Honda Servicekontrakt

Honda Servicekontrakt

Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste produkter og oplevelser til vores kunder, og derfor har vi udarbejdet Honda Servicekontrakt* til en suveræn pris, som garanterer, at service udføres af Honda-autoriserede teknikere, samt at alle servicedele, olie og væsker er originale Honda-dele i overensstemmelse med vores specifikationer.

Hvad er omfattet af Honda Servicekontrakt?

  • Samtlige eksisterende vedligeholdelsespunkter, i detaljer, som er beskrevet i bilens servicebog, og som er omfattet af bilens servicepåmindelsessystem.

  • Alt arbejde i forbindelse med planlagt vedligeholdelse

  • Alle servicedele, olie og væsker, som indgår i planlagt vedligeholdelse

  • Korrosionseftersyn


Honda Servicekontrakt tilbydes til følgende modeller. Honda e og e:Ny1.

Servicekontrakten dækker alle tilfælde af service for din Honda i 5 år eller 100.000 km (afhængigt af, hvad der kommer først) fra 1. registreringsdato. 

* Servicekontrakten kan udelukkende tilkøbes i forbindelse med køb af en ny bil og skal tegnes inden for en måned efter købsdatoen eller maks. 1500 km afhængigt af, hvad der kommer først.
 

Hvad er ikke omfattet af Honda Servicekontrakt?

  • Udgifter til ekstra vedligeholdelsesarbejde eller justeringer, som ikke er specificeret i servicebogen.

  • Udgifter til sliddele som bremsebelægning, vinduesviskere, dæk…

Hvad sker der, hvis jeg sælger min Honda?

Servicekontrakten er knyttet til bilen og overføres til den nye ejer, når vores administration har modtaget oplysninger om den nye ejer fra dig. Desuden øger servicekontrakten bilens brugtværdi!

Hvor meget koster Honda Servicekontrakt?

Vores 5 års Servicekontrakt til Honda e eller e:Ny1 koster kun 4.500kr. (inklusive moms) og skal betales som et engangsbeløb ved købet.

Kontakt din forhandler for at købe Honda Servicekontrakt