PRIVATLEASING

Privatleasing betyder, at du leaser en ny bil i stedet for at købe den. Du bestemmer leasingperioden, aftaler kilometertal og betaler en månedlig pris. Privatleasing via Honda Financial Services er en enkel, sikker og bekvem pakkeløsning, hvor de månedlige omkostninger dækker leasing af bil og serviceomkostninger og du får alt samlet på en månedlig faktura. Ved at lease undgår du usikkerheden og besværet ved at sælge bilen efter brug. Tal med din forhandler for mere information!

Hvordan fungerer privatleasing?

Med privatleasing gennem Honda Financial Services kan du lease og køre en ny bil uden at skulle betale bilen kontant (dog er der en udbetaling). Din månedlige leasing styres af, hvilken bilmodel du har valgt, eventuelt ekstraudstyr og hvor mange kilometer du har angivet, du vil køre.

Når kontraktperioden er forbi, skal du returnere bilen på et FDM Testcenter, og hvis du ønsker det, kontakte din Honda forhandler for at underskrive en ny leasingkontrakt for en ny bil.

Derfor bør du vælge privatleasing

  • Kør en splinterny Honda uden at skulle betale bilen kontant.
  • Behold din opsparing og vær fri for at binde penge i en bil.
  • Din kreditgrænse i banken påvirkes ikke.

 

Finansiering gennem Honda Financial Services

Honda Financial Services tilbyder forskellige finansieringsmuligheder til din nye eller brugte Honda, skræddersyet til dine specifikke behov. Vi tilbyder leasing og billån til både virksomheder og enkeltpersoner. Tal med din forhandler for at finde den løsning, der fungerer bedst for dig!

Honda Financial Services er en del af Nordea - en tæt finansiel partner for Honda-forhandlere i Danmark. Sammen hjælper vi dig med at løse finansieringen af ​​din bil på den bedst mulige måde.


Læs mere om Honda Financial Services

Kontakt Honda Financial Services

Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice, hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring din finansiering. Vi har åbent mandag-torsdag kl. 9.00 til 17.00 og fredag ​​kl. 9.00 til 16.00.

Vi kan kontaktes på dette nummer: 70 33 04 30