Ydeevnen for Honda Hybrid

Den intelligente Honda hybrid drivlinje, i samspil med en 2 liters benzinmotor, giver CR-V 184 hestekræfters maksimal effekt og genererer et moment på 335 Nm. Det betyder, at denne store SUV kan opnå en jævn acceleration på 0-100 km/t på 9,4 sekunder.

e:PHEV Plug-in Hybrid


CR-V plug-in hybrid levers med vores e:PHEV drivlinje og et større batteri, som understøtter længere rækkevidde. Når du vælger EV-tilstand, kan e:PHEV levere en ren, elektrisk og emissionsfri rækkevidde på 82 km. Og når batteriet løber tør, begynder den kraftige 2 liters benzinmotor at drive elektromotoren. Den effektive drivlinje har også en brændstoføkonomi på kombineret kørsel på 125,0 (km/l), mens de vægtede CO2-udledninger starter ved ultralave 18 g/km (WLTP-data).

Hvid CR-V, der viser plugin-området

Jævn håndtering

Den nye CR-V leverer den effekt og det moment, når og hvor du har brug for det – i både land og by. Med 4 forskellige kørselstilstande at vælge imellem - Sport, Normal, Econ og Snow - bliver køretøjets opsætning ændret for at give den optimale ydeevne, trækkraft og effektivitet, vejforholdene kræver. Hill Decent Control-funktionen hjælper dig med at køre langsomt ned ad bakke med konstant hastighed uden at skulle bremse.

Der er også en ekstra bugseringstilstand, der hjælper med ladestyring, når du trækker en anhængervægt på op til 1500 kg.

Skift for nem håndtering

Lær om CR-V hybride drivlinjer

Find ud af mere om, hvad der giver CR-V en dynamisk, men effektiv køreoplevelse.

Luk

Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV, der er sat til opladning, set skråt forfra.

Næste: Plug-in-opladning