Række af Honda Hybrid-biler parkeret foran en bygning.

Honda tilbehør

Der er en række forskellige tilbehørspakker og individuelle udstyrselementer, som du kan bruge til at sætte dit personlige præg på din bil. Uanset om det drejer sig om at beskytte din bil, tilføje førsteklasses detaljer til eksteriøret og interiøret eller organisere bagagerummet, er der et valg for alle.

Honda-interiør med display

Hvorfor vælge originalt tilbehør?

Det kaldes "originalt", fordi de er den ægte vare. Det betyder, at vores tilbehør passer perfekt og lever op til bilens høje kvalitetsstandarder.

Vores tilbehør er udviklet med bilen og testet på den for at sikre, at sikkerheden forbliver øverst på vores liste over prioriteter.

Opladning af din elbil eller plug-in hybrid

Honda bil parkeret i læ

Opladning derhjemme

Opladning af din elbil derhjemme er en leg takket være Honda Power Charger. De er alle sammen nemme at bruge, pålidelige og effektive. De fås i tre forskellige modeller og er bygget efter de samme krævende standarder som alle andre Honda-produkter, og de indeholder et væld af geniale funktioner, der gør livet lettere for enhver fører. Der er tre tilgængelige modeller, afhængigt af førerens behov.

Download brochuren om Honda Power Charger
Honda bil parkeret i læ

Vælg den rigtige oplader...

Honda strømoplader
Tilbyder en ladekapacitet på op til 22kW trefaset eller 7,4kW enkeltfaset, for hurtigere hjemmeopladning.

Honda strømoplader S
Funktioner intelligent opladning og smart home integration, når den er tilsluttet Honda Power Charger S+. Den har også mulighed for at angive brugeradgang.

Honda Power Charger S+
Kan kommunikere med flere enheder og tilbyde e-mobility-løsninger som f.eks. lokal belastningsstyring.

Honda bil parkeret i læ

Offentlig opladning

Selv på vejen kunne hurtig opladning af din nye elbil ikke være nemmere og hurtigere. Ved hjælp af vores mode 3-ladekabel kan du oplade din elbil fra offentlige ladepunkter og private ladepunkter udstyret med Type 2-stik.

Læs mere om opladning

Honda Power Charger – Nøglefunktioner

Kvalitetsikon
Kvalitet
Honda Power Charger har gennemgået omfattende tests og leveres med hele 3 års garanti. Den er designet til at være fremtidssikret og kan opdateres hurtigt og nemt, når det er nødvendigt.
Sikkerhedsikon
Sikkerhed
Sikkerhed er altid vores højeste prioritet. Derfor er vores Power Chargers designet til både udendørs og indendørs brug, uanset vejret. For at overholde de obligatoriske sikkerhedsdirektiver for hjemmeinstallation kræves der kun en RCD type A-enhed i stedet for en dyrere type B-enhed
Ergonomisk designikon
Ergonomisk design
Honda Power Chargers inkluderer en LED-statuslinje, der angiver den aktuelle tilstand, plus et digitalt display, der viser den brugte energi (kWh). Når kablet er sluttet korrekt til, låses det i begge ender for maksimal sikkerhed.
Opladningsikon
Hurtig, pålidelig opladning
Honda Power Charger bruger den vekselstrøm, der bruges i ethvert hjem og giver elbilejere mulighed for at oplade til 100 % kapacitet på den mest effektive måde, forudsat at en 32A strømforsyning er tilgængelig. Den kan bruges med en række forskellige kabler, og den overvåger temperaturen kontinuerligt og reducerer effekten, hvis det er nødvendigt
Smart home technology icon
Smart home technology
Honda Power Charger er designet til enkel integration med nutidens mest populære smart home-teknologier. Takket være UDP, Modbus TCP og en input-switch kan den nemt forbindes med teknologien i hjertet af mange hjem
Brugergodkendelsesikon
Brugergodkendelse
Et kontaktløst kortsystem (baseret på RFID) giver mulighed for, at brugen af ​​opladeren begrænses kun til kortholdere. Det giver ekstra sikkerhed i fælles boligområder og i virksomheder, der bruger en Honda EV eller plug-in Hybrid som delebil. Der kan maks. bruges 1024 kort til en enkelt Power Charger S+, mens der kan bruges maks. 20 kort pr. enhed til Power Charger S.
Frontvendt Honda HR-V parkeret i indkørslen.

Byg din Honda-bil
med tilbehør

Skab din perfekte Honda-bil med tilbehør ved hjælp af vores interaktive konfigurator. Vælg din bil, farve, funktioner, tilbehør og mere.

Honda tilbehør: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er garantiperioden for originalt Honda-tilbehør?

Hvis du køber originalt Honda-tilbehør og får det monteret hos en autoriseret Honda-forhandler, vil din garanti være lige så lang som standardgarantien for Honda-biler:

- Hvis det er monteret på et nyt køretøj, er garantiperioden minimum i henhold til købeloven eller den reseterende periode af den generelle garanti (alt efter hvad der kommer først).
- Hvis det monteres på et senere tidspunkt, er det resten af garantiperiode op til 3 år med minimum 1 år.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgle til et låsbart ægte tilbehør, som f.eks. en tagboks?

Kopier nummeret angivet på låset, og kontakt din forhandler for at bestille en reservenøgle

 

Hvor kan jeg købe yderligere RFID-kort, hvis jeg vil tilslutte flere kort til en oplader?

Yderligere kort er tilgængelige i sæt af 5, som du kan købe hos din lokale forhandler

Spørg din lokale forhandler