Ydeevne for Civic 5-dørs

Udfordrer dig til at køre

En ivrig sjæl

VTEC TURBO

1.5 og 1.0 liter

benzinmotorer

En reaktionsstærk

120hk 1.6 liter


i-DTEC-dieselmotor

Rul

Honda Civic-logo.

Køreoplevelsen har aldrig været bedre

Honda Civic 5-dørs byder ikke kun på masser af fleksibilitet; den byder også på masser af ydeevne.

Kraftcentre

Den nye generation af motorer er lettere og mere effektive.

Vores nyeste Civic leverer en ydeevne, der matcher dens sporty look. Du kan vælge mellem de to forbedrede benzinmotorer – den kraftfulde 1.5 l VTEC-turbomotor med 182 hk og 1.0 l VTEC-turbomotoren med 126 hk – og den helt nye, reaktionsstærke 1.6 l i-DTEC-dieselmotor, som fuldender vores modelprogram. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til en spændende køretur.

En økonomisk køretur

Motorerne er konstrueret til at levere optimal kraft i en lille pakke, og de er begge udstyret med vores Earth Dreams Technology, som på perfekt vis afbalancerer sporty ydeevne med økonomi. De står virkelig for maksimal spænding og minimalt brændstofforbrug.

Honda Civic, set skråt forfra. I byen om natten.

Tag den med ro

Uanset hvordan du foretrækker at køre, kan Civic 5-dørs klare udfordringen.

Honda Civic i aktion, set fra oven.

Til dem, der foretrækker en manuel gearkasse, fås Civic 5-dørs med en 6-trins gearkasse med fantastiske skifteegenskaber, som på præcis og sporty vis fører dig gennem hele omdrejningsområdet.

Slap af

Du kan også få vores nye 7-trins automatiske CVT-gearkasse, som giver en mere afslappende kørsel. Kraftig, lineær acceleration er kodeordene her, og hvis du får lyst, kan du skifte gear med skiftekontakterne på rattet, så du får den ægte racerbilsoplevelse. Valget er dit.

Interiør i Honda Civic, set fra siden.

Den er dine øjne og ører

Honda SENSING er en avanceret samling af sikkerhedsfunktioner, der er designet til at gøre kørslen mere sikker for dig og dine passagerer.

Honda Civic, set skråt forfra.

Kollisionsbegrænsende bremsesystem

Hvis der er risiko for en kollision med et køretøj eller en fodgænger, advarer denne funktion dig om faren og nedsætter bilens hastighed og er dermed med til at minimere effekten af et sammenstød.

Vognbaneadvarselssystem

Hvis bilen kører uden for dens vognbane, uden at du aktiverer afviserblinket, blinker advarselslamperne, og der lyder et lydsignal for at få dig til at få bilen tilbage i rette vognbane.

Udvidet vognbaneassistent

Et kamera monteret i forruden registrerer, om bilen er på vej væk fra vejbanen, og bruger den elektriske servostyring til at påføre diskrete korrektioner på rattet for at holde bilen på vejbanen. Under særlige betingelser kan den også påføre bremsekraft.

Vognbaneassistent

Hjælper med at holde bilen i midten af vognbanen og giver en mindre stressende køreoplevelse (især på motorvejen) ved at mindske behovet for korrigerende styrebevægelser.

System til registrering af trafikskilte

Systemet til registrering af trafikskilte identificerer trafikskilte og viser dig oplysningerne på et visuelt display. Der kan vises to skilte samtidig.

Intelligent fartbegrænser

Kombinerer på smart vis den eksisterende justerbare fartbegrænser med systemet til registrering af trafikskilte. Den indstiller automatisk den hastighedsgrænse, som registreres af systemet til registrering af trafikskilte.

Intelligent fartpilot

Denne funktion registrerer, om et køretøj, der kører i en tilstødende vognbane, har til hensigt at skære ind foran din bil, og regulerer din hastighed på forhånd. Den hjælper dig også med at opretholde afstanden mellem dig selv og det forankørende køretøj, så du ikke behøver at ændre hastighed.

Aktiv fartpilot med følgefunktion ved lav hastighed

Denne funktion fastholder en indstillet kørehastighed og en sikker følgeafstand til det forankørende køretøj. Hvis det registrerede køretøj standser, sætter funktionen hastigheden ned og standser bilen, uden at du behøver at træde på bremsen.

Føl dig forbundet

Så snart du sætter dig bag rattet i Civic'en, bliver du en del af den.

Honda Civic, set skråt bagfra. På landet.

Vi har gennemgået og gentænkt alle aspekter af bilen for at forbedre Civic'ens manøvredygtighed. Al denne teknologi er konstrueret til at kunne arbejde sammen for at skabe det, vi mener er vores mest avancerede og sporty Civic nogensinde.

Passer ind

Med dens ergonomiske køreposition og det nye styretøj med dobbelt tandhjulsdrev sørger Civic'en for fremragende respons og styring, der efterlader dig med en inspirerende køreoplevelse.

Fast greb på vejen

Affjedringen er samtidig konfigureret til målbevidst og direkte håndtering og udgøres af et uafhængigt Multi-Link-system bagtil og en MacPherson-fjederbenskonstruktion fortil.

Honda Civic, set fra oven. I byen.
Indvendigt billede af Honda Civic med styretøj med dobbelt tandhjulsdrev.