HYBRID I EN NY STIL

Den helt nye HR-V kommer snart. Den næste hybridgeneration er helt nydesignet og nyudviklet, og den er udformet som en SUV i coupé-stil. Den har et glat, rent ydre og et overskueligt, enkelt interiør – og samtidig er den både kompakt og usædvanligt rummelig. Du kan få mere at vide om HR-V i videoerne nedenfor.

Rul

Et hurtigt kig på nyhederne

Honda HR-V Hybrid, set forfra

Ren enkelhed

HR-V's udseende udtrykker et moderne, lydløst look med sine fremadrettede karakterlinjer og glatte overflader, der repræsenterer Hondas rene, moderne filosofi.

eHEV-oplysninger om Honda HR-V Hybrid

Selvopladende hybrid

Ud over en afstressende stille tur med den nye e:HEV hybrid drivlinje kan du også få en ultradynamisk køreoplevelse, hvor der er tre kørselstilstande til rådighed, der vælges automatisk afhængigt af kørselskravene.

Honda HR-V Hybrid, interiørdesign

Smart pakket ind

Med de alsidige Magic Seats giver HR-V mulighed for unikke fleksible opbevaringsmuligheder. Du vil opleve en SUV i coupé-stil med masser af bagageplads og plads til at slappe af.

Honda HR-V Hybrid, diffusionssystem

Altid på nettet

Det avancerede og intuitive HMI-system gør det nemt at skifte mellem apps, så HR-V-ejeren altid kan være på nettet i en velkendt brugerflade.

Stilfuld og rummelig

Hondas designere har været utroligt omhyggelige med alle detaljer i den nye HR-V. Resultatet er en usædvanlig rummelig og moderne SUV, der er designet til at gøre det sjovt og underholdende at være passager.

Honda HR-V Hybrid, interiørdetalje
Honda HR-V Hybrid, interiørdetalje

Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra
Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra

FREMTIDENS UDFORMNING

Med glæden ved at køre bil følger også vores forpligtelse til at sænke emissionerne for en renere fremtid uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den nye HR-V er endnu et skridt i retning af denne målsætning og af vores drøm om et fuldt elektrificeret line-up i 2022.

*De viste billeder viser muligvis ikke den endelige produktionsmodel.