Rul

Hvorfor en SUV?

Hvad er det, der giver dig en anden køreoplevelse i en SUV end i en hatchback eller en sedan? Som alle biler fra Honda er de bygget med fokus på komfort, og den hævede kørestilling er med til at indgyde tillid i kraft af det imponerende overblik, du får over vejen. SUV betyder "Sports Utility Vehicle", og både CR-V og HR-V har et rummeligt interiør med et væld af praktiske detaljer, der øger anvendeligheden.

CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.

Alt, du behøver at vide om SUV'er

Vores modelprogram giver dig valget mellem forhjulstræk (2WD) og firehjulstræk (AWD). Forhjulstræk betyder, at du har trækkraftfordele i forhold til baghjulstræk. De firehjulstrukne versioner af SUV-modellerne er udstyret med vores nye Intelligent Control System, der fordeler trækkraften uafhængigt til alle fire hjul, hvis behovet opstår.

CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.

Er SUV'er gode at køre?

SUV-modellerne fra Honda giver dig en raffineret, dynamisk og engagerende køreoplevelse. Samtidig giver den forhøjede kørestilling dig også en følelse af sikkerhed og overskud, hvor udsigten over vejen og til omgivelserne opleves fra et meget højere perspektiv. En af fordelene ved at eje og køre en SUV er, at det er meget nemmere og mere behageligt at stige ind og ud af bilen.

CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.

Er en SUV nem at parkere?

Den forhøjede kørestilling sikrer et godt allround udsyn og et bedre overblik over trafikken og eventuelle forhindringer forude. Derudover er vores Honda SUV'er udstyret med en række teknologier, såsom parkeringssensorer og bakkameraer, der giver en hjælpende hånd i pressede situationer.

CR-V, der kører gennem byen, set skråt forfra.

Hvor sikker er en SUV?

Vores SUV'er er designet til at give et ekstraordinært niveau af aktiv og passiv sikkerhed for fører og passagerer. Som alle modeller fra Honda er de udstyret med Honda SENSING – en pakke af avancerede førerassistancesystemer. CR-V har endvidere modtaget prisvindende rating på de maksimalt opnåelige fem stjerner i uafhængige tests udført af Euro NCAP.

Hvilken SUV er bedst for mig?

SUV-model
Drivlinje
Væsentligt udstyr
 
CR-V set skråt forfra

CR-V

e:HEV hybrid
Stort bagagerum, enestående lastekapacitet, stilfuldt interiør med Honda SENSING-sikkerhedsfunktioner.
HR-V set skråt forfra

HR-V

e:HEV hybrid
Brændstofeffektiv sport-coupé-styling og klassens mest rummelige interiør med Magic Seats.