Honda Sky med sikkerhedsikon

Forbedring af sikkerheden i Europa

Honda lever op til vores globale vision om "sikkerhed for alle" og bestræber sig på at skabe et samfund, hvor alle kan nyde livet med total ro i sindet.

Vores stræben efter sikkerhed inspirerer Hondas innovationer inden for produkter, teknologi og uddannelse, og det er årsagen til, at vi har fokus på at nå til nul trafikdræbte, der involverer Honda mobilitetsprodukter, på verdensplan inden 2050

Sådan fremmer Honda sikkerheden

For at realisere vores globale mål om at nå til nul trafikdræbte, der involverer Honda-biler og -motorcykler, inden 2050, er vi klar over, at vi er nødt til at tage positive skridt for at fremme sikkerheden i dag. Honda fremmer sikkerheden gennem teknologiske fremskridt såsom Honda SENSING-pakken med ​​aktive sikkerhedsteknologier, der er monteret som standard i alle vores europæiske biler.

Vi stræber konstant efter at forbedre vores produkter til gavn for langsigtet sundhed og velvære for brugeren, miljøet og samfundet generelt. I Barcelona skal Honda Safety Institute give MC-kørere selvtillid til at håndtere enhver situation, når vi forfølger vores mål om nul trafikulykker i 2050, der involverer en Honda.

Sikkerhed er for alle

Vi tror på, at "sikkerhed er for alle". Det handler ikke om at gemme sig – det skal give os mulighed for at føle os frie.

Som global virksomhed anerkender Honda vigtigheden af ​​at give mennesker over hele verden mulighed for at udvide deres livspotentiale og opleve glæden, bevægelsesfriheden og mobiliteten.

Hvis du vil have mere at vide om Hondas regionale sikkerhedsaktiviteter for at understøtte denne verdensomspændende tilgang, skal du klikke på linket nedenfor for at læse vores årlige europæiske miljørapport.

FÅ MERE AT VIDE