Close

Design af Civic 5-dørs

Jagten på det nye

En anden dimension

Plads til alt

478 liter

plads i bagagerummet

Sporty design

10. generation

af strømlinet aerodynamik

Rul

Honda Civic-logo.

Plads til at trække vejret

Civic 5-dørs kombinerer smukke, skulpturelle linjer udvendigt med en følelse af frihed indvendigt.

Designkunst

Civic 5-dørs vil vække opmærksomhed overalt.

Honda Civic, set bagfra.

Det første, du vil lægge mærke til, er den lave, aerodynamiske profil. Der er ingen tvivl om, at denne bil med de elegante, atletiske linjer, er skabt til at præstere.

Smukt udseende

Foran giver de store luftindtag og det smalle kølergitter bilen et aggressivt look. Linjerne bugter sig smukt langs bilens sider, hen over taget og til den brede bagklap. Det er nemt at se, at hver eneste detalje er skabt til at køre.

Honda Civic, set fra siden.
Honda Civic, set forfra.

Indvendig komfort

Den sporty oplevelse fortsætter indeni med designfunktioner såsom baggrundsbelysning af digitale instrumenter, alupedaler og læderrat. Det er et miljø skabt til komfort med masser af benplads, bløde materialer af høj kvalitet og luksuriøse sæder.

Mere plads i bagagerummet

De alsidige 60:40-bagsæder, der kan nedfældes, giver ekstra bagageplads i Civic'en. Kombineret med en bred bagklap – som gør ind- og udlæsning meget nemmere – vil du blive overrasket over, hvor meget du kan få plads til i denne bil.

Billede af bagagerum på Honda Civic, set skråt bagfra.

Du kan nemt tilpasse bagagerummet i Civic'en til at give plads til genstande, der er svære at transportere.

Førerens udsyn over instrumentbrættet i Honda Civic.

Førerpladsen er perfekt til enhver køresituation. Fra denne position giver Civic'en fremragende respons og styring, der giver dig en inspirerende og sporty køreoplevelse, når du ønsker det.

Gode forbindelser

Hold kontakt med alle de ting, du elsker i livet, f.eks. din musik og dine venner.

Nærbillede af Honda CONNECT-infotainmentsystem med Garmin-navigation.

*Kun udvalgte modeller. Tilgængeligheden af Android Auto™ kan blive ændret og kan variere afhængigt af geografisk placering. Apple CarPlay®-funktioner, -apps og -tjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle områder og kan blive ændret.

Ved hjælp af Bluetooth® eller USB kan du få adgang til information og afspilningslister på din smartphone. Du kan også overføre din telefons interface – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til 7" berøringsskærmen for at få adgang til apps, som gør det muligt at tage imod opkald samt sende og modtage beskeder*.

Flere forbindelser

Den forudinstallerede internetbaserede AHA™-lydafspiller giver dig samtidig mulighed for at oprette forbindelse til dine foretrukne musikstationer, podcasts og nyhedstjenester. Når bilen holder stille, kan du endda se en film via HDMI.

Nærbillede af Honda CONNECT-infotainmentsystem med Apple iPlay.
Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed