Close

DU ER NØDT TIL SELV AT OPLEVE DET

Vores sidste nye Honda Civic Type R viderefører en stolt tradition. Det er den kraftigste og hurtigst accelererende forhjulstrukne hatchback på markedet, og den har banerekorden på fem af de mest berømte baner i Europa. Det er derfor, vi betegner den som en racerbil til landevejsbrug.

Racermentalitet

Rul

En drøm bliver til virkelighed

"Jeg har været vild med biler, lige siden jeg var en lille dreng."

"Vores vision for Civic Type R var at opnå en manøvredygtighed, som føreren kan stole fuldstændig på, og som vil give ham eller hende lyst til at køre den for evigt". Det var en drøm, der gik i opfyldelse – i skikkelse af Type R. Skabt med højt komfortniveau, uovertruffen kabineplads og racerbilsinspireret stil, der matcher dens fantastiske ydeevne.

Hideki Kakinuma med Honda Civic Type R, set skråt bagfra.

Hideki Kakinuma, assisterende leder af store projekter for Civic Type R. 

Sporty hele vejen igennem

Pulserende energi, primitiv kraft.

Type R bygger på Hondas arv inden for udvikling af højtydende biler og har de samme grundtræk som den nye 10. generation af Civic. Den er nydesignet helt fra bunden med det formål at give den mest oplivende og spændende køreoplevelse blandt alle hatchbacks – både på landevejen og på racerbanen. Hils på den mest kraftfulde og mest reaktionsstærke forhjulstrukne bil, vi nogensinde har skabt.

Honda Civic Type R på racerbanen, set skråt forfra.
Honda Civic Type R på racerbanen, set skråt forfra.

Banerekord i kategorien for forhjulstrukne modeller (7 min. og 43 sek.).

Tilbage til hovedsiden
Honda

Loading. Hav´ venligst tålmodighed