsammen et karakteristisk design bagtil – og er med til at øge sikkerheden på vejen.

Honda Civic Tourer, set bagfra.

Karakteristiske LED-baglygter og LED-stoplygter accentuerer designet bagtil.

Vi tænkte også på ydeevnen, da vi designede baglygterne og bilens bagende. Det gjorde vi ved at forme den som en "vinge" med små "finner", der løber langs med den og mindsker luftmodstanden og forbedrer aerodynamikken. For Civic Tourer'en betød dette større kontrol, mindre turbulens og bedre manøvredygtighed.

Nærbillede af LED-baglygter.

Find din stil

Gør din Civic Tourer til noget for sig – lige som du vil have den.

Lys og frisk eller mørk og sofistikeret – vælg den farve, der signalerer det, du ønsker.

Alabaster Silver Metallic

Honda Civic Tourer - Alabaster Silver Metallic. Set fra siden.

Designet med rummelig- hed for øje

Du vil opleve en hidtil uset grad af alsidighed. Der er tonsvis af nyttig plads og masser af potentiale i forhold til den måde, dit liv er indrettet på.

Bagagerummet set fra passagerernes synspunkt. Bagagerummet åbent.

I den nye Civic Tourer nyder alle turen. Uden at gå på kompromis med det sporty eksteriør er der blevet skabt endnu mere opbevaringsplads og endnu større fleksibilitet indvendigt i bilen − på denne måde får du det bedste af to verdener i form af en afbalanceret og stilfuld bil, der er svær at hamle op med.

Plads til bevægelse

Ud over at give bilen en lavere læssehøjde ved at sænke kofangeren og tilføje
en række ekstra komfortelementer som f.eks. et justerbart bagagerumsnet og en bagagerumsafdækning, der kan betjenes i ét trin, har vi gjort interiøret fleksibelt og praktisk, så det kan imødekomme livets mange udfordringer.
Resultatet er et 624 liter bagagerum, der er førende i sin klasse, et 125 liter opbevaringsrum under gulvet og en maksimal bagagerumsplads på 1668 liter med sæderne klappet ned.

Honda Civic Tourer, set skråt bagfra. Bagagerummet og dørene åbne.

Bagklapsåbningen og den lave læssehøjde sikrer, at det er nemt at fylde bagagerummet.

Sikkert afskærmet

Ikke bare opbevaring, men sikker opbevaring.

Du vil opdage mange ekstra, praktiske detaljer, der hjælper dig med at skabe endnu mere plads i Civic Tourer'en. Tag f.eks. bagagerumsafdækningen. Den kan udløses med et enkelt tryk og giver hurtig og nem adgang til alle dine ting. Og hvis du har meget, du skal have plads til, kan den nemt pakkes væk – uden besvær.

Sikker og tryg

Civic Tourer'en giver dig ekstra ro i sindet med det praktiske 125 liter opbevaringsrum under gulvet til dine værdigenstande. Som du kan se, har vi gjort interiøret lige så fleksibelt, praktisk og sikkert, som dit liv kræver.

Todelt billede: Civic Tourer, set bagfra med bagagerummet åbent. Venstre side af billedet viser et tomt bagagerum med bagagerumsafdækningen åben. Højre side af billedet viser kufferter i bagagerummet med bagagerumsafdækningen lukket.

Bagagerumsafdækningen kan udløses med et enkelt tryk og giver hurtig og nem adgang til din bagage.

Civic Tourer, set bagfra med bagagerummet åbent. Billedet viser et tomt bagagerum med bagagerumsafdækningen pakket væk.

Nem at pakke væk

Når bagagerumsafdækningen ikke bruges, er den nem at pakke væk.

Lad som om du er hjemme

Fra et sted til et andet – Civic Tourer'en sørger for, at turen altid er behagelig.

Civic Tourer'en er designet med tanke på både komfort og plads. Vi har fyldt det rummelige interiør med materialer af høj kvalitet – de luksuriøse lædersæder er blot ét eksempel på dette. Og læderrattet er ikke kun for syns skyld – vi har lagt mange tanker i at finde frem til det bedste syningsmønster og i at placere syningerne på en måde, der giver det mest komfortable greb.

Nærbillede af Civic Tourer'ens forsædeinteriør, med fokus på sædernes læderindtræk.
Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed