Close
Nærbillede af sæderne i Honda Jazz, set fra siden
Nærbillede af sæderne i Honda Jazz, set fra siden

BOLIGAREAL

Det rummelige interiør har endnu mere benplads, og med forsæder designet med træthedsmodvirkende egenskaber og lændestøtte har Honda Jazz et komfortniveau, der er i limousineklassen.

Rul

Den splinternye Jazz

Den nye Jazz-serie er designet med en ren, glidende profil, der er aerodynamisk effektiv og naturlig stilfuld. Hver eneste detalje giver Jazz et smart, moderne look og en unik personlighed.

Et nyt perspektiv

Den helt nye Jazz og Jazz Crosstar har panoramaudsigt over vejen, så chaufføren har et rigtig godt udsyn og overblik. Dette forbedrede udsyn giver ikke kun en optimal køreposition, men også øget sikkerhed.

Living room

Vores berømte, unikke Magic Seats giver alsidighed, når du har brug for det, så du kan lave mange indstillinger, der giver bedre plads til bagage. I Jazz Crosstar er indtrækket vandtæt, hvilket gør modellen ideel til personer med en aktiv livsstil.

 

 

Åbn helt op

Flytning af store genstande er ikke noget problem for Jazz, fordi den har et stort bagagerum, når de bageste Magic Seats lægges ned. Denne geniale udformning giver mere plads og større alsidighed, så der er plads til genstande med forskellige former og størrelser.

Skønhed i detaljen

Jazz Crosstar er ny i serien. Modellen er udviklet med tanke på en dynamisk, aktiv livsstil i stærk muskuløs stil. Den har et karakteristisk kølergitter, slanke indbyggede tagbøjler og en højere kørehøjde for lettere adgang og et godt udsyn over vejen forude.

Touchscreen-teknologi

Den nye Jazz-serie sætter takket være vores nyeste infotainment-teknologi dig i kontakt med dine omgivelser. Modellen har naturligvis digital DAB-radio med et stort udvalg af stationer, og den nye 9" touchscreen med velkendt smartphone-skærm er brugervenlig takket være integreret Android Auto og Apple CarPlay.

Just start with "OK Honda"

Den stemmeaktiverede Honda Personal Assistant kan føre en naturlig samtale med dig ved hjælp af kontekstuel forståelse og finder efterhånden ud af, hvordan den kan give dig relevante anbefalinger. Så hvis du ønsker at se vejrudsigten, finde din yndlingsmusik eller vælge en restaurant, er din assistent der for at hjælpe dig.

Lige ved hånden

Du kan til enhver tid og hvor som helst komme i forbindelse med din Jazz via vores My Honda+ app, som blandt andet giver dig mulighed for at låse eller låse bilen op og sende destinationer til navigationssystemet.

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed