10 fordele med Hondas fordelagtige serviceaftale

1. oktober 2021

10 fordele med Hondas fordelagtige serviceaftale

Honda Servicekontrakt er navnet på den fordelagtige serviceaftale, som du kan tilkøbe, når du køber en ny Honda. Her er ti ting, der er vigtige at vide.

1. Honda Servicekontrakt dækker bilens servicemuligheder i løbet af de første fem år eller op til 100.000 kørte kilometer, alt efter hvad der sker først. Hvis du kører som de fleste andre, det vil sige maksimalt op til 20.000 km om året, dækker aftalen de første fem år af din tid med din nye Honda.

2. Aftalen kan underskrives for alle Honda-modeller. Så uanset om du har besluttet dig for en ny Jazz, Civic, HR-V, CR-V eller Honda e, er det godt at tilkøbe den fordelagtige aftale.

3. Honda Servicekontrakt gælder ved køb af ny bil. Hvis du vil udnytte de fordelagtige vilkår, bør du tilkøbe serviceaftalen i forbindelse med, at du køber din nye bil, inden for en måned efter købet af bilen eller efter maksimalt 1.500 km kørt, afhængig af hvad der kommer først. Du kan derfor ikke tilkøbe serviceaftalen for en ældre model, eller efter at du har kørt flere tusinde kilometer. Så det er vigtigt at have in mente på købstidspunktet.

4. Servicekontrakten dækker al skemalagt vedligeholdelse af din bil i forhold til servicebogen, f.eks. Udskiftning af olie- og oliefilter, som er den mest almindelige service, der udføres på en bil. Denne service er grundlaget for motorens velbefindende. På grund af de hårdere krav til udstødningsgas bliver det stadig vigtigere at have den rigtige olie. Aftalen omfatter også andre former for service, såsom kontrol af bremserør, bremsevæske, servostyring og korrosionsbekæmpelse.

5. Honda Servicekontrakt giver dig tryghed og gør det at eje en Honda til en ukompliceret sag, hvor man ikke behøver at tænke på service omkostninger. De er sørget for én gang for alle.

6. Honda Servicekontrakt er tilknyttet Hondas autoriserede serviceværksteder. På et Honda-autoriseret værksted serviceres bilen altid af Honda-uddannede teknikere, der har lært alt om din bil. Det betyder, at bilen bliver serviceret korrekt.

7. Alle dele og væsker, der skal udskiftes, f.eks. Motor- og gearolie, er originale eller i henhold til Honda specifikationer, der er omhyggeligt udviklet og testet af Honda. De er af højeste kvalitet og passer til din bil.

8. En fuldt stemplet servicebog fra et Honda-autoriseret værksted giver din bil en højere gensalgsværdi, når den sælges eller byttes. Det er en kvittering på, at du har sørget for vedligeholdelse af din bil på en korrekt måde.

9. Omkostningsbesparelserne er store, hvis du tilmelder dig Honda Servicekontrakt i forhold til, hvis du betaler for service fra tid til anden. Ifølge Hondas egne beregninger sparer du mindst 36% i forhold til gennemsnitsprisen for individuelle service besøg i løbet af 5 år (gælder for Civic, CR-V, Jazz og HR-V.

10. Prisen er kun 8.400 kr. for en femårig servicekontrakt for Jazz, Civic, HR-V og CR-V. For Honda e koster Honda Servicekontrakt kun 5.500 kr.

Det er også godt at vide, at udskiftning af dele grundet normal slitage ikke er inkluderet i aftalen. Normal slitage betyder f.eks. Udskiftning af bremseklodser, vinduesviskere og dæk. Disse er afhængig af hvilken kørestil du har, og varierer dermed fra fører til fører. Skulle du kræve yderligere vedligeholdelsesarbejde eller justeringer, der ikke er angivet i bilens servicebog, er disse ikke omfattet af aftalen.

Gennemsnitsprisen for individuelle  servicebesøg i løbet af 5 år/100.000 km. er minimum kr. 13.247 (Civic, CR-V, Jazz og HR-V)”

Mere om Honda Servicekontrakt