Close

Honda Urban EV

FREMTIDIG PLADS

Her er et kig på vores elektriske prototypes unikke interiør - med et fuld-vidde instrumentbord – som snart afsløres på Genèves Motor Show i marts. Brugerfokuseret teknologi er præsenteret i et rent, simpelt design, der skaber en spændende og afslappet atmosfære - oplevelsen vil for altid ændre den måde du kører. Skriv dig op for at få flere informationer.

Honda Urban EV-konceptbil set forfra, lokation i by.
Honda Urban EV-konceptbil set forfra, lokation i by.

VÆR KLAR TIL HONDA'S ELEKTRISKE ERA

Ventetiden er næsten forbi, og det vil ikke vare længe før afsløringen af prototype verdenspræmieren på vores spændende nye elbil løber af stablen. Hondas elbil vil snart være her, og du kan høre mere om oplevelsen af at køre en, og vores fremtidsvision, lige her.

Rul

Rent elektrisk

"Vores Urban EV-konceptbil" er en ægte repræsentation af Hondas "Vi gør det enkelt"-designidé, der har til formål at fremstille biler, der er tættere på folks hjerter", siger Makoto Iwaki, Hondas R&D Executive Creative Director.

Gør det problemfrit

Se, hvordan den kan se ud og hvordan det føles at køre vores elbil fremover.

Den elektriske oplevelse

Forestil dig, at du kører en elbil fra Honda.

Du sidder behageligt og afslappet i en næsten lydløs verden. Der er ingen gear – når du trykker let på speederen, mærker du et overskud af hurtig, stabil trækkraft fra en kilde, der er både ren, effektiv og uden emissioner. Velkommen til en ny tidsalder, når det gælder Honda-køreoplevelsen.

Sådan blev idéen til

Realisering af konceptet.

Urban EV bliver Hondas første masseproducerede, batteridrevne elbil, der sælges i Europa, men elkøretøjer har eksisteret i over 100 år i forskellige udformninger og typer. Idéen er ikke ny, men det er teknologien. Da vores designere og ingeniører arbejdede på at skabe Urban EV-konceptbilen, kiggede de på nye måder at lade idéerne komme til udtryk på. De var enige om, at nøgleordet var enkelthed. Antallet af bevægelige dele er reduceret drastisk til en brøkdel af, hvad man finder i en almindelig bil. Det betyder meget større energieffektivitet og mindre vedligeholdelse.

Honda Urban EV-konceptbilen i udviklingsstadiet, set skråt forfra.
Honda Urban EV-konceptbilen i forsknings- og udviklingsfasen.

Hondas R&D-team vandt prisen Car Design Award 2018 for at have leveret et væsentligt bidrag inden for udvikling af bildesign med Honda Urban EV-konceptbilen.

Vi er førende inden for strøm

Tiden er inde til en rent elektrisk bil.

Opladningstiden for elbiler afhænger af bilens og batteriets størrelse. Den normale opladningstid for rene elektriske biler via en standardstikkontakt i hjemmet er 6-8 timer. De fleste elbiler kan også bruge hurtigladestationer, der kan oplade batterierne til 80 % kapacitet på ca. 30 minutter.

Elbilers rækkevidde

De fleste nye elbiler har en rækkevidde på op til 160 km og derefter, afhængigt af batteristørrelsen. I betragtning af, at en stor procentdel af europæere kører under 100 km om dagen – og en gennemsnitsbilist i Storbritannien kører blot 40 km – er selv 160 km på en enkelt opladning rigeligt til hverdagskørsel.

Et indblik i Hondas opladningsudstyr.
Honda Urban EV tilsluttet en oplader.

Honda Power Manager-konceptbilen

Denne idé blev fremvist sammen med Urban EV-konceptbilen i Frankfurt. Det er et intelligent system, der kan lagre energi mere effektivt ved at sende elektricitet, der genereres af fornybare kilder, tilbage til hjemmet eller sælge den tilbage til forsyningsnettet.

Teknisk diagram fra Honda, der viser forskellige opladningstyper.

Sparer energi

Avanceret teknologi er en afgørende del af det attraktive, minimalistiske design.

Den fantastiske Honda Urban EV-elbil, der først blev fremvist på Tokyo Motor Show, er ikke længere en konceptbil – den er snart en realitet. Men hvorfor vælge en elbil? Fordi elbiler er billigere i drift og koster mindre end en benzin- eller dieselbil. Der er også væsentlige skattefordele, og staten giver også en række markante tilskud. Alt i alt skåner du ikke bare miljøet ved at køre grønt ... du sparer også penge.

Nærbillede af Honda Urban EV-konceptbilens rat.
Nærbillede af Honda Urban EV-konceptbilens batteristrøm.
Honda Urban EV-konceptbilen set skråt bagfra.
Nærbillede af Honda Urban EV-konceptbilen, set skråt bagfra.

Den bedste konceptbil

Som en af kandidaterne til den prestigefyldte Car Design Awards 2018 blev Urban EV-konceptbilen beskrevet som en bil, der tilførte "elbilen en hårdt tiltrængt personlighed". Hvorfor ikke tage et kig på den?

Skab kontakt

Honda Urban EV-konceptbilen er nu en realitet.

Da udviklingen inden for rene elbiler er under konstant forandring, kan du tilmelde dig hos os og få opdateringer og nyheder om Urban EV-prototypens udviklingsproces.

Vis os din interesse