Den nye Honda Jazz e:HEV

Den nye Jazz er komfortabel, rummelig og dynamisk, og med dens avancerede e:HEV fuld hybrid drivlinje leverer den elektrificeret præstation og god komfort på hver eneste tur.

Honda Jazz er en fuld hybrid. Når du trykker på speederen, får du dynamisk, elektrificeret præstation.

Teknisk ikon

Mærk forskellen

Der er ikke noget bedre end følelsen af at køre en Honda hybrid. Vores mangeårige erfaring med hybridmotorer og Honda e:HEV-systemets tekniske færdigheder betyder, at vores fulde hybrider kan køre på lydløs elektrisk kraft ved lav hastighed. Den nye Jazz leverer enestående elektrificeret ydeevne og god økonomi i hverdagen.

Batteriikon

Aldrig mere opladning

Honda e: HEV fuldhybrider er selvopladende og får strøm fra forbrændingsmotoren og fra regenerativ opbremsning. Der er ikke behov for en strømforsyning, hvilket sparer tid og besvær.

Ikon for effektivitet

Mere effektivt

Jazz hybrid Jazz hybrid har et lavt brændstofforbrug (fra 20,8 km/l, blandet kørsel) og lavt CO2 udslip (fra 102 g/km, blandet kørsel). Desuden leverer den disse imponerende tal uden at give køb på komfort eller ydeevne?

5 års ikon

Ro i sindet

Energien fra Jazz's hybridbatteri gør de elektriske motorer i stand til at levere spændende ydeevne. Du får også ekstra ro i sindet med vores 5 års/100.000 km hybridbatterigaranti.

Takket være Electric Drive får du øjeblikkelig acceleration, når du sætter den i gang, ved at bruge den energi, der er lagret i batteriet, til at drive elmotoren.

Hybridkørsel bruger elmotorer sammen med benzinmotoren under daglige køreforhold for at give optimal ydeevne og spændende acceleration.

Forbrændingsmotoren i Honda Jazz bruges til at opretholde højere hastigheder på motorveje og oplader batteriet på samme tid.

Ved regenerativ bremsning benyttes den energi, som elmotoren genererer ved bremsning, til at genoplade batteriet.

En forhåndsvisning af Honda Jazz e:HEV hybrid

Se vores demonstrationsvideoer nedenfor for at få en præsentation af Honda Jazz'ens funktioner og teknologier.

Hybrid-præstationer Oplev, hvordan Honda Jazz e:HEV hybrid automatisk skifter mellem kørselstilstande for at levere optimal ydeevne og effektivitet i alle situationer. Det hele foregår så glat og problemfrit, at du ikke behøver at gøre andet end at nyde køreturen.

Teknologi og indbyggede tilslutningsmuligheder Honda Jazz kommer med de nyeste indbyggede teknologier og tilslutningsmuligheder. Al ting er integreret og brugervenligt samt designet til at holde dig bedre forbundet og underholdt på enhver tur.

Eksteriør- og interiørdesign Se nærmere på Honda Jazz's stilfulde linjer, der løber smukt fra forlygte til baglygte. Når du fortsætter til det rummelige interiør, er du omgivet af førsteklasses kvalitet og sæder, der er så komfortable, at du ikke ønsker at komme ud af bilen.

Avancerede sikkerhedsfunktioner Jazz-modellen har Honda SENSING's sikkerhedsfunktioner som standardudstyr. Se nærmere på disse avancerede førerassistanceteknologier, der er designet til at garantere din og dine kæres sikkerhed.

Hybrid med et sporty twist

Mød den nye Jazz Advance Sport. Ligesom enhver Jazz-hybrid er den lydhør, hurtig og effektiv, men med lidt mere krydderi. 

Den lille bil med store funktioner.

Hvilken model passer til dig?

Bil
Dit valg
Væsentligt udstyr
 
 
 
Jazz Elegance

Jazz Elegance

Til dem, der vil have et rummeligt interiør med højt komfort- og sikkerhedsniveau.

Honda SENSING

Econ-tilstand

Magic Seats

 
 
 
 
 
 
Jazz Advance Sport

Jazz Advance Sport

Til bilister, der nyder effektiv ydeevne, komfort og alsidighed.

Eksklusiv hækspoiler

Eksklusive interiørdetaljer

Eksklusivt sports-aludesign

Jazz Crosstar Advance

Jazz Crosstar Advance

Til bilister, der er på udkig efter et sjovt SUV-design i samspil med rummelighed og alsidighed.

Unikke Crosstar-funktioner, herunder integrerede tagrælinger

16" alufælge

Robuste, vandafvisende stofsæder

Nærbillede af kvinde i bil

Føl dig sikker

Honda SENSING, som er udviklet til at beskytte dig og dine passagerer, er en pakke med forskellige intelligente sikkerhedsfunktioner, der advarer dig om farer, som du måske har overset. Disse avancerede førerassistanceteknologier bidrager til Jazz's maksimale NCAP-sikkerhedsvurdering på 5 stjerner.