Honda HR-V Sport, front og side set skråt forfra.

HÆSBLÆSENDE YDEEVNE

Denne lette og kompakte SUV i sportscoupé stil fås med vores fantastiske 1,5 VTEC TURBO-motor med 182 HK. Den er stilig og kraftfuld, og med valget mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins CVT automatisk gearkasse er den en ren nydelse at køre.

Nærbillede af instrumentbræt i Honda HR-V Sport.
Nærbillede af instrumentbræt i Honda HR-V Sport.

Den mørke og sporty stil fortsætter også indenfor. Det rummelige indre, med vores berømte Magic Seats, er udstyret med en kombination af stof og læder, som giver en behagelig og fokuseret køreoplevelse.

Rul

Honda HR-V-logo.

En ny type SUV.

Dynamisk ydeevne med dristigt nyt sporty design: Den nye HR-V Sport er lige så imponerende at køre, som den er at kigge på.

Mørk og anderledes

Den nye HR-V Sport er designet for at blive set.

Nok er den mørk, men den er også selvsikker og karismatisk med veldefinerede sporty linjer, sæder i læder og stof og matsorte 18" alufælge. Med dens sporty chassispaneler for og bag, sidetærskler, sorte kølergitter, sorte spejldæksler og dobbelt udstødning fremtræder HR-V Sport dristig og selvsikker.

Nærbillede af hjul på Honda HR-V Sport.
Nærbillede af sæder i Honda HR-V Sport.
Honda HR-V Sport, set skråt forfra.
Nærbillede af dobbelt udstødning på Honda HR-V Sport.

Lynhurtig reaktion

Den turboladede motor rykker igennem.

Det er en kraftfuld 1,5 VTEC TURBO med 182 HK, og den rykker virkelig igennem. Accelerationen er vanedannende, når du mærker begejstringen ved at blive skubbet tilbage i sædet. Kombinationen af avancerede teknologier, f.eks. vores Agile Handling Assist, støjreducering og variabelt gearinterval giver tilsammen en spændende køreoplevelse, som er både sporty og energisk.

Honda HR-V Sport, set skråt bagfra, lokation i by.

Altid forbundet

HR-V'en er udstyret med vores nye Honda CONNECT-teknologi.

Honda HR-V Sport, set fra siden, lokation i by.

Appen sørger for, at du har alle de ting, du holder af, f.eks. din musik og dine venner, lige ved hånden.

Personlig startside

Du kan gøre din 7" Honda CONNECT-berøringsskærm personlig med dine yndlingsfotos. Den giver nem adgang til kontakterne i din mobiltelefon, og du kan endda styre den med stemmen.

Bluetooth

Med den intuitive berøringsfølsomme skærm har du adgang til alle funktionerne i din mobiltelefon via Bluetooth™. Du har også wi-fi-, USB- og HDMI™-tilslutninger, så du nemt kan få adgang til internet og musik på køreturen.

Model demonstrerer AHA-appen på Honda HR-V Sport.

Der er mere forbindelse til AHA-appen, hvor du har adgang til en bred vifte af radiostationer og dine foretrukne sociale medier med et enkelt tryk på en knap.