Honda Jazz er en fuld hybrid. Når du trykker på speederen, leverer den, i modsætning til en mild hybrid, dynamisk elektrificeret ydeevne.

Selvopladende hybrid

Mærk forskellen

Der er ikke noget bedre end følelsen af at køre en Honda hybrid. Årtiers erfaring med hybridmotorer og Honda e:HEV-systemets tekniske færdigheder betyder, at vores fulde hybrider kan køre på lydløs elektrisk kraft, som en mild hybrid ikke kan. Den nye Jazz leverer enestående elektrificeret ydeevne og god økonomi i virkelighedens verden.

Ikon for brændstofeffektivitet

Aldrig mere opladning

Honda e: HEV fulde hybrider er selvopladende og trækker strøm fra forbrændingsmotoren og fra regenerativ opbremsning. Der er ikke behov for en strømforsyning, hvilket sparer tid og besvær.

5 års garantiikon

Mere effektivt

Jazz leverer op til 21,7 km* på en fuld tank og opnår CO2-udledninger på kun 104 (g/km). Desuden leverer den disse imponerende tal uden at give køb på komfort eller ydeevne? *WLTP-data, Jazz Executive.

Bladikon

Ro i sindet

Energien fra batteriet giver ikke kun energi til elmotorerne, så de kan levere spændende ydeevne, men sænker også dine driftsomkostninger og leveres med 5 års/100.000 km garanti, der giver ro i sindet.

Takket være Electric Drive får du øjeblikkelig acceleration, når du sætter den i gang, ved at bruge den energi, der er lagret i batteriet, til at drive elmotoren.

Hybridkørsel bruger elmotorer sammen med benzinmotoren under daglige køreforhold for at give optimal ydeevne og spændende acceleration.

Forbrændingsmotoren i Honda Jazz bruges til at opretholde højere hastigheder på motorveje og oplader batteriet på samme tid.

Ved regenerativ bremsning benyttes den energi, som elmotoren genererer ved bremsning, til at genoplade batteriet.

Find ud af, hvad der gør vores hybrider så specielle?

Gå på opdagelse i hybridverdenen

Se nærmere på den

Eksteriør

Træk & slip
Indlæser
*Udvalgte farver vist. For hele sortimentet af farvemuligheder skal du besøge konfiguratoren eller se brochuren.
*Udvalgte farver vist. For hele sortimentet af farvemuligheder skal du besøge konfiguratoren eller se brochuren.
  • Taffeta White Standardlak
  • Shining Grey Kr 7 500,-
  • Crystal Black Kr 7 500,-
  • Midnight Blue Beam Kr 7 500,-
  • Platinum White Kr 7 500,-
  • Premium Crystal Red Kr 7 500,-
  • Premium Sunlight White Kr 7 500,-

Interiør

Træk & slip
Indlæser
*
*
  • Sort imiteret læder Standardlak
  • Grå imiteret læder Standardlak

Ydeevne med stil.

En forhåndsvisning af Honda Jazz e:HEV hybrid

Se vores demonstrationsvideoer nedenfor for at få en præsentation af Honda Jazz'ens funktioner og teknologier.

Hybrid-præstationer Oplev, hvordan Honda Jazz e:HEV hybrid automatisk skifter mellem kørselstilstande for at levere optimal ydeevne og effektivitet i alle situationer. Det hele foregår så glat og problemfrit, at du ikke behøver at gøre andet end at nyde køreturen.

Teknologi og indbyggede tilslutningsmuligheder Honda Jazz kommer med de nyeste indbyggede teknologier og tilslutningsmuligheder. Al ting er integreret og brugervenligt samt designet til at holde dig bedre forbundet og underholdt på enhver tur.

Eksteriør- og interiørdesign Se nærmere på Honda Jazz's stilfulde linjer, der løber smukt fra forlygte til baglygte. Når du fortsætter til det rummelige interiør, er du omgivet af førsteklasses kvalitet og sæder, der er så komfortable, at du ikke ønsker at komme ud af bilen.

Avancerede sikkerhedsfunktioner Jazz-modellen har Honda SENSING's sikkerhedsfunktioner som standardudstyr. Se nærmere på disse avancerede førerassistanceteknologier, der er designet til at garantere din og dine kæres sikkerhed.

Hav din Jazz lige ved hånden

My Honda+ appen giver dig en række tjenester, som hjælper dig, når du er på farten eller væk fra din bil.

Med funktionen Honda-fjernlås kan du bruge din smartphone til at betjene dørlåsene på din Honda Jazz i stedet for den traditionelle fjernbetjening i tændingsnøglen.

Honda Vejhjælp giver ekstra ro i sindet, uanset hvor du tager hen. I tilfælde af kollision eller sammenbrud vil du blive kontaktet med det samme for yderligere sikkerhed.

Hvis du har glemt, hvor din Jazz er parkeret, fordi du er usikker på dine omgivelser, hjælper appens bilsøger dig med at finde den.

Du kan indstille et geografisk perimeterhegn omkring din Jazz via My Honda+ app. Denne funktion advarer dig, hvis din bil flyttes fra det angivne område.

Den lille bil med store funktioner.

Hvilken model passer til dig?

Bil
Dit valg
Væsentligt udstyr
 
 
 
Jazz Comfort

Jazz Comfort

Til dem, der vil have et rummeligt
interiør med høje niveauer af
komfort og sikkerhed.
Honda SENSING
ECON-tilstand
Magic Seats
Jazz Elegance

Jazz Elegance

Til dem, der nyder lidt mere
luksus såvel som smidig,
hurtigtreagerende kørsel.
Honda CONNECT
Parkeringssensorer foran og bagpå
Stof & imiteret læder
Jazz Executive

Jazz Executive

Til bilister, der er på udkig efter praktiske egenskaber
og ydeevne samt
førsteklasses funktioner.
Alle Elegance-funktioner plus:
Tonede ruder
Nøglefri adgang og start
Læderrat med varme
Jazz Crosstar

Jazz Crosstar

For drivers looking for a fun SUV
design together with spaciousness
and versatility.
Unique Crosstar features including integrated roof rails
16” alloys wheels
Robust, water resistant fabric seats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nærbillede af kvinde i bil

Føl dig sikker

Honda SENSING, som er udviklet til at beskytte dig og dine passagerer, er en pakke med forskellige intelligente sikkerhedsfunktioner, der advarer dig om farer, som du måske har overset. Disse avancerede førerassistanceteknologier bidrager til Jazz's maksimale NCAP-sikkerhedsvurdering på 5 stjerner.