Jazz-ydeevne

Masser af sjov ydeevne

Mærk energien

1.5 liter i-VTEC

130 hk

motor

1.3 liter i-VTEC

102 hk

motor

Rul

Honda Jazz-produktlogo.

Jazz med tempo

Ydeevne, der matcher det nye look.

Fuld af optimisme

Vi tager den sjove køreoplevelse alvorligt.

Til Honda Jazz kan du nu vælge en af to fantastiske i-VTEC-motorer: Den økonomiske og gennemprøvede 1.3 liter motor suppleres af en helt ny motor på 1.5 liter – det er den, der er under motorhjelmen på den seneste Dynamic-model. Det er en motor med masser af energi, som egner sig perfekt til at suse rundt i byen eller til at få lagt nogle kilometer bag sig på motorvejen – det er det, vi kalder en morskabsindsprøjtning.

Vejen frem

Automatisk eller manuel?

Honda Jazz Dynamic, der kører i et landområde, set skråt bagfra.

Hvis du ønsker medrivende kørsel, har Jazz'ens 6-trins manuelle gearkasse meget at byde på. Og hvis det skal være endnu mere medrivende, kan Jazz'en med automatgear byde på supersporty kørsel med sine skiftekontakter, der giver dig manuel kontrol, så du kan lave lynhurtige gearskift ligesom en racerkører.

Med en præcis 6-trins manuel gearkasse får du en medrivende køreoplevelse, men hvis du foretrækker automatgear, giver vores 7-trins CVT-gearkasse dig jævnt gearskift, bedre økonomi og lavere emissioner. Du kan få det fulde udbytte af Jazz'ens sporty sjæl ved at skifte automatisk tilstand og bruge de racerinspirerede skiftekontakter.

Større besparelser

Begge gearkasser leverer exceptionel ydeevne og økonomi, men med sin tomgangsstopfunktion går Jazz'en et skridt videre. Den slukker motoren, når du venter på grønt lys, og starter den med det samme, når du berører speederen.

Honda Jazz Dynamic, der kører i by, set skråt forfra.

Med valget mellem to motorstørrelser og to forskellige gearkasser kan Honda Jazz føle sig hjemme både i byen og på motorvejen.

Nøglen til sikkerhed

Uanset størrelsen har Jazz'en virkelig format, når det kommer til sikkerhedsfunktioner.

Honda Jazz Dynamic, set skråt forfra.

Med så mange sikkerhedsfunktioner overrasker det ingen, at Jazz'en af NCAP blev kåret som "Bedst i klassen" i kategorien superminibil.

Honda Jazz blev kåret til den sikreste supermini af den uafhængige sikkerhedsorganisation Euro NCAP. Efter at være blevet tildelt de maksimale 5 stjerner af NCAP sikrede den sig i 2015 den prestigefyldte titel som "Bedst i klassen" i kategorien superminibil for sin fremragende sikkerhed. Alt er, som det plejer at være – og mere til.

Avanceret førerassistancesystem (ADAS)

Vores førerassistancesikkerhedspakke indeholder funktioner som vognbaneadvarselssystem og aktivt City Brake-bremsesystem. De passer på dig, når du kører.

System til advarsel om frontkollision

Det udsender både en visuel og en akustisk alarm, når det registrerer, at der er risiko for en kollision forude.

Dæktrykadvarselssystem

Denne funktion sørger for din og dine passagerers sikkerhed, idet dækkene hele tiden kontrolleres for trykfald og giver dig en melding om eventuelle problemer.

Fjernlysautomatik

Dette system vurderer kørselsforholdene omkring dig og skifter automatisk mellem fjernlys og nærlys.

Autolys

For at forhindre kørsel i dårligt lys har vi tilføjet en sensor, der automatisk aktiverer forlygterne på Jazz'en, når lyset svinder.

Vinduesviskere med regnsensor

Forrudeviskerne reagerer ved de første dråber regn, og de regulerer hastigheden alt efter, om du kører i styrtregn eller en let byge – og alt derimellem. Det betyder, at du kan holde øjnene på vejen og hænderne på rattet.