NÆSTE KAPITEL

Vi præsenterer den dynamiske, teknisk avancerede Jazz og den sporty "livsstilsmodel" Jazz Crosstar. Begge disse modeller, som repræsenterer et nyt skridt på vejen mod 100 % eldrift, er udstyret med en hybriddrivlinje med to motorer, hvilket gør dem både velkørende, reaktionsvillige og meget effektive.

  • Hybriddrivlinje

    e: hybridbil

  • Meget alsidig

    Magic Seats

SMÅ MODELLER, DER GØR ET STORT INDTRYK

Se nærmere på de splinternye modeller Honda Jazz og Honda Jazz Crosstar.

Den splinternye Jazz byder på et interiør, der er kendetegnet ved komfort og elegance, men hjertet er den nye hybriddrivlinje, som gør modellen reaktionsvillig i kraft af den øjeblikkelige kraftoverførsel, velkørende takket være den avancerede gearkasse og effektiv i form af god brændstoføkonomi og et lavt emissionsniveau som følge af en række smarte teknologiske løsninger.  Du kan med andre ord trygt læne dig tilbage i sædet, vel vidende at der er garanti for høj sikkerhed og en optimal køreoplevelse. 

ET STØRRE UDVALG

De splinternye modeller Jazz og Jazz Crosstar har samme avancerede hybriddrivlinje, men hver sin "personlighed", og uanset hvilken model du vælger, vil du hurtigt kunne konstatere, at køreoplevelsen er i højsædet.

JAZZ CROSSTAR HYBRID

JAZZ HYBRID

AVANCERET UDE SOM INDE

Her kan du se, at den nye Honda Jazz er lige så avanceret indvendigt som udvendigt.

Et nyt perspektiv

I de splinternye modeller Jazz og Jazz Crosstar har føreren panoramaudsigt, og den optimale køreposition giver et fremragende overblik og er med til at øge sikkerheden.

Omfattende instrumentering

Instrumentpanelets design gør det nemt at få et hurtigt overblik over de vigtigste oplysninger.  De traditionelle instrumenter er erstattet af en aflang, 7 tommer stor TFT-skærm med enkel funktionalitet, og den er med til at understrege den rummelige kabines luksuriøse præg.

Fornem siddekomfort

Forsæderne er bredere og har træthedsmodvirkende egenskaber, som normalt kun forbindes med biler i limousineklassen.  Lændestøtten er forbedret, der er blevet endnu mere benplads i den i forvejen meget rummelige kabine, og bagsædepassagererne kan glæde sig over de roste Magic Seats med mange indstillingsmuligheder, som gør det muligt at lave plads til flere passagerer eller mere bagage efter behov. I Jazz Crosstar er indtrækket vandtæt, hvilket gør modellen ideel til personer med en aktiv livsstil. 

Klar og tydelig visning

På den centralt placerede, 9 tommer store Honda CONNECT-skærm vises de oftest benyttede apps, så de nemt kan vælges, og de er farvekodede efter kategori, hvilket øger brugervenligheden yderligere.

HYBRIDMODELLER ER FREMTIDEN

De nye Jazz-hybridmodeller er endnu et vigtigt skridt i den rigtige retning.

Hybridkøretøjer er et vigtigt skridt på vejen mod at realisere vores målsætning om at udvikle modeller, som slet ikke forurener. Denne målsætning har vi tænkt os at realisere ved at indføre markante forbedringer med hver eneste ny model og gradvist udvide vores sortiment af hybridkøretøjer.