Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen
Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen

Core Connectivity

Få adgang til en lang række forbundne tjenester og funktioner med My Honda+ appen. Omfatter: Fjernbetjent låsning og oplåsning af døre, et virtuelt instrumentbræt og elektronisk sundhedstjek af køretøjet for at holde dig informeret om eventuelle problemer, der kan kræve opmærksomhed. Med Honda e kan du endda styre det indvendige klima og foretage opladning via fjernbetjening.

Rul

Oplysninger om pakken

Core Connectivity er gratis for den første ejer af Honda e- og Honda Jazz.

Parring med din bil er en enkel proces. For det første skal du foretage personlig tilpasning ved at oprette en Connected Car Profile ved hjælp af dine personoplysninger ved at downloade appen My Honda+ fra App Store eller Google Play, og godkende vilkår og betingelser. Derefter skal du bede din Honda forhandler aktivere bilens telematik-enhed/TCU. Derefter skal du indtaste bilens VIN-nummer i appen og oprette forbindelse ved at indtaste den pinkode, der vises på bilens instrumentbræt. Når du er færdig, kan du foretage yderligere personlig tilpasning ved at vælge mellem en række abonnementspakker.

Periodisk bekræftelse af ejerskab

For at beskytte din konto og dine data bliver du bedt om at bekræfte ejerskabet hver 6. måned. Du skal blot bekræfte ejerskabet, når du bliver bedt om det, inden for to uger, så er din konto sikker.

Invite Driver

Del fordelene ved og funktionerne i My Honda+ med venner og familie ved at invitere dem til af køre din bil i appen. Inviterede førere kan opleve alle fordelene ved appen, men du kan være helt rolig: De har ikke adgang til den primære førers konto. 

Garage

Tilmeld og administrer din bil, og gør den mere personlig ved at give den et kaldenavn.

Virtuelt instrumentbræt

Du kan se alle køretøjets data tydeligt på din smartphone; det er som at være inde i bilen.

My Honda+ meddelelser

Modtagelse af abonnementspåmindelser, statusopdateringer og sikkerhedsadvarsler betyder, at du altid er opdateret, uanset hvor du er.

Elektronisk sundhedstjek af køretøjet

Dette giver udvalgte Honda-forhandlere mulighed for digitalt at registrere resultater og sende resultaterne af sundhedstjek til dig. Ved hjælp af linket fra My Honda+ kan du få adgang til eVHC-platformen, som giver dig mulighed for at godkende alt nødvendigt arbejde, eller anmode om en kontakt fra din Honda-forhandler.

EV-opladningsstatus og batteristatus

Du kan se din elbils aktuelle ladestatus, kontrollere, om ladepistolen er tilsluttet, og se batteriniveauet på dit elektriske køretøj sammen med oplysninger om køreområdet.

Låsning og oplåsning via fjernbetjening

Har du travlt og glemt at låse din bil? Du kan være helt rolig: Du kan nemlig både låse og låse dine bildøre op via fjernbetjeningen, uanset hvor du er.

Fjernbetjent horn

Du kan aktivere hornet i din bil ved hjælp af fjernbetjeningen for at finde din bil hurtigt.

Klimastyring og planlægning af klimastyring

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du styre eller planlægge et tidspunkt for indstilling af temperaturen i din bil. Det betyder, at du altid får en dejlig varm velkomst.

Fjernopladning, planlægning af opladning og maksimal opladning

Styr opladningen af dit elektriske køretøj via fjernbetjeningen, og undgå spidsbelastningstakster ved at vælge de tidspunkter, der vil spare dig penge. Hvis du indstiller en maksimal opladning, sparer du også penge og forlænger levetiden for bilens batteri.

En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

Hvordan abonnerer jeg?

Core Connectivity er gratis med My Honda+ appen. Hvis du vil registrere en Honda-konto, skal bilens tilsluttede tjenester være slået til af din forhandler. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en Connect Car-profil i appen, tilføje din bils VIN-nummer, så er du fuldt forbundet med adgang til alle de funktioner, der er anført i pakken med undtagelse af In-Car Wi-Fi Hotspot, som der kan fås adgang til fra bilen.

FAQs
En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

My Honda+ og din bil

Det er ligegyldigt, om du kører Honda Jazz eller Honda e, fordi My Honda+ appen er skræddersyet til dit køretøj. Med andre ord – appen viser kun de funktioner, der er tilgængelige for dig og din bil.

FAQs
En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

Hvor meget skal jeg betale?

Denne pakke tilbydes dig som et gratis abonnement, når du køber en ny bil – du skal blot registrere dig og downloade appen. Sekundære ejere skal betale fra den første dag af ejerskabet, og hvis du ønsker at øge mulighederne i My Honda+ appen, kan du abonnere på disse pakker: Safety & Journey, Honda Digital Key og Honda Personal Assistant for at få adgang til mange flere funktioner – med undtagelse af In-Car Wi-Fi Hotspot, som du kan få adgang til fra bilen.

FAQs

Abonnementer
Priser
HR-V
Honda e
Jazz-sortiment
 

Safety & Journey

Ro i sindet på alle tidspunkter.

Digital Roadside Support. Geo-Fencing, POI-sender til satellitnavigation, Car Locator (bilsøger), rejsehistorik, Driving Score og Favourite Route Planner (planlægning af foretrukne ruter).

Gratis for det første år. Derefter 230,- kr årligt (indtil 3. år)
Available
Available
Available

Honda Digital Key

Din smartphone er nøglen.

Tænd/sluk, låsning/oplåsning af dør, luk elrude, åbning af opladningslåg og digitale nøglealarmer.

Gratis for første navngivne ejer det første år. Derefter 470,- kr årligt
Available
Available
Not available

In-Car Wi-Fi Hotspot

Adgang til internettet i bilen.

Muligheden for at se indhold på flere enheder via din tjenesteudbyder (AT&T, Vodafone eller andre)

Omkostninger afhænger af brug
Available
Available
Available

Honda Personal Assistant

Bare sig "OK Honda"

Interager med din egen indbyggede AI-assistent for at åbne op for en verden af kontekstuel dialog, der vil hjælpe dig med at planlægge rejsen.

370,- kr årligt
Not available
Available with condition
Available with condition

*Tjenesterne kan variere afhængigt af modellen, specifikationen og det år, hvor køretøjet er frigivet, samt det første registreringsland.

Honda Personal Assistant fås til Jazz Hybrid Executive og Jazz Crosstar Executive

For at downloade og bruge alle appens funktioner skal du have adgang til et mobilnetværk og/eller en internetforbindelse. Klik her for at læse alle vilkår og betingelser.