Infotainmentsystem

e:Ny1 kan prale af et generøst 15,1" Honda CONNECT infotainmentsystem, der giver dig fuld kontrol over dine infotainment- og kørefunktioner – fra navigation, apps og bakkamera til lyd- og klimastyring. Du vil også kunne se din effektflowmåler og EV-menu. Den leveres komplet med Android Auto og Apple CarPlay, så du kan holde forbindelsen, uanset hvor du er.

Mand, der kører i Honda e:Ny1 og bruger navigation på det digitale førerdisplay.

Digitalt førerdisplay

Det fuldt digitale 10,2" førerdisplay viser dig al den information, du har brug for på vejene, og kan tilpasses fuldstændigt via det multifunktionelle rat, så du ikke behøver at tage blikket væk fra vejen. Se dit køretøjs status, sikkerhedsoplysninger og ladedata, alt sammen med et enkelt blik.

Nærbillede af det digitale førerdisplay.

Multifunktionelt rat

Rattet i e:Ny1 har smart placerede kontakter indbygget, hvorfra du kan styre lyden, tilpasse visningsmulighederne på førerdisplayet eller foretage et telefonopkald – alt sammen uden at tage hænderne fra rattet.

Nærbillede af det multifunktionelle rat.

My Honda+

My Honda+ app giver dig fuld fjernbetjening af din e:Ny1, så du kan planlægge opladningstid, indstille kabineklimaet eller tjekke batterirækkevidden, før du tager afsted – alt sammen hjemmefra. Du kan også abonnere på yderligere funktioner som en digital nøgle, bilfinder eller Geofence. Du kan tjekke din instruktionsbog eller tale med din foretrukne forhandler om modelspecifikke detaljer.

Mand, der ser på My Honda Plus-appen ved siden af Honda e:Ny1

Trådløs opladning

Med en trådløs oplader i midterkonsollen som standard kan du være sikker på, at din mobile enhed altid er fuldt opladet. De nyeste USB-C-porte foran og bagi giver en ekstra opladningsmulighed til passagerernes enheder.

Nærbillede af Honda e:Ny1's trådløse oplader.

Elektrisk bagklap

Af- og pålæsning af biler kan være overvældende, men med elektrisk bagklap (fås i udvalgte modeller) klarer teknologien det tunge løft. Åbn bagagerummet med fjernbetjeningen, og når du er færdig med at læsse, skal du bare trykke på knappen 'Gå væk' og se, hvordan den automatisk lukker bagklappen og låser bilen, når du går væk. Bagklappen har også en praktisk højdejusteringsknap, der indstiller højden på klappen, så du ikke skal strække dig.

Honda e:Ny1 i bjergområde og par, der går væk, set skråt bagfra.

Kamerasystem med multivisning

Ved hjælp af en række kameraer, der er monteret rundt om bilen, viser kamerasystemet med multivisning (fås i udvalgte modeller) dig et klart 360-billede af dine omgivelser på din Honda CONNECT-skærm, når du manøvrerer ind og ud af trange steder.

Nærbillede af Honda e:Ny1 kamerasystem med multivisning.

Ventilationssystem

Luftfordelingssystemet er designet med komfort i tankerne og leder luften væk fra førerens og passagerernes ansigter langs bilens tag og sider. Luftstrømmen er designet til at modvirke den varme, der kommer gennem sideruderne om sommeren, samt kulden om vinteren. Du kan til enhver tid skifte tilbage til en normal luftstrøm via den store kontrolknap ved siden af ventilationsdyserne.

Nærbillede af Honda e:Ny1 luftfordelingssystem.

Nøglefri adgang og start

Med smart-nøglen i lommen eller tasken låses e:Ny1 op for dig, når du trækker i dørhåndtaget. Og med et enkelt tryk på tændingsknappen starter e:Ny1 og er klar til at køre.

Nærbillede af Honda e:Ny1's tændingsknap.
Familie, der står ved siden af Honda e:Ny1, parkeret foran hus og set forfra.

Næste: Opladning