Honda Forsikring

Som noget helt nyt tilbyder Honda Forsikring Fri Start Forsikring, når du køber en ny eller brugt Honda. Du tilbydes herefter et godt skræddersyet tilbud på din bilforsikring efter de første 30 gratis dage. Så behøver du ikke at tænke på andet, end at nyde din nye bil.

If logo

DÆKNINGER

 

 KØBT ELLER LEASET

 Ansvarsforsikring (Lovpligtig)

 

 Kaskoforsikring inkl.:

 

 

 Fastpris. Ingen trinregulering ved skader

 

 Lånebil ved reparation af skade

 

 Reparation af stensslag på forrude (0 kr. i selvrisiko)

 

 Lav selvrisiko på kun 50% af din valgte selvrisiko ved udskiftning af glas og lygter:
 

Følgende glasskader er dækket:
  • Forrude, sideruder og bagrunde
  • Glas-, sol-, panoramaglastag og lign,
  • Spejl- og lygteglas

 

SELVRISIKO 3.000 kr
• Forsikringen tilbydes kun til private kunder
• Specialmodeller kan være undtaget

Honda tilbyder biler med høj sikkerhed, hvilket giver føreren en følelse af sikkerhed og tryghed i trafikken. Derfor tilbyder vi naturligvis også en forsikring, der giver dig tryghed, hvis uheldet skulle ske. Med en Honda og Honda Forsikring får du nok noget af det bedste og tryggeste bilejerskab muligt.

En højere erstatning ved totalskade, månedsbetaling uden ekstra omkostninger og en hurtig og smidig skadehåndtering hos dit autoriserede Honda-værksted er blot nogle af de mange fordele ved en Honda Forsikring. Dette giver en øget sikkerhed for dig og din familie og ikke mindst en bedre gensalgsværdi af dit køretøj.

En Honda Forsikring kan kun købes af Honda-ejere og hos en autoriseret Honda-forhandler.

Læs mere her

 

Honda Forsikring til dig, der allerede har en Honda


Har du allerede en Honda, eller er du ved at købe en Honda, så kan du købe din Honda Forsikring hurtigt og nemt hos If.

Dine fordele ved Honda Forsikring

 • Reparation på autoriseret Honda værksted. 
 • Originale reservedele
 • Fordelagtig frontrudedækning

Her kan du læse mere

 

 

Dine fordele med Honda Forsikring

Honda Forsikring giver et tryghedsniveau i topklasse. Naturligvis er der hjælp at hente, hvis du kommer ud for en skade. Det unikke forhold mellem dækning og økonomi gør desuden Honda Forsikring til en af markedets bedste og mest konkurrencedygtige forsikringer – uanset om du handler bilen som privatperson eller som en virksomhed.

Ny bil ved totalskade

Det er vores filosofi, at selv en totalskade ikke skal medføre store konsekvenser for din økonomi. Derfor erstatter vi din totalskadede Honda til nypris, hvis den er nyere end 3 år og til handelsprisen plus 10 % ekstra oveni, hvis den er ældre end 3 år.

Styr udenom de uforudsete udgifter

Din Honda Forsikring dækker også uforudsete skader på motor og gearkasse. Det gælder for biler til og med 7 år, som ikke har kørt mere end 150.000 km og som har fået alle serviceeftersyn og reparationer udført på et autoriseret Honda-værksted. Det giver tryghed. og du behøver ikke længere bekymre dig om store, uforudsete udgifter.

En gang en Honda – altid en Honda!

Af hensyn til din Hondas fortsatte kvalitet og driftsikkerhed, vil vi altid henvise dig til et autoriseret Honda-værksted, der bruger originale reservedele.

Altid mobil

Er din Honda på et autoriseret Honda-værksted som If efter en skade har henvist til, stiller Honda Forsikring en fri lånebil til rådighed i reparationsstiden, så du stadig kan få hverdagen til at hænge sammen.

Vi sætter pris på tryghed

I kraft af at forsikringen er udviklet specifikt til Honda, følger der også flere økonomiske fordele med.
Derfor vil du med stor sandsynlighed opleve, at der er penge at spare på præmien i forhold til din nuværende forsikringsaftale.
Honda Forsikring gælder automatisk et år ad gangen og desuden får du en fordelagtig introduktionsrabat på det første halve års præmie, når du køber din Honda Forsikring hos din Honda-forhandler sammen med din nye eller brugte Honda.

Kun et telefonopkald væk

Med Honda Forsikring kan du altid ringe 70 12 12 26. Vores specielle Honda Forsikringsteam står klar til at svare på spørgsmål om forsikringsvilkår, skader og service eller give dig vejledning om andre forsikringer.

Læs mere på nettet

Du kan besøge https://www.if.dk/privat/forsikringer/bilforsikring/bilmaerker/honda og finde mere uddybende information.

Rabat ved flere forsikringer

Er du privatkunde i Honda Forsikring, kan du også få glæde af en fordelagtig rabat-ordning på øvrige privatforsikringer hos If.
Samler du flere af dine forsikringer - for eksempel indbo- og ulykkesforsikring - får du 20 % rabat. Deruover en lang række andre fordele, som du kan høre mere om på telefon 70 12 12 12.

 

Honda Forsikrings dækning – kort fortalt:

 • Uforudsete skader på motor og gearkasse.
 • Erstatningsbil med indtil 50 km. fri daglig kørsel mens din Honda er på
  værksted.
 • Ved totalskade - er bilen nyere end 3 år, erstatter vi din bil med en erstatning svarende til bilens pris ved første indregistreringsdato.
 • Ved totalskade - er din bil over 3 år, erstatter vi den til handelspris plus 10 % ekstra.
 • Skader som følge af hærværk.
 • Andre skader, som skyldes pludselige, tilfældige og ydre omstændigheder.
 • Kollisionsskader.
 • Brand.
 • Eksplosion.
 • Glasskader.


I øvrigt henvises til de for forsikringen enhver tid gældende vilkår.