Kommer snart

Hvad har vi på trapperne?

Spændende nyheder. Nogle behagelige overraskelser. Med noget seriøs wow-faktor oveni. Der er meget at blive begejstret over ved vores spændende nye Honda-biler. (Vi håber, du har tålmodighed til at vente lidt med at køre i dem).

Dieselbilen, alle elsker at køre

Sporty stil møder brændstofeffektiv ydeevne.

Den nye Honda Civic 5-dørs vil snart kunne fås med en kraftfuld og raffineret, 120 hk 1.6 l i-DTEC-motor. Denne bil rammer den perfekte balance mellem sporty ydeevne og fantastisk køreglæde kombineret med enestående brændstoføkonomi og lave emissioner.

En klar vision

I 2025 skal 2/3 af nye Honda biler, der kører rundt i Europa, have elektrificerede drivlinjer.

Vi har forpligtet os til at bruge Hondas forsknings- og udviklingsressourcer verden over til at fremstille brændselscellekøretøjer, og det betyder, at den europæiske kunde snart vil blive præsenteret for en bred vifte af el- og hybridkøretøjer.

Honda Clarity med Honda-logo, set skråt forfra.

En frisk Jazz

Kig en gang til på denne nye, stilfulde og sporty supermini.

En rap 1.5 liter i-VTEC-benzinmotor med en brændstoføkonomi, du ville forvente af en Jazz, byder på en opmuntrende ydeevne, der matcher bilens nye, spændende look. Jazz'en er kendt for sin klasseførende kabineplads, og det har ikke ændret sig. Det er en livlig, lille bil, der kombinerer praktisk anvendelighed med masser af stil.

Honda Jazz Dynamic, set skråt forfra, med nærbillede af baglygte og logo.

CIVIC TYPE R

Et nyt medlem af familien.

Det muskuløse karosseridesign, de større hjulkasser og 20" alufælgene – med 245-dæk – fremhæver virkelig den aggressive stil, der kendetegner 2017 Type R. Det udvendige design med en finish i børstet aluminium er råt og vildt og matcher bilens indre vildskab, og så byder designet på endnu bedre aerodynamik.