Fortrolighedspolitik

Honda (Honda Motor Europe Denmark, filial af Honda Motor Europe Ltd.) ("Vi") er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik angiver det grundlag, på hvilket vi behandler de personoplysninger, vi indsamler fra dig, eller som du giver os. Læs det følgende nøje for at sætte dig ind i vores synspunkter og praksis vedrørende dine personoplysninger og hvordan vi behandler dem. 

Den dataansvarlige i henhold til persondataloven er Honda Motor Europe Denmark, filial af Honda Motor Europe Ltd., på adressen: Honda Motor Europe Denmark, filial af Honda Motor Europe Ltd., Kokholm 13, 6000 Kolding

Informationsindsamling

Vi kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig:

1. Kontaktoplysninger, som du giver ved at udfylde formularer på vores websted www.honda.dk, herunder oplysninger, som du afgiver, når du:

• abonnerer på at modtage en af vores online meddelelser;

• bestiller en brochure;

• bestiller en prøvetur;

• registrerer et produkt eller ændrer oplysninger om den bil, du ejer;

• forespørger om et specifikt produkt;

• anmoder om at blive ringet op;

• reagerer på en kampagne;

• deltager i en konkurrence eller et reklamefremstød;

• sender os et spørgsmål eller giver os en tilbagemelding.

2. Oplysninger om dine besøg på vores websted, herunder men ikke begrænset til trafikoplysninger, stedoplysninger, weblog og andre kommunikationsoplysninger og de ressourcer, som du går ind på. 

Du får mulighed for at fravælge at modtage meddelelser fra os eller vores partnere, når dine oplysninger sendes, og hver gang du efterfølgende kontaktes.

IP-adresser

Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder din IP-adresse, dit styresystem eller din browsertype, hvor det er relevant, med henblik på systemadministration og med henblik på at rapportere sammenfattede information til vores annoncører. Dette er statistiske data om vores brugeres browserhandlinger og -mønstre og identificerer ikke enkeltpersoner.

Cookies

Vi anvender cookies på vores websted for at skelne dig fra andre brugere af vores websted. Dette er en hjælp for os til at give dig en god oplevelse, når du søger på vores websted, og gør det også muligt for os at forbedre vores websted. For nærmere oplysninger om de cookies, vi bruger, og formålet med vores brug af dem henviser vi til vores politik for cookies, som du kan se ved at klikke her. Hvis du gerne vil deaktivere cookies, skal du bruge hjælpefunktionen i din browser.

Her gemmer vi dine personoplysninger

De oplysninger, vi indsamler fra dig, kan overføres til og gemmes på en destination uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). De kan også behandles af personale, der opererer uden for EØS, som arbejder for os eller en af vores leverandører. Ved at sende os dine personoplysninger, indvilliger du i, at oplysningerne overføres, gemmes og behandles på denne måde. Vi vil træffe alle de foranstaltninger, der er nødvendige for at sikre, at dine oplysninger behandles på en sikker måde og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. 

Desværre er videregivelse af oplysninger via internettet ikke fuldstændigt sikker. Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere, at de oplysninger, der sendes til vores websted, er sikre; du sender oplysninger på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsmekanismer for at søge at hindre ubemyndiget adgang til dem. 

Det bruger vi oplysningerne til

Vi bruger de oplysninger, som vi har om dig, på følgende måder:

• Til at sikre, at indhold fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og for din computer;

• Til at give dig oplysninger om vores produkter, serviceydelser, tilbud eller teknisk udvikling, som du anmoder om, eller som vi mener kan være af interesse for dig, hvor du har indvilliget i at blive kontaktet med henblik herpå;

• Til at kontakte dig med hensyn til din mening om vores produkter og serviceydelser, som kan anvendes i markedsføringsøjemed, forskning og analyse, hvor du har indvilliget i at blive kontaktet med henblik herpå.

Vi kan også bruge dine oplysninger eller tillade udvalgte tredjeparter at anvende dine oplysninger til at give dig oplysninger om varer og serviceydelser, som kan være af interesse for dig, og vi eller de kan kontakte dig herom pr. post eller telefon. 

Vi eller udvalgte tredjeparter vil kun kontakte dig elektronisk, hvis du har indvilliget heri.

Valg/tilvalg og fravalg

Du får mulighed for at tilvælge eller fravælge, at dine kontaktoplysninger anvendes som anført ovenfor, når dine oplysninger sendes. 

Du kan f.eks., når du bestiller en brochure, fortælle os, når du giver os dine oplysninger, om du ikke ønsker at modtage andre oplysninger fra Honda eller vores partnere, eller du kan lade os vide, hvordan vi bedst kontakter dig med oplysninger, som kan være af interesse.

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine oplysninger som anført ovenfor, eller at vi videregiver dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed, bedes du afkrydse de relevante rubrikker på formularen, hvorpå vi indhenter oplysninger fra dig. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller andet reklamemateriale fra os, kan du når som helst fravælge at modtage disse meddelelser ved anvendelse af en af følgende metoder:

• ved at svare på e-mailen med "afmelde" i emnelinjen;

• ved at anvende fravalgsrubrikkerne på svarformularen og sende den;

• ved at skrive til vores databasemanager: Honda Motor Europe Ltd., Kokholm 13, 6000 Kolding

Videregivelse af oplysninger om dig

Vi kan give dine personoplysninger til alle medlemmer af vores koncern, autoriserede mekanikere eller tredjepart, der arbejder på Hondas vegne. 

Vi kan også give dine personoplysninger til tredjepart, hvis vi har pligt til at videregive dine personoplysninger for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores Vilkår for brug eller for at beskytte Hondas, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. 

Falske e-mails, der anvender Hondas navn

Honda er opmærksom på falske e-mails, der populært kaldes "phishing"-e-mails, som kan indeholde meddelelser som f.eks. jobannoncer, jobtilbud og meddelelser om konkurrencepræmier. I disse e-mails anvendes Hondas navn til at foregive, at de er ægte, og de har alene til formål at få private oplysninger om kunder (f.eks. kreditkortnumre eller adgangskoder). Disse e-mails har intet at gøre med Honda, og Honda anvender ikke sådanne metoder til jobannoncering eller til at kommunikere med vindere af konkurrencer. 

Desværre er disse falske e-mails en type bedrageri på internettet, der ses oftere og oftere. Denne praksis gennemføres ved enten at sende en falsk e-mail direkte til et offer eller ved at dirigere dem til et websted, hvor der anmodes om personoplysninger.

Der er en tendens til, at falske jobtilbud har udlændinge som målgruppe, idet der i disse anmodes om, at der sendes penge til dem med henblik på at få britisk visum. Honda anmoder aldrig om betalingsoplysninger i forbindelse med jobansøgninger eller meddelelser i forbindelse med sådanne ansøgninger.

Der har for nylig været sendt e-mails med meddelelser om præmier, som påstås at være fra Honda. Honda anmoder aldrig om betalingsoplysninger i forbindelse med vindere af konkurrencer eller meddelelser vedrørende konkurrencer.

Honda råder dig til, at du, hvis du modtager en e-mail, der anvender Hondas navn, og som beder dig om personoplysninger eller økonomiske oplysninger, og du er betænkelig ved, om den er ægte, behandler den med den største forsigtighed. 

Webstedsaktivitet

Korrigering af/opdatering af/adgang til personoplysninger

Hvis der sker ændringer i dine personoplysninger (som f.eks. postnummer, e-mailadresse m.v.), eller hvis de oplysninger, som vi har, ikke er korrekte, vil vi forsøge at korrigere, opdatere eller fjerne dine personoplysninger fra vores database. Hvis du har brug for at meddele os en ændring eller en unøjagtighed eller ønsker dine oplysninger hos os slettet, beder vi dig om at kontakte os. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at du bruge vores blanket til opdatering af personoplysninger eller ringer til os på 76 30 55 30.

Anmodninger om adgang til personoplysninger om dig

Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som Honda har om dig, bedes du skrive til os på Honda, attention selskabets advokat. 

Links til tredjepartswebsteder

Vores websted kan fra tid til anden have links til og fra websteder, der tilhører vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber. Honda er ikke ansvarlig for indholdet på websteder, der er forbundet via links til Hondas websted. Når du går ind på et tredjepartswebsted, er det dit eget ansvar at sikre, at du læser fortrolighedspolitikken og de juridiske vilkår og betingelser, der gælder for det pågældende websted.

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at ændre vores fortrolighedspolitik, giver vi meddelelse om sådanne ændringer på vores hjemmeside, så du altid er klar over, hvilke oplysninger vi indhenter, hvordan vi anvender dem, og under hvilke omstændigheder vi eventuelt giver oplysninger videre. Hvis vi på noget tidspunkt beslutter os til at anvende dine personoplysninger på en måde, der adskiller sig fra den, der blev angivet, da oplysningerne blev indhentet, giver vi dig besked pr. e-mail. I sådanne tilfælde bestemmer du selv, om vi må anvende oplysningerne på denne anderledes måde.