Ny CR-V Plug-in hybrid

Mød vores første plug-in hybrid SUV nogensinde – med et stort batteri, robust design, luksuriøst interiør og intuitiv teknologi. Vågn op hver morgen til en fuldt opladet bil i din indkørsel, og nyd godt af større ren elektrisk rækkevidde, hvilket giver lavere emissioner på længere pendlerture.

Pris, specifikationer og lanceringsdato kommer snart. Hold dig orienteret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i feltet nedenfor.

Masser af kraft på hver eneste tur med iøjnefaldende selvtillid

Emissions icon

Opnår op til 82 km på fuld opladning.* Lave emissioner fra 18 g/km.

*CR-V WLTP-data

Wheel icon

Vores mest omfattende sikkerhedssystem: Honda SENSING 360 – eksklusivt til den nye CR-V.

Connectivity icon

Smartphone-tilslutning via Honda CONNECT – med Android Auto og Apple CarPlay.

Seats icon

Luksusinteriør med opvarmede og ventilerede forsæder i ægte og syntetisk læder.

Oplev den nye CR-V, indefra og ud

Førsteklasses og raffineret interiør

Den nye CR-V Hybrid definerer raffinement påny. Med luksuriøst læderindtræk, et panoramatag, opvarmede og ventilerede sæder, opvarmede bagsæder plus et førsteklasses lydanlæg og omgivende belysning, er interiøret så tillokkende, at du måske aldrig vil stå ud af bilen igen.

*Polstringen er en blanding af syntetisk og ægte læder.

Kraft nok til at køre hvorhen du vil

Med øjeblikkelig elektrisk acceleration, som bliver drevet af 184 ps elektrisk motoreffekt, kombineret med raffineret håndtering og den stilhed, man forbinder med elbiler, demonstrerer den nye CR-V Hondas dynamiske køreglæde. Og dertil kan du med flere forskellige kørselstilstande at vælge imellem tilpasse køreoplevelsen, så den passer til din stil.

Med et anhængertræk monteret kan du trække din trailer eller transportere cykler. CR-V e:PHEV har en trækvægt på generøse 1500 kg.

Teknologisk avanceret

Gå hen til din CR-V med din nøgle, og så låses den automatisk op, når du rører ved håndtaget. Indeni finder du vores Honda CONNECT 9" infotainmentsystem med smartphone-tilslutning og trådløs opladning, et Head Up Display og sædehukommelsesteknologi, der giver dig mulighed for at gemme hver persons ønskede position. Skal du have bagage med? Læg dine ting i bagagerummet, og så lukker den elektriske bagklap, når du går væk, med et tryk på en knap.

Intuitivt sikkert

Sikkerheden er nøglen med CR-V. Honda SENSING er standard i vores biler. Men den nye CR-V har også  det nye Honda SENSING 360, som med ekstra sensorer og kameraer rundt om denne store SUV giver 360 graders beskyttelse. CR-V har også yderligere sikkerhedsfunktioner som vores kamerasystem med multivisning for nem parkering, adaptivt kørelys og aktivt kurvelys for at give dig bedre udsyn, mens du kører.

Vær den første, der får det at vide

Indtast dine oplysninger for at være den første til at få mere at vide om den nye Honda CR-V's funktioner, priser og lanceringsdatoer.