Produkttilbagekaldelser og produktopdateringer

Vi sørger for, at du får alle de nyheder, du har brug for, om din Honda.

Sikkerhedsindkaldelse og produktopdatering

Foruden sikkerhedsanliggender forbedrer sikkerhedsindkaldelser og produktopdateringer også kvaliteten af dine produkter samt din oplevelse af at eje en Honda. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du får udført en eventuel reparation som din bil er blevet indkaldt til. Vi anbefaler, at du kontakter din Honda-forhandler, hvis du ønsker oplysninger om eventuelt udestående sikkerhedsindkaldelser, og holder øje med denne side, som jævnligt bliver opdateret.

Hvad er en sikkerhedsindkaldelse?

En sikkerhedsindkaldelse bekentgøres, fordi producenten har bemærket en mulig sikkerhedsrelateret defekt. Defekten kan forårsage, at der er stor risiko for skade på føreren af bilen, passagerer i bilen eller at andre trafikanter kommer til skade på grund af en fejl på bilen.

Hvad er en produktopdatering?

Produktopdateringer er ikke sikkerhedsrelaterede. I takt med at teknologien forbedres, sker det at vi udvikler nye komponenter eller processer der kan forbedre din bils overordnede kvalitet.

Onlinekontrol

Udfyld formularen nedenfor for at se, om der er oplysninger om udestående sikkerhedsindkaldelser eller produktopdateringer til din bil. VIGTIGT: Stelnummer skal indtastes med store bogstaver! For information om vores Privacy Policy, skal du klikke på linket i sidefoden nedenfor.

Indtast dit stelnummer

Kan ikke modtage data.

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbagekaldelser/opdateringer for dette køretøj. Se nedenfor for importerede køretøjer:

Stelnummer

Et unikt stelnummer for din bil. Du finder det på registreringsattesten, og det er også påstemplet en metalplade i motorrummet.

Onlinekontrol – overblik over din bil

Stelnummer:

Der er en udestående tilbagekaldelse/opdatering for dit køretøj:

    Udskriv denne side, og kontakt din lokale autoriserede Honda forhandler for at lave en aftale og få din bil repareret uden beregning.

    Find din Honda forhandler

    Kontrollér et andet køretøj

    Bemærk: De viste resultater er baseret på oplysninger, vi modtager fra vores servicenetværk. Vi sender altid en skrivelse, når der er eventuelle opdateringer og/eller tilbagekaldelser for dit køretøj. Vi anbefaler dog, at du regelmæssigt besøger denne side for at kontrollere status for dit køretøj. HVIS DIT KØRETØJ ER BLEVET PARALLEL IMPORTERET til Europa, vil vores optegnelser ikke nødvendigvis vise, om der er nogen udestående tilbagekaldelser eller produktopdateringer for køretøjet. For at få dette bekræftet bedes du kontakte din lokale Honda-forhandler.