Rul

HVAD ER EN SUV?

Forkortelsen "SUV" betyder "sport utility vehicle" (sporty funktionskøretøj).

Denne type biler har sine rødder i de mere enkle off-roadere, der var forbeholdt landdistrikternes bilister. Fra 1990 'erne og frem fandt SUV'en sig selv, som et stadig mere sofistikeret køretøj, der er højere end en konventionel bil med en hævet køreposition og et eftertragtet udsyn over vejen, som alle kan nyde. SUV'er er typisk udstyret med dybere profildæk og en mere smidig affjedring, som giver behagelig kørsel på nutidens ofte skrøbelige og ujævne veje. Hertil kommer, at den lastvogns-lignende karosseri-stil sikrer, at der ikke er mangel på plads, hvilket gør en SUV ideel til alt det, der følger med en familie.

Alt, hvad du behøver at vide om at vælge en SUV

Stadig i tvivl?

Har alle SUV'er firehjulstræk?

Honda SUV'er giver dig et valg. Honda HR-V har f.eks. forhjulstræk. Det betyder, at du har grebsfordel i forhold til et baghjulstræk, mens du slipper for vægten fra et 4-hjulstræk. I en lille SUV, ligesom HR-V, giver den konfiguration rigtig meget mening.  I den større CR-V er der både varianter med forhjulstræk og firhjulstræk (AWD) i sortimentet. De firhjulstrukne versioner af den nye CR-V er udstyret med vores nye Intelligent Control System, der anvender præcise mængder moment til de trækkende hjul, når det er nødvendigt, for at sikre at energien ikke går til spilde.

Er SUV'er gode at køre?

Ja, Hondas SUV'er er raffinerede, responsive og giver masser af køreglæde. På en lang tur vil du opdage, at deres avancerede teknologi giver dig en meget effektiv, smidig og afslappende køreoplevelse. Men hvis stemningen nu tager dig, vil du opdage, at de også kan levere en givende køreoplevelse: se, for eksempel, den nye højtydende turbo HR-V Sport - vores mest sporty SUV nogensinde. 

Er en SUV nem at parkere?

Ja. Med den hævede køreposition og de store glasområder har Honda SUV-førere et overlegent overblik over omgivelserne. Dertil giver teknologien en hånd med mulighed for front- og bag-parkeringssensorer og et multivinkel-bakkamera.

Hvor sikker er en SUV?

Meget. HR-V og CR-V blev designet til at give et ekstraordinært niveau af aktiv og passiv sikkerhed for fører og passagerer. Ligesom enhver ny Honda, har de fået tildelt den maksimale, femstjernede rating i uafhængige tests udført af euro NCAP og har Honda SENSING – vores serie af avanceret førerassistance-teknologi.