Kommer snart

Hvad har vi på trapperne?

Spændende nyheder. Nogle behagelige overraskelser. Med noget seriøs wow-faktor oveni. Der er meget at blive begejstret over ved vores spændende nye Honda-biler. (Vi håber, du har tålmodighed til at vente lidt med at køre i dem).

En helt ny oplevelse

En medrivende køreoplevelse, der får dig effektivt gennem hverdagen.

Den helt nye CR-V kombinerer et markant eksteriør med et højkvalitets interiør. Den nye CR-V fås med en ny 1.5 liter VTEC-turbomotor – denne model kan som ekstraudstyr også bestilles i en version med 7 sæder – eller med en 2.0 liter iMMD-hybridmotor, og vi har således tiltro til, at den vil bevare sin status som verdens mest populære SUV. Den er klar til at køre, hvorhen du vil... når du vil.

Honda CR-V med nærbillede af baglygter og CR-V-logo, set skråt forfra.

Dieselbilen, alle elsker at køre

Sporty stil møder brændstofeffektiv ydeevne.

Den nye Honda Civic 5-dørs vil snart kunne fås med en kraftfuld og raffineret, 120 hk 1.6 l i-DTEC-motor. Denne bil rammer den perfekte balance mellem sporty ydeevne og fantastisk køreglæde kombineret med enestående brændstoføkonomi og lave emissioner.

En klar vision

I 2025 skal 2/3 af nye Honda biler, der kører rundt i Europa, have elektrificerede drivlinjer.

Vi har forpligtet os til at bruge Hondas forsknings- og udviklingsressourcer verden over til at fremstille brændselscellekøretøjer, og det betyder, at den europæiske kunde snart vil blive præsenteret for en bred vifte af el- og hybridkøretøjer.

Honda Clarity med Honda-logo, set skråt forfra.

I særklasse

Vi præsenterer den nye Silver Line.

Den nye Silver Line er en sporty og elegant tilføjelse til Honda Civic-modelrækken med helt særlige detaljer, som vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Denne smukke bil gør et stærkt indtryk med sine førsteklasses sølvdetaljer og vil tiltrække opmærksomhed overalt.

Honda Silver Line med Honda Civic-logo, set skråt forfra.