Nærbillede af e:Hev-logo
Nærbillede af e:Hev-logo

VORES e:HEV HYBRIDSERIE

Vi forpligter os til kun at lave elektrificerede biler fra nu af, og med hver hybrid, vi lancerer, kommer vi et skridt nærmere vores elektriske vision om at opnå et mere rent miljø.

Rul

Hvad gør vores hybrider så specielle?

Batteriikon

Aldrig mere opladning

Alle vores hybridmodeller er selvopladende, så der er ikke behov for strømtilslutning eller at tilrettelægge en tur efter ladestationer – strømmen genereres, mens du kører.

Emissons-ikon

Sænkning af emissioner

Hybridkøretøjer vil hjælpe os på vejen til at opnå det lavemissionssamfund, som vi altid har drømt om: Hvor emissionerne reduceres, så alle kan nyde den luft, vi indånder.

Brændstofikon

Brug af mindre brændstof

Det er den avancerede hybridteknologi, der er udviklet sammen med vores effektive benzinmotorer, der gør vores hybridbiler både økonomiske og sjove at køre.

Tilstandsikon

Mærk køreglæden

Vores yderst avancerede e:HEV hybrid-drivlinje er responsiv, stabil og effektiv og giver en glidende køreoplevelse, man virkelig kan mærke.

Hvordan fungerer vores hybrid?

Vores avancerede hybridkøretøjer kombinerer fordelene fra både benzinmotoren og elmotoren. De to motortyper arbejder harmonisk sammen og leverer stabil effekt og hurtig acceleration, alt efter behov.

Komponentoversigt

Et udvalg af hybrider på banen
Et udvalg af hybrider på banen

Honda HR-V Hybrid i studie, set skråt forfra

Vores nye hybrid-SUV

Den helt nye HR-V forener sportscoupe-stil, klasseførende, rummeligt interiør og vores innovative e:HEV-teknologi, der giver en energisk køreoplevelse. HR-V er et stort skridt i retning af at opfylde vores drøm om et fuldt elektrificeret sortiment og en emissionsfri verden.

 

UDFORSK HR-V
Honda HR-V Hybrid i studie, set skråt forfra

Hybridoplevelsen

Honda CR-V, den største af vores hybrid SUV'er, leverer jævn og responsiv kørsel ved hjælp af vores e:HEV-drivlinje. Ydermere sikrer rummeligheden, der er pakket ind i et elegant og sporty design, at CR-V giver dig og dine passagerer ægte køreglæde.

UDFORSK CR-V
Honda HR-V Hybrid i studie, set skråt forfra

Ydeevne, du kan mærke

Honda Jazz giver en ubesværet køreoplevelse takket være vores e:HEV-drivlinje. Denne hybrid er lækker og effektiv med et klasseførende rummeligt interiør og kombinerer smukt alsidighed med den rendyrkede køreglæde. 

UDFORSK HONDA JAZZ
Honda HR-V Hybrid i studie, set skråt forfra

Hybridbil med sjov-indsprøjtning

Ligesom Honda Jazz, leverer e:HEV-drivlinjen alt det sjove ved en effektiv ydeevne. Forskellen er, at Jazz Crosstar – en hybrid i crossover-stil – har sin egen karakteristiske, robuste personlighed. 

 

 

UDFORSK JAZZ CROSSTAR
CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.
CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.

Sådan fungerer hybrid

Hvis du gerne vil vide mere om selvopladning og plug-in-hybrider, og hvordan de kan hjælpe med at forbedre miljøet, skal du vælge knappen herunder.