Honda Servicekontrakt

Honda Servicekontrakt

Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste produkter og oplevelser til vores kunder, og derfor har vi udarbejdet Honda ServiceKontrakt* til en suveræn pris, som garanterer, at service udføres af Honda-autoriserede teknikere, samt at alle servicedele, olie og væsker er originale Honda-dele i overensstemmelse med vores specifikationer.

Hvad er omfattet af Honda ServiceKontrakt?

  • Samtlige eksisterende vedligeholdelsespunkter, i detaljer, som er beskrevet i bilens servicebog, og som er omfattet af bilens servicepåmindelsessystem.

  • Alt arbejde i forbindelse med planlagt vedligeholdelse

  • Alle servicedele, olie og væsker, som indgår i planlagt vedligeholdelse

  • Korrosionseftersyn

 

ServiceKontrakten dækker alle tilfælde af service for din Honda i 5 år eller 100.000 km (afhængigt af, hvad der kommer først) fra 1. registreringsdato. 

* ServiceKontrakten kan udelukkende tilkøbes i forbindelse med køb af en ny bil og skal tegnes inden for en måned efter købsdatoen eller maks. 1500 km afhængigt af, hvad der kommer først.
 

Hvad er ikke omfattet af Honda ServiceKontrakt?

  • Udgifter til ekstra vedligeholdelsesarbejde eller justeringer, som ikke er specificeret i servicebogen.

  • Udgifter til sliddele som bremsebelægning, vinduesviskere, dæk…

Hvad sker der, hvis jeg sælger min Honda?

ServiceKontrakten er knyttet til bilen og overføres til den nye ejer, når vores administration har modtaget oplysninger om den nye ejer fra dig. Desuden øger servicekontrakten bilens brugtværdi!

Hvor meget koster Honda ServiceKontrakt?

Civic e:HEV, CR-V e:HEV, HR-V e:HEV og Jazz e:HEV

Honda ServiceKontrakt koster kun 9.900 kr. (inklusive moms) og skal betales som engangsbeløb i forbindelse med købet.

Du sparer ca 34% på dine servicebesøg*

* Besparelsen er beregnet baseret på forskellen mellem gennemsnitsprisen for individuelle servicebesøg i løbet af 5 år og på køb og udnyttelse af Honda ServiceKontrakten.

Honda ServiceKontrakt til Honda e koster kun 5.900 kr. (inklusive moms) og skal betales som et engangsbeløb i forbindelse med købet.

Gennemsnitsprisen for individuelle servicebesøg i løbet af 5 år/100.000 km. er minimum kr. 15.093 (Civic, CR-V, Jazz og HR-V).

Kontakt din forhandler for at købe Honda ServiceKontrakt