Honda e:Ny1 og Honda e, der kører forbi en vindmøllepark.

Hondas elbiler

Grib fremtiden med Honda elbiler uden at gå på kompromis med de egenskaber, du elsker. Vores elektriske køretøjer kombinerer elteknologiens miljøvenlige, innovative fordele med de egenskaber, der har defineret Honda-biler gennem årtier. Med vores banebrydende designæstetik, avancerede teknologi og engagement i sikkerhed får du det bedste fra begge verdener – det er en Honda, og det er en elbil.

Honda e:Ny1, der kører gennem et bjergområde, set skråt forfra.

Hvorfor vælge en elbil?

Et elektrisk køretøj, også kendt under forkortelsen EV, er et køretøj, der er fuldt drevet af elektricitet. Elbiler er mere miljøvenlige end traditionelle biler og hybrider, da de ikke bruger fossile brændstoffer, mens de kører. De har også lave driftsomkostninger, fordi de har færre bevægelige dele at vedligeholde.

Hvorfor vælge en Honda EV?

Honda e:Ny1, som kører igennem byen, set skråt forfra.

Større bæredygtighed

Oplev fordelene ved emissionsfri kørsel med Honda elbiler. Vores elektriske køretøjer er ideelle til bykørsel, og mange europæiske byer har gennem de seneste år indført lavemissionszoner.

Honda e:Ny1, som kører igennem byen, set skråt forfra.

Electric Drive

Gå ikke på kompromis med køreglæden. Mærk spændingen ved øjeblikkeligt moment og hurtig acceleration, kombineret med den jævne og lydløse drift, du får takket være Hondas elektriske drivlinje.

Honda e:Ny1, som kører igennem byen, set skråt forfra.

Grænseløs bevægelse

Oplev længere ture på en enkelt opladning med vores udvidede rækkeviddeegenskaber. Vi leverer forskellige opladningsløsninger: fra et ekspansivt netværk af offentligt tilgængelige ladestationer til en nem og praktisk genopladningsplan via My Honda+ smartphone-appen.

Honda e:Ny1, som kører igennem byen, set skråt forfra.

Smart bekvemmelighed

Fra Hondas elektriske drivlinje, som har batterivandkølingsteknologi, til vores skræddersyede My Honda+ app, der forbinder dig med din bil via din smartphone – Honda elbiler er skabt til at forbedre både komforten og oplevelsen.

Fremskridt inden for opladning og dækning

Teknologiske fremskridt inden for opladning og dækning har ført til større frihed for ejere af Honda-elbiler. Uanset om du er hjemme, på farten eller bruger fjernopladning, kan du benytte dig af adskillige opladningsmuligheder og teknologier.

 
Hjemmeopladning
Offentlig opladning
Fjernopladning

Opladningsudstyr

Vægoplader:
Ideel til opladning natten over, hvilket sikrer, at din Honda elbil altid er klar til brug.
Kompatible ladestationer:
Honda elbiler kan oplades på en række offentligt tilgængelige ladestationer for nem opladning på farten.
My Honda+:
Overvåg og fjernstyr opladningen af din Honda EV.

Avancerede opladningsmuligheder

Honda Power Charger:
En valgfri hjemmeopladningsløsning, der giver hurtigere opladning end almindelige stikkontakter.
Lynopladning:
Med batterier med høj kapacitet kan e:Ny1 lade op til 10-80 % på cirka 45 minutter*.
Geolokalisering:
Brug My Honda+ til at finde dit køretøj.

Tilslutningsmuligheder

Opladningskabler:
Fås til din Honda elbil for nem tilslutning til opladningskilder.
Opladningsfaser:
Honda elbiler kan bruge en- eller trefaset opladning, afhængigt af den tilgængelige el-infrastruktur.
Digital nøgle:
Lås/lås op, og start din kompatible Honda via din smartphone med My Honda+.

Med WLTP-protokoller har Honda e:Ny1 en rækkevidde på op til 412 km.
Rækkeviddepotentialet er kørselsafhængigt og kan variere afhængigt af kørestil, vejr-/trafikforhold og last.

Honda EV-oplevelsen

Udforsk Hondas aktuelle elbilsortiment, og oplev, hvordan vores innovative drivlinjeteknologi har resulteret i tilstrækkelig rækkevidde til daglige pendlerture og imponerende ydeevne på tværs af alle vores elbiler. Hondas elbiler bliver ved med at omdefinere køreoplevelsen, lige fra lave emissioner til praktisk opladning.

Designæstetik

Designæstetik

Hondas elbiler kombinerer traditionelle Honda-bilers stil og komfort med designaspekter, der komplementerer elektriske køretøjer.

Designæstetik

Avanceret teknologi

Hondas avancerede teknologi er en essentiel del af vores elbiler. Dette inkluderer vores infotainmentsystem, Honda CONNECT og My Honda+ App, som ud over fjernopladning omfatter funktioner som Digital Nøgle, geolokalisering og fjernklimastyring.

Designæstetik

Honda SENSING

Sikkerhed er fortsat en topprioritet i Honda elbiler. Honda SENSING, vores banebrydende serie af sikkerheds- og førerassistanceteknologier, fås som standard og holder dig, dine passagerer og andre bilister og fodgængere sikre.

1Økonomi- og emissionstal baseret på WLTP. Hondas batteridrevne elbiler kræver netspænding til opladning. Nul emissioner ved kørsel. Tallene for eldreven rækkevidde afspejler muligvis ikke køretøjets reelle køreresultater, hvilket afhænger af en række faktorer, herunder batteriets startopladning, monteret tilbehør (efter registrering), variationer i vejr, kørestil og køretøjsbelastning.

2De viste vejledende ladetider er kun til sammenligningsformål under optimale forhold, såsom en temperatur på omkring 25 °C. Faktiske opladningstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder alder, type, tilstand, ladekapacitet og temperatur på ladeenheden og batteriet, startopladningen og miljøforhold såsom udendørstemperaturen på brugsstedet. Opladningstiden kan være længere i koldere vejr, og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi.