Close

Civic Type R Challenge

Fem baner, fem kørere, én bil

Vores team af kørere til Type R Challenge 2018 består af tidligere verdensmester i Formel 1 Jenson Button, WTCC-kørerne Esteban Guerrieri og Tiago Monteiro, NSX Super GT-stjernen Bertrand Baguette og BTCC-legenden Matt Neal.

Rul

Honda Type R Challenge-logo.

Udfordrende tider

Vores mål er at slå banerekorderne for forhjulstrukne biler på fem kendte europæiske racerbaner.

Missionen fuldført

#TypeR er den mest kraftfulde, hurtigst accelererende, forhjulstrukne bil som vi nogensinde har bygget. Dette er grunden til da Formula One verdensmester, Jenson Button, kørte Hungaroring racerbanen i vores højtydende hatchback, at vi vidste at denne bil ikke ville skuffe hverken ham eller os. #TypeRChallenge 2018 er fuldendt, med Jenson Button der sikrer os vores femte og sidste banerekord!

Honda Civic Type R Challenge event line up.
Denne nye Type R er lige så god, som de altid har været, og den har bestemt ikke mistet noget af sin charme." Jenson Button
The Honda Civic Type R at Hungaroring

Bare til orientering

Kun Type R har det kendte røde "H"-mærke.

En racerbil til landevejen, der er udviklet til at give køreren den mest spændende og tilfredsstillende køreoplevelse blandt hatchbacks – og den leverer varen. I april 2017 blev det den hurtigste forhjulstrukne serieproducerede bil nogensinde på Nürburgring Nordschleife med en omgangstid på 7 minutter og 43,8 sekunder.

Honda Civic Type R på Nürburgring, set skråt forfra.