Hondas politik for indsendelse af uopfordrede ideer

November 2022

Idéer og forslag til Honda fra offentligheden

Offentligheden indsender nogle gange ideer og forslag til Honda til teknologi, design, navngivning og mange andre ideer og forslag vedrørende Hondas fremstilling og forretningsdrift. Alle hos Honda er taknemmelige for dine forventninger til og din interesse i Honda.

Honda driver dog uafhængig forskning og udvikling samt relaterede forretningsaktiviteter inden for utallige områder og domæner. Derfor er der en mulighed for, at alle eller dele af dine ideer og forslag kan være identiske eller ligner Hondas oprindeligt frembragte upublicerede ideer (intellektuel ejendom).

Som følge af Hondas forretnings miljø er denne politik udarbejdet for at sikre, at der ikke opstår uenigheder og misforståelser mellem forslagsstilleren og Honda. Honda har truffet følgende handlinger som reaktion på ideer og forslag, som er indsendt fra offentligheden til Honda.

Som hovedregel accepterer Honda ingen ideer og forslag fra nogen uden for Hondas globale organisation.

Bemærk, at hvis du på trods af denne af Hondas politikker stadig indsender ideer og forslag til Honda, forstår Honda, at du har accepteret følgende betingelser før dine indsendelser.

  • Honda garanterer ikke, at indholdet af dine indsendelser vil blive gennemgået eller evalueret af Honda.
  •  Honda er ikke forpligtet til at svare på dine indsendelser.
  •  Honda er ikke ansvarlig for noget ansvar, tab eller nogen skade, herunder økonomisk kompensation, i tilfælde af, at Honda-produkter eller -tjenester er helt eller delvist identiske eller ligner indholdet af dine indsendelser.
  • Honda er ikke forpligtet til at opretholde fortroligheden af indholdet af dine indsendelser.
  • Honda er ikke forpligtet til at returnere noget materiale, der er relateret til indholdet af dine indsendelser.

Hvis du stadig ønsker at indsende dine ideer og forslag efter at have læst ovennævnte politik fra Honda, kan du sende dem til følgende adresse på betingelse af, at du har accepteret, at Hondas politik gælder for alle dine indsendelser.

Intellectual Property Division,

Honda Motor Europe Ltd.

Cain Road, Bracknell, Berkshire, RG12 1HL, Storbritannien