Den viste bil er Honda e:Ny1 Full Electric Advance i Aqua Topaz Metallic. Økonomi- og emissionstal (WLTP**) Elektrisk forbrug 18,2 kw/100 km. Rækkevidde 412 km. Ladetid 45 minutter fra 10 - 80 % med 100 kw lader.

Alle data er baseret på den europæiske WLTP-norm, der er en standardnorm, og som kan benyttes til sammenligning med andre bilmodeller. Ved kørsel kan de reelle tal afvige, baseret på kørestil, vejrforhold, hvor især lave temperaturer kan reducere rækkevidden.

Under kørsel er CO2-emissionen 0, men elproduktionen til opladning af batteriet kan udlede CO2, afhængig af den strømforsyning, der anvendes. De viste vejledende ladetider er kun til sammenligningsformål. En opladning fra 10 % til 80 % kan udføres på cirka 45 minutter med en 100 kW DC-oplader eller på cirka 6 timer med en 11 kW AC-oplader under optimale forhold, såsom en temperatur omkring 25 °C.

De faktiske opladningstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder ladeenhedens og batteriets type, installation, tilstand og temperatur, startladningen og miljøforhold såsom udendørstemperaturen på brugsstedet. Opladningstiden kan være længere i koldere vejr, og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi.

+eCall-funktionen afhænger af 2G/3G-netværkstilgængeligheden.