Close
Rul

Sådan blev idéen til

Vores byer er under forandring: det bør vores biler også være.

Vores byer lever og ånder hver eneste dag. De vokser og udvikles i takt med, at de tilpasses de mennesker, der bor i dem. Nu er tiden inde til, at bilen udvikler sig og spiller en aktiv rolle i bybilleder i forvandling. Honda mener, at den bedste måde at opnå dette på er at udvikle en fuldt elektrisk bil, der afspejler progressive værdier. 

UNDER HUDEN PÅ DEN NYE Honda e

Tag et nærmere kig på de innovative teknologier, der gør vores elbil til en fornøjelse at køre i.

DIN NÆSTE FARVE

Afdæmpet og cool, mørk og stemningsfuld eller frisk og sporty? Vælg en farve til den helt nye Honda e, der passer til dig og din livsstil.

Den viste bil er Honda e og vil muligvis afvige lidt fra masseproduktionsmodellen. Farverne er til illustration.

Crystal Black Pearl

Crystal black pearl

Stilen

Moderne minimalisme er ikke kun det, øjet kan se.

Honda e er inspireret af den oprindelige Honda Civic. Den har et moderne retro-look med et minimum af detaljer og et sporty design. Dens symmetriske forlygter med LED-teknologi har en dybsort baggrund – en effekt, der gentages på bilens bagende. Takket være en omhyggelig sans for detaljer har vi skjult alt, hvad der kan gemmes af vejen. Førerassistancesystemerne er næsten usynlige. Ladestederne er skjulte. Taget synes at flyde elegant hen over ruden i rent glas. Virkningen er en ny æstetik: en attråværdig, perfekt proportioneret og kompakt elbil, der skærer lydløst gennem luften og gør sig godt både i og uden for byen.

Den interne historie

Det unikke, afslappende interiør i Honda e.

Det åbne layout i Honda e er inspireret af japanske arkitektoniske principper og afspejler konceptet "Ma". Ordet betegner den dynamik, som det åbne rum giver. Sammen har Hondas designere og ingeniører skabt et fladt gulv og baghjulstræk, der giver et meget åbent interiør. Den rene og enkle grafik i førerens informationsdisplay og infotainmentsystem sikrer, at den nyeste teknologi harmonerer perfekt med den naturlige fornemmelse. Opbevaringsrum og ladeporte sikrer, at der er plads til det hele. 

Avanceret teknologi, raffineret enkelhed

Den nyeste teknologi fører mennesker sammen.

Honda e har et digitalt instrumentbræt i fuld bredde – sådan skaber teknologi forbindelse mellem mennesker. Problemfri smartphone-tilslutning, stemmestyrede systemer og et væld af oplysninger om køreturen og førerens kørestil er lige ved hånden. Det ydmyge sidespejl er erstattet af de nyeste og mest avancerede videokameraer, der viser omgivelserne endnu mere detaljeret end et spejl kan gøre og næsten eliminerer faren for blinde vinkler. De fjerner også luftmodstanden. På det elegante rat med to eger finder du knapper med genveje til de mest populære funktioner. Og har du bemærket, at der mangler noget? Der er ingen gearstang. I stedet er knapperne til fremadkørsel, bakkørsel og parkering placeret lige ved førerens knæ.

Vi er førende inden for strøm

Oplad bilen uanset tid og sted.

Bilen gav os frihed, og den nyeste generation af elbiler som Honda e Prototype giver en helt ny form for frihed: at kunne oplade bilens batteri, uanset tid og sted. Ved hjælp af vekselstrøm kan du oplade en elbil derhjemme via et normalt elstik eller en særlig ladeenhed. Du kan også parkere bilen, når du er ude at handle, slutte den til stikkontakten og lade batteriet op, mens du shopper. På langture sikrer et landsdækkende netværk af ladestationer, at førerne af en elbil kan stoppe og bruge en hurtiglader, hvor batteriet lades 80 % op på kun 30 minutter.

Over 200 km på en opladning

Takket være en rækkevidde på over 200 km klarer Honda e Prototype snildt kørsel i hverdagen
. Og alle ture skal være en fornøjelse: elbilen har et lavt tyngdepunkt, og drivkraften går ud til baghjulene, så bilen reagerer ekstremt præcist på vejen. Og med skattebesparelser og lavere omkostninger til "brændstof" sammenlignet med benzin- eller dieseldrevne biler er formålet med Hondas nye generation af elbiler ikke kun at have det sjovt.

Vær med

Bliv en af de første til at få Hondas nye elbil.

Er du klar til at deltage i revolutionen og opleve spændingen ved Hondas nye elbil? Vi åbner snart for bestillinger. Tilmeld dig for at få flere opdateringer.