Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen
Nærbillede af telefon med Indtast din PIN-kode på skærmen

My Honda+

Honda Digital Key

Få adgang til en lang række tilsluttede tjenester og funktioner med My Honda+ appen, og brug din smartphone som en fjernbetjening til at låse op, låse og endda starte bilen med din mobil. Du kan også dele din Digital Key med familiemedlemmer eller nære venner, hvis de ønsker at køre bilen.

Rul

Oplysninger om pakken

Dette abonnement er gratis det første år fra bilens registrering.

Du kan dele din bil ved hjælp af Honda Digital Key med op til 5 inviterede førere. Som ejer har du altid kontrollen, og du får mulighed for at dele adgang til alle de pakker, du har tegnet abonnement på, eller bare Digital Key.

Tænd

Start din bil med din smartphone. Ved hjælp af Bluetooth kan Android- og IOS-brugere trykke på tænd/sluk-knappen og indtaste en pinkode på appen for at starte bilen. Alternativt kan Android-brugere også starte bilen med NFC ved at trykke på deres smartphone på instrumentbrættet.

Lås og lås op

Lås og lås din bil op med din smartphone. Inden for Bluetooth-rækkevidde kan Android- og IOS-brugere komme ind i bilen. Alternativt kan Android-brugere også komme ind med NFC ved at trykke på deres smartphone på B-søjlen. Det er ikke nødvendigt med en internetforbindelse; du skal bare være inden for Bluetooth-rækkevidde af din bil.

 

 

 

Luk og stop bilens ruder

Hvis du er inden for Bluetooth-rækkevidde, kan du lukke og stoppe bilens ruder med din smartphone uden behov for en internetforbindelse.

Åbn opladningsdækslet

Åbn opladningsdækslet på din Honda e med din smartphone inden for Bluetooth-rækkevidde; der er ikke behov for en internetforbindelse.

Advarsler

Vær tæt på din bil på alle tidspunkter, og modtag meddelelser, hvis du lader en dør eller bagagerummet stå ulåst, eller hvis du har glemt at lukke opladningslåget eller ruderne. Ro i sindet. 

Når du bruger den digitale nøgle, anbefales det, at du bærer din nøglefob. For mere information, se vores ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden.

En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

Hvordan abonnerer jeg?

Denne tjeneste fås som et gratis tilbud det første år. Før tilbuddet udløber, giver vi dig to ugers varsel, inden dit abonnement fornys. Derefter skal du blot slå "automatisk fornyelse" til, og resten går helt af sig selv.

FAQs
En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

My Honda+ og din bil.

Funktioner i denne tilsluttede tjeneste er kun tilgængelige med Honda e. 

FAQs
En dame, der står ved siden af White Honda e og bruger My Honda Plus-appen

Hvor meget skal jeg betale?

Denne pakke er tilgængelig for dig som et gratis abonnement det første år. Derefter opkræves 470,- kr årligt – du skal bare registrere dig og downloade appen. Men hvis du ønsker at få flere muligheder i My Honda+ appen, har du mulighed for at abonnere på disse pakker: Safety & Journey og Honda Personal Assistant for at få adgang til mange flere funktioner – med undtagelse af In-Car Wi-Fi Hotspot, som du kan få adgang til fra bilen.

FAQs

Abonnementer
Priser
HR-V
Honda e
Jazz-sortiment
 

Core Connectivity

Få adgang til en lang række tjenester.

Virtuelt instrumentbræt, låsning/oplåsning via fjernbetjening og Invite Driver. For Honda e omfatter det fjernstyring af klimaanlæg, planlægning af opladning via fjernbetjening og meget mere.

Gratis for første navngivne ejer. Anden bruger skal betale et gebyr på 295,- kr.
Available
Available
Available

Safety & Journey

Ro i sindet på alle tidspunkter.

Digital Roadside Support. Geo-Fencing, POI-sender til satellitnavigation, Car Locator (bilsøger), rejsehistorik, Driving Score og Favourite Route Planner (planlægning af foretrukne ruter).

Gratis for det første år. Derefter 230,- kr årligt (indtil 3. år)
Available
Available
Available

In-Car Wi-Fi Hotspot

Adgang til internettet i bilen.

Muligheden for at se indhold på flere enheder via din tjenesteudbyder (AT&T, Vodafone eller andre)

Omkostninger afhænger af brug
Available
Available
Available

Honda Personal Assistant

Bare sig "OK Honda"

Interager med din egen indbyggede AI-assistent for at åbne op for en verden af kontekstuel dialog, der vil hjælpe dig med at planlægge rejsen.

370,- kr årligt
Not available
Available with condition
Available with condition

*Tjenesterne kan variere afhængigt af modellen, specifikationen og det år, hvor køretøjet er frigivet, samt det første registreringsland.

Honda Personal Assistant fås til Jazz Hybrid Executive og Jazz Crosstar Executive

For at downloade og bruge alle appens funktioner skal du have adgang til et mobilnetværk og/eller en internetforbindelse. Klik her for at læse alle vilkår og betingelser.