Close
Rul

Avancerede sikkerhedssystemer

Honda Jazz hjælper dig med at opdage farer, som du måske normalt overser.

Vognbaneadvarselssystemet advarer dig, hvis du er ved at forlade din vognbane, og systemet til advarsel om frontkollision advarer dig om risikoen for en kollision ved lav hastighed. Begge systemer informerer dig med hørbare og visuelle advarsler på instrumentbrættet.

 

 

Indvendig komfort

Honda Jazz tilpasser sig hurtigt til dine behov.

Den brede åbning giver adgang til et stort bagagerum, som kan gøres endnu større takket være de utroligt alsidige Magic Seats, der kan klappes helt fladt ned og vippes op for at muliggøre fleksibel brug af kabinen. Uanset hvad du skal have med, er der plads i Jazz'en, og de fire passagerdøre gør det nemmere at stige ind og ud. Indvendigt har Honda Jazz masser af hoved- og benplads, hvilket du normalt kun ser i biler fra højere klasser, og så byder den på højdejusterbare sæder med moderne sædeindtræk.

Brændstoføkonomi og ydeevne

Honda Jazz kombinerer brændstofeffektivitet med energisk ydeevne.

En 6-trins manuel gearkasse leverer en reaktionsstærk ydeevne, mens det elektroniske stabiliseringssystem overvåger hastigheden for hvert hjul, løbende analyserer vejgrebet og automatisk kompenserer for understyring og overstyring. Tomgangsstop maksimerer brændstofeffektiviteten, når du venter for rødt, ved at slukke motoren og starte den med det samme, når du skal køre igen.

En køreoplevelse i ét med omverdenen

Honda CONNECT-berøringsskærmen underholder dig og dine venner under kørslen.

Ved at forbinde din smartphone via USB eller Bluetooth har du adgang til internettet eller mulighed for at tale i telefon via den håndfri funktion. Du kan gøre din 7'' berøringsskærm personlig med din egen baggrund, få adgang til satellitnavigationssystemet med DAB-digitalradio fra Garmin, der fås som ekstraudstyr, eller endda standse bilen og se en film via HDMI-stikket.

 

 

 

Fantastisk manøvredygtighed

Honda Jazz hjælper med at forhindre slag og ridser ved lav hastighed.

De for- og bagmonterede parkeringssensorer advarer dig, hvis der er objekter i nærheden, og bakkameraet hjælper dig med at bakke sikkert. Hill Start Assist forhindrer bilen i at rulle baglæns, når den holder stille på en bakke, og det aktive City Brake-bremsesystem kan registrere en mulig kollision ved lav hastighed og advarer dig, før det aktiverer bremserne som en sidste udvej.

 

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed