Hele SUV-sortimentet parkeret sammen ved en sø

Hondas elektrificerede SUV-modeller

Udforsk Hondas hybrid-, plug-in-hybrid- og fuldelektriske SUV-serie, hvor praktisk anvendelighed, rummelighed og imponerende rækkevidde går op i en højere enhed. Oplev ægte køreglæde, når vores SUV'er kombinerer robust kraft med appellerende stil, suppleret med gennemtænkte justeringer og ideer, der fremhæver vores opmærksomhed på detaljerne. 

Vælg din SUV.

Hvorfor vælge en SUV?

'Sports Utility Vehicle' eller SUV indebærer rummeligt interiør og masser af bagagerumsplads. Honda SUV'er er designet til at kombinere køredynamik, brændstoføkonomi og et højt teknologiniveau, hvilket gør dem ideelle til pendling, familieudflugter og eventyr i det fri.

 

Hvorfor købe en Honda SUV?

Honda SUV, der er parkeret med åbent bagagerum

Fleksible opbevaringsfunktioner

Med praktiske og lettilgængelige ISO FIX-beslag (I-SIZE) på alle bagsæder og rigelig plads til både fremadvendte og bagudvendte barnesæder, kan du sikre, at dit barns komfort og sikkerhed altid er førsteprioritet i e:Ny1 modellen. Du kan alternativt, hvis du vil lave mere plads til dine ejendele, gøre brug af de glidende bagsæder i CR-V-modellen. 

Uanset om du skal ud på en familiebiltur eller transporterer store genstande, giver Hondas SUV'er dig den fleksibilitet og plads, du har brug for. Nogle af vores SUV'er fås også med tagbøjler, hvis du har brug for ekstra bagageplads eller vil have dine cykler med på det næste eventyr.

Honda SUV, der er parkeret med åbent bagagerum

Komfort i højsædet

Honda går skridtet videre, så rejsen bliver lige så behagelig som destinationen. Uanset om det er vores kropsstabiliserende ergonomiske sæder, panoramasoltagene* eller det luksuriøst udformede interiør, der giver det ekstra strejf af elegance.

Vi har også tænkt på de kolde dage med varme i både rat og sæder, mens kølende sæder til de varmere øjeblikke er til for at sikre din komfort**. Vores ergonomiske sædedesign og intuitivt udformede instrumentbræt forbedrer køreoplevelsen, og smartphone-tilslutning er en standardfunktion.

*Disse er ikke inkluderet som standard
**Fås i udvalgte modeller

Honda SUV, der er parkeret med åbent bagagerum

Høje specifikationer er standard

Oplev et helt nyt niveau af tilslutningsmuligheder og underholdning med Hondas intelligente og dynamiske SUV'er. Vores SUV'er holder dig problemfrit forbundet til din smartphones apps og funktioner, når du er på farten, med store touchskærme på op til 15 tommer og udstyret med Android Auto og Apple CarPlay-integration.

Oplev også letheden og bekvemmeligheden ved en elektrisk bagklap, hvilket ubesværet forenkler læsning og aflæsning af din bagage.

Honda SUV, der er parkeret med åbent bagagerum

Sikkerhed som standard

Nyd godt af en mere sikker tur med Honda SENSING, der er en altomfattende sikkerhedspakke, som giver øget vejbevidsthed. Funktioner som det proaktive kollisionsdæmpende bremsesystem og den aktive fartpilot med følgefunktion ved lav hastighed sikrer effektiv kørsel, mens vognbaneassistentsystemet prioriterer din vognbanesikkerhed. Med den ekstra årvågenhed fra systemet til overvågning af krydsende trafik og den udvidede vognbaneassistent får føreren yderligere hjælp til at gøre rejsen mere sikker.

 Lille Honda SUV – fuldt elektrisk

Udforsk Hondas
serie af elbiler

Honda elbiler er perfekte til bykørsel. Sporty, kraftfulde, pålidelige og meget adrætte, så du kan manøvrere hurtigt og nemt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type SUV'er laver Honda?

Honda tilbyder en bred vifte af SUV'er, der er skræddersyet til forskellige præferencer og livsstile, lige fra den meget populære og kompakte HR-V til den fuldt ud elektriske og kompakte e:Ny1 el-SUV og til sidst vores mest ikoniske store SUV, CR-V-modellen. Disse fås med både fuldhybrid- og plug-in-drivlinjer.*

 

Hvad er forskellen på 4x4 og firehjulstræk?

4x4, eller firehjulstræk, giver føreren mulighed for at skifte mellem to- og firehjulstræk, hvilket er ideelt til varierende terræn. I modsætning hertil distribuerer firehjulstræk/træk på alle hjul (AWD) automatisk kraften til de hjul, der har mest brug for det, hvilket sikrer ensartet trækkraft på tværs af forskellige vejforhold.

Kan hybrid-SUV'er trække en anhænger?

De fleste hybrid-SUV'er kan trække en anhænger, selvom kravet om kraft til at trække den ekstra last betyder, at bilen sandsynligvis er afhængig af sin konventionelle motor frem for det elektriske batteri. Dog har Hondas nye CR-V Plug-in* en 'Træktilstand', som gør det muligt for bilen at bruge og styre den elektriske batterikraft, mens den trækker op til 1.500 kg.

*Modeltilgængeligheden kan variere på tværs af markeder

 

* Økonomi- og emissionstal baseret på WLTP-data. Tallene for rækkevidde afspejler muligvis ikke køretøjets reelle køreresultater, hvilket afhænger af en række faktorer, herunder monteret tilbehør (efter registrering), variationer i vejr, kørestil og køretøjsbelastning.

*VDA-metode  

***De viste vejledende ladetider er kun til sammenligningsformål under optimale forhold, såsom en temperatur på omkring 25 °C. Faktiske opladningstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder alder, type, tilstand, ladekapacitet og temperatur på ladeenheden og batteriet, startopladningen og miljøforhold såsom udendørstemperaturen på brugsstedet. Opladningstiden kan være længere i koldere vejr, og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi.

****Kampagnen løber til og med d. 30. september 2024 eller så længe lager haves.

 

 

SUV-sortimentet parkeret ved en sø

Er du klar til eventyr? Så lad os komme i gang