Avancerede sikkerhedsstandarder

Honda SENSING er nu standardudstyr i Honda CR-V og Civic. Det er en række avancerede teknologiske funktioner, der er skabt for at hjælpe dig under kørslen og gøre kørslen mere sikker for dig og dine passagerer. 

Rul

Sensoroplysninger

Udvidet vognbaneassistent og registrering af trafikskilte

Et kamera monteret i forruden registrerer, om bilen er på vej væk fra vejbanen, og bruger den elektriske servostyring til at påføre diskrete korrektioner på rattet for at holde bilen på vejbanen. Under særlige betingelser kan den også aktivere bremserne. Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne visuelt på et display. 

Kør sikkert

Vognbaneassistent og kollisionsbegrænsende bremsesystem

Vognbaneassistenten giver en mindre stressende køreoplevelse ved at mindske behovet for korrigerende styrebevægelser på motorvejen. Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer det kollisionsbegrænsende bremsesystem dig og nedsætter bilens hastighed og er dermed med til at minimere effekten af et sammenstød. 

Kør langture med selvtillid

Aktiv fartpilot med følgefunktion ved lav hastighed og intelligent fartpilot

Begge systemer fastholder en indstillet kørehastighed og en sikker følgeafstand til det forankørende køretøj. Hvis følgefunktionen ved lav hastighed er aktiveret, og det registrerede køretøj standser, sætter din Honda hastigheden ned og standser, uden at du behøver at bremse. Tryk derefter blot på knappen på rattet for at fortsætte. Hvis den intelligente fartpilot er aktiveret, og et køretøj, der kører i en tilstødende vognbane, har til hensigt at skære ind foran din bil, forudser din Honda dette og regulerer hastigheden automatisk. Når faren er væk, accelererer bilen til den indstillede hastighed. 

Ekstra sanser

System til overvågning af krydsende trafik og blindvinkelassistent

Radarsensorer i systemet til overvågning af krydsende trafik sidder bagest på bilens sider for at advare dig om køretøjer, der nærmer sig, når du bakker. Blindvinkelassistenten bruger radarteknologi til automatisk registrering af køretøjer i din blinde vinkel og advarer dig ved hjælp af et advarselssymbol i sidespejlet (findes ikke på alle modeller).