DYNAMISK DESIGN

Vores populære SUV med sportscoupéstil har en moderne ny form, der afspejler dens sporty attitude. Den nye Honda HR-V ser køreklar ud, og med en ny 1,5 VTEC TURBO-motor er det lige det, den er.

  • KØR MED SELVTILLID

    Honda SENSING

  • ET KØREVENLIGT AUTOMATGEAR ELLER

    6 manuelle gear

Nærbillede af Honda HR-V transmission og fodbrønd.
Nærbillede af Honda HR-V transmission og fodbrønd.

VIRTUAL TOUR

Tag med på HR-V Virtual Tour, og find ud af alt det, du vil vide om ydeevne, sikkerhedsfunktioner og alle tilslutningsmuligheder i vores SUV med sportscoupélook.

Rul

Designet til at imponere

Imponerende linjer med gennemført

Den nye HR-V er udformet til at kunne præstere med et forfriskende, sporty design fra front til bagklap. Det superrummelige interiør er med til give en enestående oplevelse og en luftig og komfortabel atmosfære for dig og dine passagerer.

Honda HR-V logo, nærbillede.
Nærbillede af betjeningsknapper i Honda HR-V.
Honda HR-V, interiør, lokation i by med model.
Honda HR-V fra siden, interiør, sæder og instrumentpanel.

Et sportsligt udtryk

Atletisk og økonomisk.

Med HR-V oplever du omgående respons og høj effektivitet. Uanset om det er den spændende 1,5 VTEC TURBO-benzinmotor eller den slagkraftige 1,6 DTEC-dieselmodel, leverer denne populære SUV en virkelig sporty køreoplevelse.  

En ekstra dimension

Giver netop det personlige touch.

Der er mange forskellige måder at gøre HR-V lidt mere "dig" på. Start med at vælge en af udstyrspakkerne – f.eks. den smarte Aero-pakke, der virkeligt får bilen til at skille sig ud fra mængden – sammen med en lang række individuelle udstyrselementer til interiøret. Du kan med dit personlige touch gøre din HR-V til din helt egen. 

Honda HR-V, set skråt forfra.
Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed