Kommer snart

Hvad har vi på trapperne?

Spændende nyheder. Nogle behagelige overraskelser. Med noget seriøs wow-faktor oveni. Der er meget at blive begejstret over ved vores spændende nye Honda-biler. (Vi håber, du har tålmodighed til at vente lidt med at køre i dem).

Den nye Civic 5-dørs

Større reaktionsevne og mere fokus i 2017.

Vi præsenterer vores mest avancerede og sporty Civic nogensinde. De formede, aerodynamiske linjer og valget mellem effektive og kraftfulde motorer gør vores nye Civic til en mere medrivende og begejstrende køreoplevelse.

Honda Civic 5-dørs

Den nye Civic 4-dørs

Nydesignet og genopfundet til 2017.

Den nye Civic er fuldstændig nykonstrueret, og den er indbegrebet af skønhed og elegance. Med sit strømlinede udvendige look og sit stilfulde interiør repræsenterer den vores mest raffinerede og komfortable køreoplevelse til dato.

Honda Civic 4-dørs

PROTOTYPE AF CIVIC TYPE R

Et nyt medlem af familien.

Det muskuløse karosseridesign, de større hjulkasser og 20" alufælgene – med 245-dæk – fremhæver virkelig den aggressive stil, der kendetegner 2017-prototypen af Type R. Det udvendige design med en finish i børstet aluminium er råt og vildt og matcher bilens indre vildskab, og så byder designet på endnu bedre aerodynamik.