Hondas modelserie

Hvad er der af nyheder i forbindelse med Hondas elektrificerede modeller i 2022 – 2023

Hos Honda forpligter vi os til at skabe biler med avancerede, elektrificerede drivlinjer, og med hver ny bil, vi lancerer, kommer vi et skridt nærmere vores vision om at opnå et samfund med lav CO2-udledning. I 2022 vil Honda have fuldført sin mission om at elektrificere alle almindelige modeller i hele Europa.

Hondas elektriske modeller

Hondas elektrificerede biler er drevet af vores egen teknologi, der leverer en elektrificerende køreoplevelse på tværs af en række forskellige modeller – lige fra ren elektrisk (EV) over selvopladende fuld hybrid (e:HEV) og til plug-In hybrid (e:PHEV).

 Lille Honda SUV – fuldt elektrisk

Helt ny lille SUV –
Fuldt elektrisk

Hjertet i Hondas fremtidige modelserie af batteridrevne elektriske køretøjer (EV) er denne helt nye fuldt elektriske lille SUV, som lanceres i 2023. Den unikke blanding af dynamik, teknologi og design gør denne bil til et fremragende valg som den foretrukne familie-elbil.

Honda CR-V e:HEV Full Hybrid og e:PHEV Plug-In Hybrid SUV

Helt ny CR-V e:HEV Full Hybrid og e:PHEV Plug-In Hybrid SUV

I 2023 lancerer Honda den helt nye CR-V, der for første gang fås med et udvalg af elektriske drivlinjer. Den nye CR-V e:HEV vil fortsat kunne fås som selvopladende fuld hybrid, mens Honda for første gang i Europa introducerer CR-V e:PHEV, en Plug-In Hybrid-version af mærkets mest populære store SUV. Hold øje med denne side for at få flere opdateringer.