Honda sky

Bæredygtighed i Europa

Siden virksomhedens grundlæggelse har Honda været drevet af et ønske om at hjælpe mennesker og samfund. Vi tror på, at vores indsats for at gavne miljøet, vil forbedre sikkerheden for alle og yde et positivt samfundsmæssigt bidrag kan give et større potentiale i menneskers liv og bringe dem glæde.

Over hele Europa har vi fokus på at være en samfundsvenlig virksomhed.

Hondas vision for 2030

Hondas globale vision for 2030 beskriver vores mål om at give mennesker over hele verden "glæden ved at udvide deres livspotentiale". For at opnå dette vil vi gå forrest med hensyn til at fremme mobilitet og udvikle initiativer, der hjælper med at skabe et kulstoffrit samfund.

Kernen i denne vision er et fokus på at give forbrugerne kvalitetsprodukter, der opfylder forskellige individuelle behov og samfundsmæssige forventninger.

CO2-neutralitet

Triple Action to ZERO inden 2050

Honda bestræber sig på at skabe et cirkulært ressourcesamfund, der sigter på "nul miljøpåvirkning."

Inden 2050 bestræber vi os på at reducere forbruget af naturressourcer for alle vores produkter og virksomhedsaktiviteter gennem hele produktets livscyklus. Vi tager initiativer inden for de tre indbyrdes forbundne fokusområder (Triple Action to ZERO): "CO2-neutralitet", "ren energi" og "ressourcecirkulation."

Få mere at vide

Honda – miljø

Vi arbejder frem mod nul miljøpåvirkning

Honda bidrager til at skabe ​​et bæredygtigt samfund ved at stræbe efter at eliminere miljøpåvirkningen til gavn for alle. Få mere at vide om de skridt, vi allerede tager over hele Europa.

Lær mere
Honda – miljø

Vi beriger folks liv, så de kan forfølge deres drømme

Honda engagerer sig proaktivt med lokalsamfund over hele Europa for at fremme mangfoldigheden, yde støtte og løse samfundsproblemer. Find ud af, hvordan vores initiativer skrider frem med henblik på at skabe et bedre samfund.

Find ud af mere
Honda – miljø

Vi beskytter menneskeliv gennem sikkerhedsmæssige fremskridt

Honda fremmer løbende sikkerhedsteknologi og fremmer uddannelse for at skabe et samfund, hvor folk kan opleve hver dag med total frihed og ro i sindet.

Find ud af mere
Honda – miljø

Vi styrker virksomhedsmæssigt samfundsansvar og gennemsigtighed

Honda bestræber sig på at være en "samfundsvenlig virksomhed", så vi bliver ved med at styrke vores europæiske virksomhedsstyringsprocedurer i harmoni med Hondas bredere globale bæredygtighedsvision.

Læs mere