Honda CR-V

Sofistikeret til fingerspidserne

Kør på eventyr med stil

1.5 liter

TURBO

Benzinmotor med VTEC-teknologi

2.0 liter

HYBRID

Motor med i-MMD-teknologi

Rul

Honda CR-V-produktlogo.

Verdens mest populære SUV.

Honda CR-V er blevet genopfundet fra top til tå og byder på uovertruffen elegance både indvendigt og udvendigt.

En helt ny køreople- velse

Vi har gjort en ekstra indsats med den, og den vil gøre en ekstra indsats for dig.

Den helt nye CR-V er vores mest avancerede og elegante SUV nogensinde. Den er blevet udviklet til at levere en helt uforlignelig køreoplevelse. Først og fremmest fås den nye CR-V med enten en 1.5 l VTEC-turbomotor eller med vores innovative i-MMD-hybridmotorsystem. Læg dertil muligheden for at vælge mellem 2- og 4-hjulstræk, manuel og automatisk gearkasse – og 7 sæder som ekstraudstyr for 1.5 l benzinmodellen – og du kan være sikker på, at der er en ny CR-V, der er helt perfekt til dig.

1.5 l VTEC-turbobenzinmotoren lanceres først i dette modelår (2018). Hybridmotoren følger i 2019.

Billede af Honda CR-V set skråt forfra.

Skabt til nye eventyr

Et elegant nyt design.

Tag på udforskning i stil og komfort

Kabinepladsen i Honda CR-V'en er uden sidestykke.

Det er vigtigt at føle sig forbundet

Den nye CR-V holder dig i kontakt med omverden… og du har det hele lige ved hånden.

Alle føreroplysninger vises i førerinformationssystemet på instrumentbrættet. Knapperne på berøringsskærmen er utrolig brugervenlige og rummer en lang række funktioner. 7" berøringsskærmen giver dig adgang til alle de samme funktioner som din mobiltelefon og til et komplet infotainmentsystem. Du vil altid have kontakt med omverden i en CR-V.

Hold dig orienteret

Vælg hvor mange – eller hvor få – oplysninger, du ønsker at få vist med vores HUD-display. Du kan få projiceret oplysninger om hastighed, omdrejningstal, aktiv fartpilot, følgefunktion ved lav hastighed, navigationssystem, system til registrering af trafikskilte, indikatorer og gearpositioner op på forruden blot ved at trykke på betjeningsknappen på rattet.

Nærbillede af rat og instrumenter i CR-V.

På rattet er der praktiske knapper til betjening af lydanlægget, fartpiloten, Bluetooth®, Apple CarPlay® og Android Auto™, og føreren har også adgang til satellitnavigation, et stemmegenkendelsessystem og et intelligent multiinformationsdisplay, som alt sammen har til formål at holde føreren fokuseret på vejen forude.

Nærbillede af infotainmentsystem i Honda CR-V.

Hold dig i kontakt med dine omgivelser ved at tilslutte din mobiltelefon. Alt andet, som f.eks. dine afspilningslister, har du lige ved hånden, og det vises klart og tydeligt på 7" berøringsskærmen.

Garanteret sikkerhed

Alle nye CR-V'er leveres med Honda Sensing, som er en omfattende pakke af førerassistanceteknologier. CR-V'en bruger oplysninger fra både radaren og kameraet til at gøre kørslen så let og sikker for føreren som muligt, og det uanset om føreren cruiser afsted på motorvejen eller forsøger at manøvrere bilen ind på en snæver parkeringsplads.