Head Up Display

I CR-V projiceres Head Up-displayet direkte op på forruden, så du kan se vigtige kørselsinformationer uden at tage øjnene fra vejen. Du kan skræddersy lysstyrken og de oplysninger, det viser, via betjeningen på det multifunktionelle rat.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV head-up display.

Digitalt førerdisplay

Et 10,2" digitalt førerdisplay, placeret bag rattet, er standard. Du kan vælge de oplysninger, du vil se, via betjeningsknapperne på det multifunktionelle rat.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV digitale førerdisplay.

Elektrisk bagklap

Af- og pålæsning af CR-V's store bagagerum er let med den elektriske bagklapsfunktion. Den giver dig håndfri fjernadgang med nøglen eller fodsensoren. Du kan også bare trykke på en knap, og så lukker Gå Væk-funktionen bagklappen og låser sikkert din bil, når du går væk fra den. Du kan også styre højden på bagklappen, så du ikke skal strække dig for at lukke den.

Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV set bagfra med hund og model siddende i bagagerummet.

Infotainmentsystem

Den centrale Honda CONNECT 9" touchskærm forbinder dig problemfrit med dine yndlingsapps via Apple CarPlay og Android Auto. Den har også et navigationssystem, der indeholder en smart brændstofbesparende mulighed.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV infotainmentsystem.

Parkeringshjælpemidler

Med parkeringssensorer foran og bagpå, samt et bakkamera som standard, er det nemt at parkere selv en CR-V. Sæt den i bakgear, og så kommer 9" infotainmentskærmen til live med et udvalg af vidvinkeludsigt bagtil plus en visning oppefra af området umiddelbart bag dig.

Derudover kan Honda Parking Pilot, fås på CR-V Plug-in Hybrid, registrere den nærmeste brugbare parkeringsplads og parkere bilen for dig.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV Parking Pilot-skærm.

Medrivende lyd

Med et førsteklasses BOSE-lydsystem med 12 højttalere på udvalgte modeller kan du nyde krystalklar lyd på hver rejse.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV Bose-højttalere.

Trådløs telefonopladning

Med en trådløs oplader i midterkonsollen som standard kan du være sikker på, at din mobile enhed altid er fuldt opladet. De nyeste USB-C-porte foran og bagi giver en ekstra opladningsmulighed til passagerernes enheder.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV trådløse opladningsteknologi.

Nøglefri adgang og start

Med smart-nøglen i lommen eller tasken låses CR-V op for dig, når du trækker i dørhåndtaget. Og med et enkelt tryk på tændingsknappen starter CR-V og er klar til at køre.

Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV, set fra siden med model.

Kamerasystem med multivisning

Ved hjælp af en række kameraer, der er monteret rundt om bilen, viser kamerasystemet med multivisning dig et klart 360°-billede af dine omgivelser på din Honda CONNECT-skærm, når du manøvrerer ind og ud af trange steder.

Nærbillede af Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV kamerasystem med multivisning.

Fjerntilslutning

My Honda+ appen holder dig altid forbundet til din CR-V både derhjemme og på farten. Kan du ikke huske, hvor du parkerede? Appen viser dig vejen. Se din CR-V's brændstof- eller ladestatus, eller dobbelttjek, at dine vinduer og døre er låst - alt sammen i appen. Du kan også spare tid ved at tænde for klimaanlægget før din rejse, så din bil er klar til at køre med den perfekte temperatur – før du er kommet ud af døren.

Nærbillede af model, der bruger My Honda+ app.
Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV, set skråt forfra i bjergområde.

Næste: Sikkerhed