Honda e:Ny1 Prototype parkeret uden for en bygning, set skråt forfra.

Honda e:Ny1

Vi præsenterer Hondas første elektriske SUV. Det markante, strømlinede ydre arbejder sammen med en avanceret drivlinje og suppleres af et avanceret og sofistikeret interiør. e:Ny1 er nul-emissionskøretøjet* for den nye generation.

Fra 372.200 kr

*Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.

Nul emissioner.*** Ubegrænsede eventyr.

Motorikon

En kraftig elmotor der yder 204 hk og et moment på 310 Nm og når en rækkevidde* på op til 412 km på en enkelt opladning.

Emissionsikon

e:Ny1 kombinerer emissionsfri kørsel med fremragende ydeevne.

Forbindelsesikon

15,1" infotainmentsystem – med Android Auto og Apple CarPlay.

Stikikon

Lad op til 80 % på kun 45 minutter.* ** Batterikapacitet 68,8 kWh (brutto).

*Ladetid målt fra 10 - 80% på en 100 kW-oplader.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.
**Under optimale ladeforhold.
***Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.

Honda e:Ny1 oplader udenfor hjemmet.

Nulemissionslivsstil***

Vi har designet denne elektriske SUV med den næste generation i tankerne. Med rækkevidde på op til 412 km på en enkelt opladning og mulighed for at lade op til 100 km på kun 11 minutter*, er du klar til enhver ekspedition. 

Det er muligt at oplade bilen både ved hjemmeopladning og offentlig DC/hurtigopladning, og du kan, og du kan fjernstyre din opladning med My Honda+ appen og få ultimativ effektivitet. 

*Ved brug af 100 kW-oplader. e:Ny1 har en DC/hurtigopladnings kapacitet på 78 kW.

***Der kan ske udledning af CO2 ifm. opladning. Det afhænger af strømmen i elnettet.

Dame går skråt forbi Honda e:Ny1's bagside i et bjergområde.

Smart og stilfuld, både indeni og udenpå

e:Ny1 har et design i coupé-stil med enkle, minimalistiske linjer og et panel foran, som på snedig vis skjuler ladeporten. Mod bagenden finder du skjulte dørhåndtag og baglygter, der strækker sig hele vejen på tværs af bagenden. 

Når du træder indenfor, vil panoramataget få det til at føles, som om naturen er kommet med ind – uanset hvor du kører hen.

Billede af interiør i Honda e:Ny1

Teknologi, der virker for dig

Indvendigt giver et 15,1" infotainmentsystem dig adgang til Honda CONNECT, effektflow, ladeoplysninger og klimastyring. Dertil viser vores 10,2" førerdisplay dig også alle de oplysninger, du har brug for, og kan tilpasses til dig. 

Du kan også lade din enhed op trådløst eller via USB-porte og bruge Apple CarPlay eller Android Auto til at lytte til din yndlingsmusik gennem de seks højttalere.

Nærbillede af Honda e:Ny1 Honda-sensorteknologi.

Sikkerhed for hele familien

Med den nyeste Honda SENSING-sikkerhedsteknologi får du adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner, som anvender en blanding af radar, sensorer og kameraer til at hjælpe dig under kørslen. Og vores kamerasystem med multivisning vil også guide dig, når du kører rundt om eller ind, hvor pladsen er trang. Og med Honda Parking Pilot* kan du parkere din e:Ny1 med et tryk på en knap. 

*Fås kun på Advance-modeller

Honda e:Ny1 set fra siden i et skovområde med udsigt til byen.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at være en af de første til at få mere at vide om den nye Honda e:Ny1's funktioner, priser og lanceringsdatoer.