Honda originaldele

Det er kun Honda originaldele, der fremstilles i henhold til Hondas specifikationer, så de kan have samme høje kvalitet som bilen. Originaldelenes kvalitet, driftsikkerhed og ydeevne betyder, at de altid er det bedste valg. På den måde får du Hondas kvalitet i hver eneste del i din bil.

Kvalitet, driftsikkerhed og ydeevne er egenskaber, der kendetegner både Hondas biler og de dele, som bilerne består af. Alle originaldele fra Honda er omhyggeligt konstrueret og gennemgår omfattende test, ikke bare hver for sig, men også sammen med bilens øvrige dele. Det betyder, at hver eneste originaldel fungerer på den bedst mulige måde og har den levetid og driftsikkerhed, som du forventer dig fra Honda.

Hver del fungerer sammen med andre dele for at give det bedste resultat. Hvis du benytter en reservedel af ringere kvalitet, kan du uden at vide af det, sætte et helt system på spil. Sørg for, at din bil beholder kvaliteten ved altid at benytte Honda originaldele. Originaldelenes kvalitet, driftsikkerhed og ydeevne betyder, at de altid er det bedste valg.

Kvalitet

Når du vælger Honda originaldele, kan du regne med at få topkvalitet. Originaldelene fremstilles i henhold til skrappe kvalitetsnormer, der fastsættes af Hondas ingeniører, og som giver præcis pasform og funktion. Mange producenter af andre reservedele kan hævde, at deres dele lever op til Hondas kvalitet, men disse dele fremstilles ikke i henhold til Hondas konstruktions- og materialespecifikationer.

Driftsikkerhed

Reservedele af ringere kvalitet kan fungere dårligt sammen med Honda originaldele og sætte din og din families sikkerhed på spil. Ved at forlange Honda originaldele sætter du ikke bilens ydeevne eller sikkerhed på spil. Du kan være sikker på, at Hondas forhandlere over hele landet kun benytter Honda originaldele. Andre reservedele er ikke omfattet af Hondas garanti, og at benytte disse dele kan indebære, at garantien på relaterede dele og systemer ophører med at gælde. (Kontakt din Honda-forhandler for information om garanti.)

Ydeevne

Honda originaldele opfylder de originale driftsspecifikationer. Dette kan forlænge din bils levetid og give en højere brugtvognsværdi.