2017-model af NSX

PÅ ALLE MÅDER EN NY BILTYPE

hvid NSX, set forfra
hvid NSX, set forfra
nærbillede af hvid NSX, set fra siden
nærbillede af hvid NSX, set fra siden

Med vores NSX føler du dig i ét med vejen som med ingen anden bil. Det er en sofistikeret type superbil, der er nøjagtig i alle detaljer, og som kombinerer hverdagskørsel med knivskarp baneydelse.

NSX-motor
NSX-motor

Motoren er en turboladet 3,5 liter V6-motor. Seks ekspertkonstruktører har bygget den trin for trin over fem dage. Det er det menneskelige islæt, der vækker vores NSX til live.

Rul

NSX-logo

NSX-generationen

Uovertruffen ydeevne fra vores sportshybrid – en perfekt balance af styrke og manøvredygtighed.

Et kunststykke i aluminium

Vores NSX er en perfekt balance af form og funktion.

NSX space frame

Kombinationen af et chassis i aluminium med gulvpaneler i kulfiber og ultrahøjstyrkestål giver en fast, men let konstruktion.

Chassiset er udformet på en måde, som giver styrke til de områder, der har brug for det, samtidig med at de områder, der ikke har, er blevet gjort lettere. Denne fremstillingsproces er banebrydende inden for bilindustrien. Det er selve essensen i vores NSX.

Den lever og ånder

Den nye NSX suger luft ind gennem Total Airflow-systemet, hvorved den høje ydeevne opnås, samtidig med at drivlinjekomponenterne, bremserne og varmeenhederne køles ned. Bagefter sendes luften ud gennem strategisk placerede ventilationsåbninger bagpå for at reducere modstanden.

hvid NSX, set bagfra

Perfekt formet. De aerodynamiske linjer i den nye NSX giver stærkt nærvær på vejen og optimerer downforcen ved høje hastigheder.

HÅRREJSENDE YDEEVNE

Din krop og sjæl vil føle sig forbundet med bilen.

Den nye NSX reagerer lynhurtigt. Du skal blot tænke på at dreje, og bilen drejer – det er næsten, som om den ved, hvad du vil have den til at gøre.

Chassisstivhed, finjusteret affjedring og nøjagtig vægtfordeling kombineret med Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive-systemet får hjertet til at hamre efter en enkelt runde på banen.

Rød NSX på vejen, set oppefra

SMUK YDEEVNE

Den perfekte blanding af sport og luksus.

Det er ikke bare ydeevnen i den nye NSX, som vil få dit hjerte til at slå hurtigere. Det flotte sportsinteriør, som er selve sjælen i den nye NSX, vil også få din puls op.

rødt NSX-interiør