HYBRID I EN NY STIL

Den helt nye HR-V kommer snart. Helt redesignet fra hjulene og op. Det er en kompakt og yderst rummelig SUV i coupéstil, der er udstyret med vores unikke og innovative e:HEV-hybriddrivlinje. Vis din interesse og få de nyeste opdateringer og nyheder om den nye HR-V e:HEV.

*De viste billeder viser muligvis ikke den endelige produktionsmodel.

Rul

Et hurtigt kig på nyhederne

Honda HR-V Hybrid, set forfra

En perfekt linje

Den nye HR-V tager et stort skridt ind i fremtiden. Rene, gennemgående linjer skaber en dristig ny form, der afspejler et robust, men stilfuldt design.

eHEV-oplysninger om Honda HR-V Hybrid

Aldrig mere opladning

Vores intelligente, selvopladende e:HEV-hybriddrivlinje kombinerer supereffektiv brændstoføkonomi med en ydelse, som du virkelig kan mærke.

Honda HR-V Hybrid, interiørdesign

En følelse af rummelighed

Når det kommer til plads i kabinen er HR-V den bedste i sin klasse. I kraft af vores unikke sædedesign Magic Seats kan du få endnu mere plads til hverdagens fleksibilitet.

Honda HR-V Hybrid, diffusionssystem

Et frisk pust

HR-V er udstyret med nye ventilationskanaler, der skaber en frisk luftstrøm omkring dig og dine passagerer, og som er med til at give en fornemmelse af ekstra rummelighed i kabinen.

Honda HR-V Hybrid, interiørdetalje
Honda HR-V Hybrid, interiørdetalje

Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra
Honda HR-V Hybrid, set fra siden skråt forfra

FREMTIDENS UDFORMNING

Vores mål er at skabe en bil med køreglæde og samtidigt sænke emissionerne for en mere ren fremtid, uden at gå på kompromis med ydeevnen. Den nye HR-V er endnu et skridt i retning af denne målsætning og af vores drøm om et fuldt elektrificeret line-up i 2022.

*De viste billeder viser muligvis ikke den endelige produktionsmodel.