Honda Sky – bæredygtighed

Nul miljøpåvirkning inden 2050

Honda sigter på at realisere et bæredygtigt samfund uden miljøpåvirkning fra sine aktiviteter inden 2050 for at skabe en bedre verden for alle. Med afsæt i vores "Triple Action to ZERO"-initiativ tager vi allerede positive skridt for at reducere CO2-udledningen fra vores aktiviteter, behandle planetens ressourcer ansvarligt og bruge ren energi.

Det laver Honda Europa i dag

Gennem vores produkter, projekter og partnerskaber bliver vi ved med at reducere miljøpåvirkningen fra ​​Hondas aktiviteter, hvilket fører samfundet frem mod en bæredygtig fremtid. Her er fire eksempler på de fremskridt, vi gør i Europa.

Ren og grøn energi til Hondas logistikaktiviteter

Hondas logistikanlæg i Gent, Belgien har opstillet en 200 meter høj vindmølle for at generere ren og grøn energi på stedet. Det vil som minimum dække 70 % af anlæggets strømforbrug. Det er et vigtigt skridt for at sikre, at Honda lever op til nuværende og fremtidige bæredygtighedsmål.

Læs mere i miljørapporten fra 2022
Honda-turbine

Avanceret intelligent opladning med 100 % vedvarende energi

e:PROGRESS gør brug af industripartnerskaber og AI til at levere intelligent opladning til Honda e-ejere i Storbritannien. Smart planlægning og gør ansvarlig brug af energiinfrastrukturen, så din bil oplades ud fra, hvornår du bruger den, hvor meget opladning du har brug for, og hvornår energien er billigst.

Opdag e:PROGRESS
Honda-turbine

Banebrydende energistyring med V2X Suisse

Honda og V2X Suisse har indgået et partnerskab om et prøveprojekt for at påvise den meget vigtige rolle, som elbiler og tovejsopladning kan spille i fremtidens energistyring. Det første masseudviklede COMBO-CCS-tovejsopladningsnetværk gør det muligt for hver Honda e at returnere op til 20 kW energi til elnettet på tidspunkter med stor efterspørgsel, hvilket giver balance i energiefterspørgslen og -forsyningen.

Find ud af mere
Honda-turbine

Næste generation af elektrificerede Honda eGX-motorer

Hondas eGX-motor er designet til byggebranchen og giver en elektrificeret og støjsvag løsning, der kan udskiftes med eksisterende benzindrevne GX-motorer.

Få mere at vide om eGX

Europæisk miljørapport fra 2023

Bæredygtighed har altid været centralt i Hondas filosofi, og vi fortsætter med at gøre alt for at efterlade "en blå himmel til vores børn" i tråd med Hondas globale miljøsymbol.

Denne filosofi er mere end bare ord – den er integreret i vores centrale forretningsaktiviteter og beslutninger, og vores medarbejdere fører den ud i livet via initiativer til gavn for lokalsamfund og miljø.

Honda Europas årlige europæiske miljørapport forklarer, hvad vi gør for at opnå vores ambitioner på miljø- og bæredygtighedsområdet. Den opsummerer resultaterne af virksomhedens miljøtiltag i regionen for det seneste regnskabsår.

Se følgende kortfilm, der introducerer vores europæiske miljørapport fra 2023, og download rapporten via linket nedenfor.

EUROPÆISK MILJØRAPPORT FRA 2023