Civic Type R

Forbedret ydeevne

Hver gang du sætter dig ind i Type R, får du kontrollen over en berusende bil, der er fintunet på racerbanen.

Scroll

Skabt til racerløb

Civic Type R er den hotteste 5-dørs-model. Kan du holde det kølige overblik?

Rødglødende kraft

2015-modellen af Civic Type R er den hurtigste forhjulstrukne produktionsbil, der nogensinde har prøvet kræfter med Nürburgringen.

Den lynhurtige tid på 07:50.63 blev gjort mulig takket være Type R'ens helt nye 2.0 liter turboladede i-VTEC-benzinmotor med direkte indsprøjtning. Den leverer hårrejsende effekt, moment og ydeevne, accelerer fra 0-100 km/t på bare 5,7 sekunder og leverer en tophastighed på 270 km/t.

Klæber sig til asfalten

Civic Type R leverer imponerende 310 hk ved 7000 o/min. Og med dens topmoment på 400 Nm vil du opleve den højeste ydeevne i en Civic Type R nogensinde.

Honda-turbomotor

Flair for hastighed

Civic Type R'ens sportsskiver med rød baggrundsbelysning hjælper dig med at holde styr på omdrejninger og hastighed.

Tryk på "+R"-knappen for at køre ræs

Civic Type R er den hotteste 5-dørs-model, der findes. Få endnu mere ydeevne med ét tryk på en knap.

Den nyeste inkarnation af Civic Type R er den først af sin art, der er udstyret med "+R"-knappen. Tryk på den, når du er klar til ræs – den justerer momentprogrammeringen, styringen og støddæmpningen, så du får maksimal ydeevne og en intensiv køreoplevelse, som du virkelig kan mærke.

Racerknap i Type R

Sikkerheden i højsædet

Følg dig sikker og selvsikker med de nyeste Honda-sikkerhedsfunktioner.

Hvid Civic Type R med åben dør

System til registrering af trafikskilte

Systemet til registrering af trafikskilte (TSR) genkender automatisk trafikskilte og viser dem på det intelligente multiinformationsdisplay, så du altid ved, hvad du lige har passeret.

Airbags

Civic Type R er udstyret med airbags hele vejen rundt, inklusive gardinairbags. Airbags, som også er kendt som Supplemental Restraint System (SRS), giver dig en betydeligt bedre beskyttelse, når du er ude at køre.

Vognbaneassistent

Vognbaneassistenten registrerer vognbanelinjer. Hvis bilen afviger fra din nuværende vognbane, uden at du aktiverer afviserblinket, advarer systemet dig med hørbare og synlige advarsler.

Blindvinkelassistent

Honda har for første gang introduceret en radarteknologi kaldet blindvinkelassistent, som automatisk registrerer køretøjer på steder, du har svært ved at se.

Aktivt City Brake bremsesystem

Der kan forekomme mange slags bump og slag på parkeringspladser – ja, selv i din egen indkørsel. Det aktive City Brake bremsesystem (CTBA) er et laserbaseret system, der scanner vejen foran dig og automatisk aktiverer bremserne, hvis det registrerer, at der er risiko for kollision.