HYBRID I EN NY STIL

Den helt nye HR-V kommer snart. Hvert enkelt element i SUV-hybriden i coupe-stil er designet med passageren i tankerne. Batteri og brændstoftank er arrangeret på en smart måde, der giver ekstra plads, og kabinens Air Diffusion System giver en atmosfære af stilhed og leder en blid luftstrøm omkring passagererne.

Rul

Et hurtigt kig på nyhederne

Honda HR-V Hybrid, set forfra

Ren enkelhed

HR-V's udseende udtrykker et moderne, lydløst look med sine fremadrettede karakterlinjer og glatte overflader, der repræsenterer Hondas rene, moderne filosofi.

eHEV-oplysninger om Honda HR-V Hybrid

Selvopladende hybrid

Ud over en afstressende stille tur med den nye e:HEV hybrid drivlinje kan du også få en ultradynamisk køreoplevelse, hvor der er tre kørselstilstande til rådighed, der vælges automatisk afhængigt af kørselskravene.

Honda HR-V Hybrid, interiørdesign

Smart pakket ind

Med de alsidige Magic Seats giver HR-V mulighed for unikke fleksible opbevaringsmuligheder. Du vil opleve en SUV i coupé-stil med masser af bagageplads og plads til at slappe af.

Honda HR-V Hybrid, diffusionssystem

Altid på nettet

Det avancerede og intuitive HMI-system gør det nemt at skifte mellem apps, så HR-V-ejeren altid kan være på nettet i en velkendt brugerflade.

Se nærmere på den

Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra
Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra

FREMTIDENS UDFORMNING

Med glæden ved at køre bil følger også vores forpligtelse til at sænke emissionerne for en renere fremtid uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den nye HR-V er endnu et skridt i retning af denne målsætning og af vores drøm om et fuldt elektrificeret line-up i 2022.

*De viste billeder viser muligvis ikke den endelige produktionsmodel.