Design

En smart og sofistikeret familie-SUV. e:Ny1's stil kombinerer dynamik med funktionalitet. Den enkle, gitterløse front, slanke forlygter, uafbrudte LED-baglygter og sekventielle blink – giver alle den nye e:Ny1 en unik, sofistikeret karakter.

Model, der står ved siden af den oplyste Honda e:Ny1-bagside om aftenen.

Skjult opladningsport

Panelet på bilens front kan trækkes tilbage for at afsløre opladningsporten, der er placeret sådan for at lette adgangen. Panelet kan åbnes manuelt med et tryk på en knap eller med smart-nøglen.

Nærbillede af Honda e:Ny1's skjulte opladningsport.

Nyt H-emblem

Det hvide Honda H-emblem på rattet og alufælgene: Et nyt mærke til vores elektriske fremtid, der gør e:Ny1 til noget særligt. På bagsiden ses et nyt Honda-logo i stedet for det traditionelle emblem.

Nærbillede af parkeret Honda e:Ny1 set forfra.

Parkeringshjælpemidler

Med parkeringssensorer foran og bagpå, plus et bakkamera som standard, er e:Ny1 en SUV, der er nem at parkere. Topmodellerne er udstyret med Honda Parking Pilot, som kan registrere den nærmeste brugbare parkeringsplads og parkere bilen for dig.

Parkeret Honda e:Ny1, set bagfra med mand, der går forbi.

Smarte forlygter

Med adaptivt fjernlys justerer e:Ny1 automatisk fordelingen af forlygternes stråler for at reducere blænding af andre bilister. Dertil bruger fjernlysstøttesystemet sit kamera til at overvåge området foran, og styrer derefter automatisk fjernlyset, når det er nødvendigt, for at undgå at blænde modkørende biler eller fodgængere. Og med LED-tågelygter foran og blinklys er du sikker på vejen uanset vejret.

Par, der går forbi en parkeret Honda e:Ny1, set forfra, med lys tændt om natten.
Oplyst Honda e:Ny1-interiør om natten med model udenfor vinduet.

Næste: Interiør