Close

MASSER AF SJOV YDEEVNE

Den nye Honda Jazz er sjov og dynamisk med vores effektive 1.3 liters i-VTEC-motor. Du kan vælge mellem en sporty 6-trins manuel gearkasse eller en silkeblød 7-trins CVT automatgearkasse – begge muligheder giver dig både en fantastisk ydeevne og en fantastisk økonomi. Så, uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på én ting: du får en masse køreglæde.

KVIK OG ENERGISK

TRINLØS

7-trins, CVT

Automatisk gearkasse

SPORTY

6-trins

Manuel gearkasse

Rul

Honda Jazz-produktlogo.

Jazz med tempo

Køreglæde med et sporty nyt look.

Fuld af optimisme

Vi tager den sjove køreoplevelse alvorligt.

Honda Jazz Dynamic, der kører i et landområde, set skråt bagfra.

Med valget mellem to forskellige gearkasser føler Honda Jazz sig lige meget hjemme – både i og uden for byen.

Honda Jazz har masser af energi. Med den dokumenterede økonomiske 1.3 liters i-VTEC-motor opnår du fantastiske præstationer både til at køre rundt i byen eller til en lang weekendtur uden for byen – det er det, vi kalder fun-injection.

Automatisk eller manuel?

Med en præcis 6-trins manuel gearkasse får du en medrivende køreoplevelse, men hvis du foretrækker automatgear, giver vores 7-trins CVT-gearkasse dig et lækkert trinløst gearskifte, bedre økonomi og lavere emissioner.

Større besparelser

Begge gearkasser leverer exceptionel ydeevne og økonomi, men med sit tomgangsstop går Jazz'en et skridt videre. Den slukker motoren, når du venter på grønt lys, og starter den automatisk, når du berører speederen.

Honda Jazz Dynamic, der kører i by, set skråt forfra.

Hvis du går efter at køre sporty på de åbne veje, så kommer Jazz'ens 6-trins manuelle gearkasse virkelig til sin ret. Du kan også opleve en mere sporty kørsel, hvis din Jazz er udstyret med en 7-trins Continuously Variable Transmission, hvor du ligesom i en racerbil skifter gear med Paddle Shift på rattet.

Nøglen til sikkerhed

Uanset størrelsen har Jazz'en virkelig format, når det kommer til sikkerhedsfunktioner.

Honda Jazz Dynamic, set skråt forfra.

Med så mange sikkerhedsfunktioner overrasker det ingen, at Jazz'en af NCAP blev kåret som "Bedst i klassen" i kategorien superminibil.

Honda Jazz blev kåret til den sikreste supermini af den uafhængige sikkerhedsorganisation Euro NCAP. Efter at være blevet tildelt de maksimale 5 stjerner af NCAP sikrede den sig i 2015 den prestigefyldte titel som "Bedst i klassen" i kategorien superminibil for sin fremragende sikkerhed. Alt er, som det plejer at være – og mere til.

Avanceret førerassistancesystem (ADAS)

Vores førerassistancesikkerhedspakke indeholder funktioner som vognbaneadvarselssystem og aktivt City Brake-bremsesystem. De passer på dig, når du kører.

System til advarsel om frontkollision

Det udsender både en visuel og en akustisk alarm, når det registrerer, at der er risiko for en kollision forude.

Dæktrykadvarselssystem

Denne funktion sørger for din og dine passagerers sikkerhed, idet dækkene hele tiden kontrolleres for trykfald og giver dig en melding om eventuelle problemer.

Fjernlysautomatik

Dette system vurderer kørselsforholdene omkring dig og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys.

Autolys

For at forhindre kørsel i dårligt lys har vi tilføjet en sensor, der automatisk aktiverer forlygterne på Jazz'en, når lyset svinder.

Vinduesviskere med regnsensor

Forrudeviskerne reagerer ved de første dråber regn, og de regulerer hastigheden alt efter, om du kører i styrtregn eller en let byge – og alt derimellem. Det betyder, at du kan holde øjnene på vejen og hænderne på rattet.

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed