Parkerede Honda Hybrid-biler med storby i baggrunden

VORES e:HEV HYBRIDSERIE

Vi forpligter os til at skabe mainstream-modeller med avancerede, elektrificerede drivlinjer, og med hver hybrid, vi lancerer, kommer vi et skridt nærmere vores vision om at opnå et samfund med lav CO2-udledning.

Hvad gør vores e:HEV-hybrider så specielle?

Mand i Honda-bil, interiør

En forskel, du kan mærke

Med Hondas e:HEV-teknologi skifter vores fuldhybrider automatisk til støjsvag elektrisk kraft – i modsætning til en mild hybrid – og sikrer en spændende el-køreoplevelse.

Smilende kvinde i bakspejl

Nummer ét

Det skyhøje tekniske niveau i vores unikke e:HEV-system stammer fra mange års innovation inden for hybride drivlinjer. Resultatet er modeller, som er stærkt overlegne og langt mere effektive end milde hybrider.

e:HEV-logo på bil

Aldrig mere opladning

Honda e:HEV fuldhybrider er selvopladende og strømmen tilføres med hjælp fra forbrændingsmotoren og fra regenerativ opbremsning. Det er ikke nødvendigt med en ekstra strømforsyning – eller besværet med at tilslutte en ladeledning.

Nærbillede af interiør med instrumentbræt

Lavere driftsomkostninger

Energien fra selvopladningen reducerer behovet for forbrændingsmotoren, hvilket sænker driftsomkostningerne og CO2-emissionerne.

Bedre sammen

Alle Honda-biler med e:HEV-drivlinje er selvopladende fuldhybrider med et batteri, der understøttes fuldt ud af vores brændstofeffektive forbrændingsmotor. De to kraftkilder arbejder både i harmoni og uafhængigt og supplerer hinanden problemfrit via tre kørselstilstande, der vælges automatisk for at sikre en jævn og kraftfuld køreoplevelse.

e:HEV Performance

Hybridteknologi giver problemfri kørsel. Baseret på førerens input sørger vores intelligente system for at veksle mellem tre kørselstilstande for at optimere effektiviteten.

Honda HR-V set forfra på landevej

Intelligent og dynamisk

Vores unikke drivlinje er et intelligent system, der automatisk skifter mellem elektrisk, hybrid og motordrift, alt efter forholdene. 
Electric Drive giver kraftig acceleration fra stilstand – ligesom en elbil – fordi vores e:HEV-system bruger fuld elektrisk kraft uafhængigt af forbrændingsmotoren. Denne tilstand fungerer også ved moderat hastighed og sikrer en stille køreoplevelse.

Honda HR-V set forfra på landevej

Intelligent hybrid

Hybrid Drive fordeler problemfrit arbejdet mellem forbrændingsmotoren og elmotorerne og tilpasser sig automatisk kørsel på stejle bakker, tæt trafik i byen og åbne veje mere.

Honda HR-V set forfra på landevej

Genopladning og regenerativ bremsning

Ved højere hastigheder, såsom motorvejskørsel, tager forbrændingsmotoren over for at sikre tilstrækkelig kraft og genopladning af batteriet. Når du sætter farten ned, sørger den regenerative bremsning for at oplade batteriet fra energi, der ellers ville være spildt. Al denne energi kan give dig en kraftfuld elektrificeret acceleration, når du har brug for det – for eksempel i forbindelse med overhaling. 

Honda HR-V set forfra på landevej

Enestående praktisk

e:HEV-fuldhybridsystemet er mere praktisk end en plug-in-hybrid, da det ikke kræver opladning natten over. En PHEV har regenerativ bremsning, men det er ikke nok til at genoplade batteriet helt, så den vil være meget afhængig af forbrændingsmotoren, når batteriniveauet er lavt. Derfor bruger den mere brændstof på at trække det større batteri og den tunge drivlinje, hvis den ikke tilsluttes og oplades korrekt.

Nærbillede af kørselstilstand

VÆLG DIN STIL

En Honda hybrid ligner ikke andre biler, for med vores e:HEV-system får du tre kørselstilstande: Normal, der giver en behagelig og jævn køreoplevelse. Econ, der bruger mindre brændstof, når forbrændingsmotoren er i drift. Og Sport, der sikrer en mere engagerende køreoplevelse.  Vælg den kørestil du ønsker, og lad din Honda klare resten. Du behøver ikke gøre andet end at nyde køreturen.

Frontvendt 3/4 af HR-V-hybrid på landevej

Vores hybrid-SUV

HR-V forener sportscoupe-stil, klasseførende, rummeligt interiør og vores innovative e:HEV-teknologi, der giver en energisk køreoplevelse. Du kan køre op til 740 km på en fuld tank, og med en CO2-udledning på helt ned til 122 g/km* er HR-V et stort skridt i retning af vores mål om et fuldt elektrificeret sortiment på vej mod en verden uden CO2-udledning.

* HR-V WLTP-data.

UDFORSK HR-V
Frontvendt 3/4 af HR-V-hybrid på landevej

Førerens hybrid

Civic e:HEV er en dynamisk og selvopladende fuld hybrid hatchback med spændende, elektrificerede kræfter. Den er højeffektiv med CO2-emissioner mellem 108 - 114 g/km.* og har et lavt benzinforbrug mellem 21,3 og 20,0 km/l.

* Civic Elegance WLTP-data.

UDFORSK Civic
Frontvendt 3/4 af HR-V-hybrid på landevej

Vores femdørshybrid til bykørsel

Honda Jazz giver en ubesværet køreoplevelse takket være vores e:HEV-drivlinje. Den strømlinede, effektive og særdeles rummelige Honda Jazz er en hybrid, der på smukkeste vis kombinerer alsidighed, effektivitet og ren køreglæde. Og op til 864 km* på en fuld tank samt en CO2-udledning på kun 102-108 g/km.

* WLTP-data.

UDFORSK HONDA JAZZ