Design af CR-V

Smartere, slankere, mere rummelig

Veludstyret og gennemtænkt. Alting er lige ved hånden.

Rul

En iøjnefaldende ny CR-V

Honda CR-V, set bagfra.

Et niveau op i stil. Et niveau op i teknologi. Og et niveau op i komfort. CR-V'en er bedre end nogensinde før, indefra og ud.

Slap af bag rattet

Det rummelige interiør i CR-V'en skaber et stille og beroligende rum.

Nærbillede af Honda CR-V'ens sæde.

Den afslappede atmosfære gør din CR-V til en fornøjelse at køre i for dig såvel som dine passagerer. Oppe foran kan du nyde forhøjede sædepositioner, god benplads og kvalitetsmateriale i hele bilen.

Alt det, du har brug for at vide

Det intelligente multiinformationsdisplay (i-MiD) holder dig helt opdateret, uanset hvor din rejse fører dig hen. Det er nemt at bruge, og knapperne er placeret på rattet. Sammen med det nye Honda CONNECT-underholdningssystem med berøringsskærm giver dette dig fuld kontrol.

Nærbillede af Honda CR-V'ens kontakter.

Tryk på ECON-knappen – når du kører økonomisk, lyser speedometeret grønt.

Honda CR-V'ens interiør, set skråt forfra.

Masser af plads

Plads til endnu mere.

Mere plads er kun én bevægelse væk, idet vores sæder kan klappes helt ned ved blot at trække en enkelt gang i et håndtag. Og på nogle modeller kan bagklappen åbnes og lukkes automatisk, så den er nem at betjene, selv om du har hænderne fulde af indkøbsposer. Vi har også sikret os, at bagagerummet er stort nok til at kunne rumme tre store kufferter.

Nærbillede af Honda CR-V'ens interiør.

Unikt design

Hondas ingeniører har virkelig lagt tanker bag CR-V'ens nydesignede eksteriør.

Vi har ændret kølergitteret, ombygget og integreret forlygterne samt tilføjet nye, smarte alufælge. Bilens rene linjer er omhyggeligt blevet ombygget for at skabe en elegant og dynamisk profil, der kanaliserer luftstrømmen mere effektivt, hvilket giver en bedre brændstoføkonomi.

Honda CR-V, set forfra.
Honda CR-V, set skråt forfra med LED-lygter.

Du vil bemærke nogle smukke nye detaljer som kromlister og beskyttelsesplade bagpå, hvilket giver CR-V'en endnu mere gadestil. Sidespejlenes buede kanter passer godt ind i det overordnede design, samtidig med at de reducerer de blinde vinkler omkring bilen.

Honda CR-V, set skråt bagfra. I byen.

Find din stil

Gør din CR-V til noget for sig – ligesom du vil have den. Lys og frisk eller mørk og sofistikeret – vælg den farve, der signalerer det, du ønsker.

Vælg, hvilken farve din nye CR-V skal have

Crystal Black Pearl

Honda CR-V, set fra siden.

Sæt dig godt til rette

Dine passagerer kommer til at ønske, at turen aldrig ender.

Luksuriøse bagsæder – inklusive ryglæn, der kan vippes tilbage, og buede dørbeklædninger – giver en rummelig og behagelig følelse. Kvalitetsindtræk og automatisk klimaanlæg styrer temperaturen foran og bagi, så alle føler sig godt taget af.

Ligesom du vil have det

Den elektriske lændestøtte i førersædet og passagersæderne kan justeres undervejs for at give bedre komfort, og førersædets elektroniske hukommelse kan registrere to programmerbare indstillinger.

Interiør: sæder og kabine set oppefra.

En bagklap med stil

Med et enkelt tryk får du adgang til bagagerummet.

Nærbillede af Honda CR-V'ens bakkamera.

Et bakkamera fjerner gætværket, når der skal parkeres.

Betjening af bagklap med ét tryk

Den innovative elektriske bagklap på CR-V'en gør livet meget nemmere. Med et enkelt tryk på en knap på fjernbetjeningen får du adgang til CR-V'ens bagagerum, som er et af de største i sin klasse. Med endnu et tryk på knappen lukker bagklappen stille og roligt helt i – perfekt, når du har hænderne fulde. (Kun på Executive-modellen.)

Perfekt parkering

Tror du, at en bil i denne størrelse er svær at parkere? Så kan du godt tro om. Et kamera bagpå hjælper dig med at se, hvad der foregår lige bag ved bilen, hvilket er en stor hjælp, når du skal smyge dig ind på de snævre parkeringspladser. Sidespejlet i passagersiden vipper desuden en smule nedad, når du bakker, så du bedre kan se kantstenen.

Bagpå er LED-kombinationslygterne blevet redesignet, så de giver CR-V'en et mere rent og tredimensionelt udseende.

Honda CR-V, set bagfra.
Nærbillede af Honda CR-V'ens bagklap.

Med et enkelt tryk på en knap får du adgang til CR-V'ens bagagerum, som er et af de største i sin klasse.

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed