FØL DIG SOM EN DEL AF BILEN

Den findes med den eksisterende 1,5 VTEC TURBO-benzinmotor eller med en responsiv 1,6 i-DTEC-dieselmotor – begge med vores unikke affjedringssystem. Uanset om du vælger de 6 manuelle gear eller automatgearkassen, får du en fantastisk køreoplevelse.

Imponerende ydeevne

Honda Civic 4-dørs, der kører i en by, set skråt bagfra.
Honda Civic 4-dørs, der kører i en by, set skråt bagfra.

VTEC TURBO

182 hk 1.5 liter

benzinmotor

En reaktionsstærk

120 hk 1.6 liter

i-DTEC-dieselmotor

Rul

Ren energi

Den lettere og mere effektive Civic drives af vores nyudviklede motorer.

Vi har skabt en ny turboladet drivlinje til Civic 4-dørs, der giver en berusende og tilfredsstillende oplevelse. Du kan vælge mellem de to forbedrede motorer – den kraftfulde 1.5 l VTEC-turbomotor med 182 hk og den helt nye, reaktionsstærke 1.6 l i-DTEC-dieselmotor.

Sparer brændstof

Earth Dreams Technology er den perfekte balance mellem ydeevne og økonomi, og med ECON-funktionen får du fremtidens motor allerede i dag.

Honda Civic 4-dørs, der kører på en landevej, set skråt forfra.

Lyst til at køre

Civic 4-dørs bevæger dig på mere end én måde.

Hvis du vil inddrages direkte i kørslen, fås Civic 4-dørs med en 6-trins manuel gearkasse. Du kommer gennem hele omdrejningsområdet på sporty og ubesværet vis.

Superjævn

Du kan også få vores nye 7-trins automatiske CVT-gearkasse, som giver en mere afslappende kørsel. Den giver jævn, ubesværet ydeevne, men hvis du får lyst, kan du skifte gear manuelt med skiftekontakterne på rattet.

Nærbillede af automatisk gearkasse på Honda Civic 4-dørs.

I en Civic 4-dørs med CVT-gearkasse kan du vælge mellem fuldautomatisk gearskift og gearskift med skiftekontakterne på rattet.

Interiør i Honda Civic 4-dørs med manuel gearkasse.

Med en præcis 6-trins manuel gearkasse får du direkte, energisk reaktionsevne.

Større følelse af sikkerhed

Honda SENSING er en pakke med avancerede funktioner, der er designet til at gøre kørslen mere sikker for dig og dine passagerer.

Honda Civic 4-dørs, set skråt forfra.

Kollisionsbegrænsende bremsesystem

Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer denne funktion dig om faren og nedsætter bilens hastighed og er dermed med til at minimere effekten af et sammenstød.

Vognbaneadvarselssystem

Hvis bilen bevæger sig uden for sin vognbane, uden at du aktiverer afviserblinket, blinker advarselslamperne, og der lyder et lydsignal for at gøre dig opmærksom på vognbaneoverskridelsen.

Udvidet vognbaneassistent

Et kamera monteret i forruden registrerer, om bilen er på vej væk fra vejbanen, og bruger den elektriske servostyring til at påføre diskrete korrektioner på rattet for at holde bilen på vejbanen. Under særlige betingelser kan den også aktivere bremserne.

Vognbaneassistent

Vognbaneassistenten hjælper til med at holde bilen i midten af vognbanen og giver en mindre stressende køreoplevelse ved at mindske behovet for korrigerende styrebevægelser og køreanstrengelser på motorvejen.

System til registrering af trafikskilte

Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne på et visuelt display. Der kan vises to skilte samtidig.

Intelligent fartbegrænser

Kombinerer på en smart måde den eksisterende fartbegrænsers justerbare funktion med systemet til registrering af trafikskilte og indstiller automatisk til den hastighedsgrænse, som registreres af systemet til registrering af trafikskilte.

Intelligent fartpilot

Denne funktion registrerer, om et køretøj, der kører i en tilstødende vognbane, har til hensigt at skære ind foran din bil, og regulerer Civic'ens hastighed på forhånd. Den hjælper dig også med at opretholde afstanden mellem dig selv og køretøjet foran, så du ikke behøver ændre hastighed manuelt.

Aktiv fartpilot med følgefunktion ved lav hastighed

Denne funktion fastholder en indstillet kørehastighed og følgeafstand til det forankørende køretøj. Hvis det registrerede køretøj standser, sætter Civic'en hastigheden ned og standser, uden at du behøver at træde på bremsen. Og du skal blot træde på speederen for at genoptage kørslen.

Komfor-tabelt forbundet med helheden

Sæt dig bag rattet i Civic 4-dørs, og oplev, hvordan du straks bliver en del af bilen.

Honda Civic 4-dørs, set skråt oppefra.

Vi har gentænkt alle aspekter af Civic'en for at gøre den endnu mere raffineret. Vi har anvendt den nyeste teknologi til at skabe det, vi mener, er vores mest avancerede og sporty Civic nogensinde.

Tilpas din stil

Civic'ens ergonomiske køreposition kombineret med det nye styretøj med dobbelt tandhjulsdrev giver dig en fantastisk respons og kontrol over tingene. Denne bil er altid klar til at vise sin sporty side, når du vil slippe den løs.

Vejgreb

Affjedringen er konfigureret til direkte, reaktionsstærk håndtering og udgøres af et uafhængigt Multi-Link-system bagtil og en MacPherson-fjederbenskonstruktion fortil, der giver komfort og manøvredygtighed.

Nærbillede af fører i Honda Civic 4-dørs.
Nærbillede af Honda Civic 4-dørs med styretøj med dobbelt tandhjulsdrev.
Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed