Close
Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen
Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen

My Honda+

Honda Digital Key

Få adgang til en lang række tilsluttede tjenester og funktioner med My Honda+ appen, og brug din smartphone som en fjernbetjening til at låse op, låse og endda starte bilen med din mobil. Du kan også dele din Digital Key med familiemedlemmer eller nære venner, hvis de ønsker at køre bilen.

Rul

Oplysninger om pakken

Dette abonnement vil være tilgængeligt for alle Honda e-kunder fra 2021

Du kan dele din bil ved hjælp af Honda Digital Key med op til 5 inviterede førere. Som ejer har du altid kontrollen, og du får mulighed for at dele adgang til alle de pakker, du har tegnet abonnement på, eller bare Digital Key.

Tænd

Start din bil med din smartphone. Ved hjælp af Bluetooth kan Android- og IOS-brugere trykke på tænd/sluk-knappen og indtaste en pinkode på appen for at starte bilen. Alternativt kan Android-brugere også starte bilen med NFC ved at trykke på deres smartphone på instrumentbrættet.

Lås og lås op

Lås og lås din bil op med din smartphone. Inden for Bluetooth-rækkevidde kan Android- og IOS-brugere komme ind i bilen. Alternativt kan Android-brugere også komme ind med NFC ved at trykke på deres smartphone på B-søjlen. Det er ikke nødvendigt med en internetforbindelse; du skal bare være inden for Bluetooth-rækkevidde af din bil.

 

 

 

Luk bilruderne

Hvis du er inden for Bluetooth-rækkevidde, kan du lukke bilens ruder med din smartphone uden behov for en internetforbindelse.

Åbn opladningsdækslet

Åbn opladningsdækslet på din Honda e med din smartphone inden for Bluetooth-rækkevidde; der er ikke behov for en internetforbindelse.

Advarsler

Vær tæt på din bil på alle tidspunkter, og modtag meddelelser, hvis du lader en dør eller bagagerummet stå ulåst, eller hvis du har glemt at lukke opladningslåget eller ruderne. Ro i sindet. 

Hvordan abonnerer jeg?

Dette abonnement vil være tilgængeligt for alle Honda e-kunder fra 2021.

FAQs

My Honda+ og din bil.

Funktioner i denne tilsluttede tjeneste er kun tilgængelige med Honda e. 

FAQs

Hvor meget skal jeg betale?

Denne pakke vil være tilgængelig for alle Honda e-kunder fra 2021.Sekundære ejere skal betale fra den første dag af ejerskabet, og hvis du ønsker at øge mulighederne i My Honda+ appen, kan du abonnere på disse pakker: Safety & Journey, Honda Digital Key og Honda Personal Assistant for at få adgang til mange flere funktioner – med undtagelse af In-Car Wi-Fi Hotspot, som du kan få adgang til fra bilen.

 

FAQs
Abonnementer
Priser
Honda e
Jazz-sortiment
 

Core Connectivity

Få adgang til en lang række tjenester.

Virtuelt instrumentbræt, låsning/oplåsning via fjernbetjening og Invite Driver. For Honda e omfatter det fjernstyring af klimaanlæg, planlægning af opladning via fjernbetjening og meget mere.

Gratis for første navngivne ejer. Anden bruger skal betale et gebyr på 295.00 kr.
Available
Available

Safety & Journey

Ro i sindet på alle tidspunkter.

Digital Roadside Support. Geo-Fencing, POI-sender til satellitnavigation, Car Locator (bilsøger), rejsehistorik, Driving Score og Favourite Route Planner (planlægning af foretrukne ruter).

Gratis for det første år. Derefter 230.00 kr årligt (indtil 3. år)
Available
Available

In-Car Wi-Fi Hotspot

Adgang til internettet i bilen.

Muligheden for at se indhold på flere enheder via din tjenesteudbyder (AT&T, Vodafone eller andre)

Omkostninger afhænger af brug
Available
Available

Honda Personal Assistant

Bare sig "OK Honda"

Interager med din egen indbyggede AI-assistent for at åbne op for en verden af kontekstuel dialog, der vil hjælpe dig med at planlægge rejsen.

370.00 kr årligt
Available
Available with condition

*Tjenesterne kan variere afhængigt af modellen, specifikationen og det år, hvor køretøjet er frigivet, samt det første registreringsland.

Honda Personal Assistant fås til Jazz Hybrid Executive og Jazz Crosstar Executive

For at downloade og bruge alle appens funktioner skal du have adgang til et mobilnetværk og/eller en internetforbindelse. Klik her for at læse alle vilkår og betingelser.