Panoramatag

Det rummelige interiør fremhæves af et stort panoramatag, der gør kabinen mere åben og indbydende for både fører og passagerer.

Barn ligger på bagsædet, mens mor står i vinduet på Honda e:Ny1.

Overskueligt instrumentpanel

Inde i e:Ny1 giver et overskueligt, fladt instrumentpanel det bredeste synsfelt, mens du har enhver vigtig kontrol-funktion lige ved hånden.

Fuld interiørvisning af instrumentpanel og kvinde set gennem forruden.

Sædedesign

Vores ergonomisk designede sæder sørger for, at du ankommer udhvilet, uanset hvor lang din rejse er. Polstringen fås i lysegrå eller sort, miljøvenligt syntetisk læder, afhængigt af model. Den har et smukt udformet, dynamisk quiltedesign med kontrastdetaljer og en flot blå syningsdetalje. Førersædet har 8-vejs elektrisk justering for komplet komfort på enhver rejse.

Nærbillede af Honda e:Ny1-sædets tilbagelæningsfunktion.

Omgivende belysning

Når dagslyset forsvinder, fylder din e:Ny1's omgivende belysning med blå toner hen over instrumentpanelet, døren og fodrummet kabinen med blød belysning og skaber en futuristisk følelse.

Oplyst Honda e:Ny1-interiør om natten med model udenfor vinduet.

Rigelig bagagerumsplads

e:Ny1 er en kompakt familie-SUV, der giver fleksibel og praktisk plads, der kan tilpasses efter dine behov. Den har et rummeligt bagagerum på 361 liter, der kan udvides op til 1.176 liter med sæderne nede. Du får også en dedikeret plads til ladekabler under bagagerumsgulvet.

Far taler til et barn, der sidder i bagagerummet på Honda e:Ny1.

Opvarmede sæder og rat

På kolde vinterdage kan du nyde godt af opvarmede forsæder for ultimativ komfort. Oplev desuden førsteklasses komfort med et opvarmet rat på udvalgte modeller. Det får enhver køretur til at føles luksuriøs – især på koldere dage.

Kvinde, der læner sig tilbage på førersædet af Honda e:NY1.

Lettilgængelige ISO FIX-punkter

Med lettilgængelige ISO FIX-beslag (I-SIZE) på alle bagsæder og rigelig plads til både fremadvendte og bagudvendte barnesæder, kan du sikre, at dit barn altid har det godt og sikkert.

Nærbillede af bagsædet i Honda e:Ny1 med et barn, der går med balloner forbi åben dør.
Nærbillede indefra af infotainmentsystemet i Honda e:Ny1.

Næste: Teknologi