Hondas verden

Drivkraft jorden rundt

Honda S Dream Dreamliner i saltørkenen i Utah.
Honda S Dream Dreamliner i saltørkenen i Utah.
Nærbillede af Honda-konceptbil.
Nærbillede af Honda-konceptbil.

Vores forsknings- og udviklingsteams er nysgerrige og innovative af natur – de elsker udfordringer. At de ser på tingene med friske øjne og udvikler nye koncepter fører ofte til en ny generation af Honda-biler i hele verden.

Rul

Honda-logo.

Globale ambitioner

"Jeg ville gerne være nummer 1 i verden, ikke kun i Japan" – Soichiro Honda

150 lande, ét Honda

Honda er aktuelt verdens fjerdestørste køretøjsproducent. Vi sælger vores biler på 150 markeder verden over.
Modeller som f.eks. Civic, Accord, CR-V og HR-V er bestsellere mange steder på jorden: Accord har været den mest solgte bil i USA igennem de seneste fire årtier – en virkelig bemærkelsesværdig bedrift.


Vi har nationale salgskontorer i fire store områder af verden. Vi sælger Honda-biler i 30 lande fra Japan over hele Asien og i Oceanien, i 38 lande i Nord- og Sydamerika, i 46 lande i Europa og i 36 lande i Afrika og Mellemøsten. Hver eneste af dem understøttes 100% af vores japanske hovedkvarter, så vores kunder får den fulde Honda-oplevelse.

Global produktion

Vi bygger, hvor vores kunder er.

Vores grundlægger Soichiro Honda har lært os, at en succesfuld global virksomhed er en decentraliseret virksomhed. Han gav vores regionale afdelinger magt til at træffe deres egne beslutninger. Alle Honda-produktionsanlæg rundt om i verden er kendetegnet ved opfindsomhed og iværksætterånd. De er jo også bedst klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

En global vision

Lige siden vi startede, har vi sat os et mål om at bygge biler uden for Japan. Vi var den første japanske virksomhed til at producere biler i USA. Det var en enorm udfordring, men Soichiros beslutsomhed var med til at gøre det til en succes. Den oprindelige fabrik i Marysville har i dag fremstillet 11 millioner Honda-biler – og der er flere på vej...

Honda-tekniker, der arbejder på en motor.

Uanset hvilken fabrik eller hvilket montageanlæg de produceres på, bygges alle Honda-biler med stolthed.

Honda Accord i produktionen, set skråt forfra.

Vi bygger den 10. generation af Accord til vores nordamerikanske kunder på vores kæmpestore anlæg i Marysville, Ohio. Fabrikken åbnede i 1982.

I dag bygger vi Honda-biler i USA, Canada, Mexico, Brasilien, Kina, Thailand, Indien og Vietnam. I 2017 byggede vores fabrikker mere end 5,1 millioner biler.

Global forskning og udvikling

Hondas biler er til hele verden.

Vi sikrer, at Honda-køretøjer fungerer, som de skal, over hele verden ved at gennemføre forskning og udvikling på alle kontinenter. Vi har selvfølgelig omfattende forsknings- og udviklingsfaciliteter i Japan, og store projekter bliver styret fra vores hovedkvarter. Men vi er lige så stolte af den forskning og udvikling, der foretages på vores andre fabrikker rundt om i verden.

Skabere af drømme

Der er Honda-forsknings- og udviklingscentre i USA, Kina, Indien, Indonesien, Thailand, Storbritannien, Tyskland og Italien. Vi tror på, at det, at der foregår forskning i og udvikling af biler i nøgleområder, sikrer de bedst mulige resultater for vores kunder.

NSX, som en Honda-tekniker arbejder på, set forfra.

NSX håndbygges af særligt uddannede teknikere i USA.

Nærbillede af Honda NSX-motor.

Momentet på hver eneste bolt på denne netop samlede NSX-motor måles med håndkraft.

Den femte dør

USA byder Civic 5-dørs velkommen.

Honda-tekniker, der arbejder på en Honda Civic 5-dørs.

Uanset hvor vi bygger Honda-biler, bygges og håndteres de omhyggeligt.

Du troede måske, at der kun er plads til sedan-biler på det amerikanske marked, men det er ikke rigtigt. USA er det største marked for Civic 5-dørs. Denne model blev første gang lanceret på den anden side af Atlanten i 2016, og den har været en succes lige siden.

Global appel

Dette er et eksempel på, hvordan vi udvikler vores modeller til at blive globale køretøjer. Vi producerer biler til hele verden, ikke kun til bestemte områder. Det er sværere på denne måde, men det er besværet værd.

Honda Civic 5-dørs, der transporteres til USA, set skråt forfra.
Honda Civic 5-dørs, der transporteres til USA, set skråt bagfra.